Is de ISO Ultra Black Stijltang de vervanger van Chi?

ISO Ultra Black stijltang

Ben jij op zoek naar een goede stijltang? En vind je de bekende Chi tangen nét even iets te duur? Ik hoorde dat de stijltangen van ISO er niet voor onderdoen maar wel goedkoper zijn. Ik bestelde de ISO Ultra Black Stijltang om de proef op de som te nemen en vertel je er vandaag alles over.

Chi versus ISO

Al jaren ben ik fan van de stijltangen van Chi, toch wel hét merk onder de stijltangen. Alleen helaas gaan deze dure apparaten bij mij nooit lang mee. Toen mijn laatste Chi stijltang het begaf ging ik dan ook op zoek naar een goedkoper exemplaar. Toen ik hoorde dat veel make-up & hair artists in de Verenigde Staten het merk ISO als alternatief gebruiken bestelde ik de ISO Ultra Black stijltang.

ISO Ultra Black Stijltang

De ISO Ultra Black stijltang heeft flexibele keramische platen van 1,25 inch. Ik vind dit een ideale maat omdat je vrij grote plukken haar kunt stijlen én er super makkelijk krullen mee kunt maken.
ISO Ultra Black stijltang

Naast keramische platen maakt deze stijltang ook gebruik van infrarood technologie. Hierdoor zou de stijltang binnen 8 seconden klaar voor gebruik moeten zijn. En natuurlijk heb ik dat voor jullie getest! Na 8 seconden kon ik de platen nog steeds redelijk goed vasthouden (op 230 graden), na ongeveer een halve minuut vond ik de platen écht warm. Ja, je leest het goed, alles voor m’n blog 😉
ISO Ultra Black stijltang
ISO Ultra Black stijltang

Wat voor mij hét voordeel van deze ISO stijltang is, is dat je de temperatuur handmatig kunt instellen. De minimale temperatuur is 60 graden en het maximum 230 graden. En inclusief aan en uit knop.
ISO Ultra Black stijltang

Erg handig vind ik ook de flexibele draad met mogelijkheid om de stijltang op te hangen.
ISO Ultra Black stijltang

BeautyOpinie

Ik snap die Amerikaanse make-up artists wel want ik ben ook super blij met m’n ISO Ultra Black Stijltang! Nu heb ik (helaas) geen prachtige krullenbos die ik elke dag moet temmen maar de slag in mijn haar krijgt deze stijltang er moeiteloos uit. Zie hier de voor en na foto.
ISO Ultra Black stijltang
Deze stijltang is snel warm, je kunt zelf de temperatuur in stellen, je kunt er krullen mee maken en mijn haar blijft lekker lang stijl. En dat alles met keramische platen die van goede kwaliteit zijn. Als ik eerlijk ben merk ik geen verschil met mijn oude Chi liefde. Behalve de prijs dan, voor de ISO Ultra Black Stijltang betaalde ik €79,85 terwijl je voor een Chi tang meer dan €60 meer betaalt. Ik ben fan!

Stijl jij je haar vaak?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

15 Comments

 1. Charel
  17 november 2016 / 07:11

  Wat een mooi resultaat! Ik wil ook nog ontzettend lang zo’n tang, echt een musthave wat mij betreft!

 2. 17 november 2016 / 08:18

  Mooi hoor!! Heb al veel goede verhalen over ISO gehoord. Zelf gebruik ik de Genesis van DIVA. Voor mij echt de beste stijltang ooit!

 3. Babs
  17 november 2016 / 08:49

  Ziet er prachtig uit, mooi glad resultaat! Ik vind Chi ook wel mooi maar wel heel duur. Het pluizige verdwijnt altijd zo mooi met een stijltang.
  Ik gebruik mijn stijltang heel weinig, ik merk dat zelfs met een spray tegen de hitte mijn haar toch uitdroogt.
  Of ik heb nog niet de goede spray gevonden. Dat zou ook kunnen…

 4. 17 november 2016 / 09:32

  Wat een mooie stijltang! Ik vind de prijs van zulke dingen toch altijd wel hoog, omdat ik denk dat ik het niet vaak ga gebruiken of mijn haar eraf schroei… Misschien toch maar eens doen! X

  • Natascha
   Auteur
   17 november 2016 / 18:16

   Klopt, goedkoop is het niet 🙂 Maar juist omdat ik daar ook bang voor ben koop ik juist een wat betere…

 5. 17 november 2016 / 12:47

  Hele fijne review dit! Ik heb zelf nooit een Chi tang gebruikt, ik gebruik momenteel een stijltang van Remington, maar deze lijkt me ook prima. Qua looks (van de tang dan) vind ik Chi wel mooier dan Iso, maar het gaat natuurlijk om hoe het werkt, en als deze net zo goed is voor 60 euro minder vind ik dit toch ook echt een topper!

  • Natascha
   Auteur
   17 november 2016 / 18:13

   Ik vind Remmington ook inderdaad een fijn merk! Naast mijn ISO tang heb ik er ook één van dit merk en die bevalt ook goed!

 6. 17 november 2016 / 17:01

  Ik gebruik dit soort items nooit, ik vergeet het, of ben te lui. Nou wil ik binnenkort echt een keer naar de kapper voor een mooie coupe, dan heb mijzelf voorgenomen om ook eens meer aandacht aan mijn kapsel te besteden.

  • Natascha
   Auteur
   17 november 2016 / 18:12

   Dat verdien je Hilde, moet je gewoon een keer lekker doen 🙂

 7. 17 november 2016 / 18:11

  Aan de manier te zien waarover je schrijft, lijkt het me echt een goede stijltang. Ik moet maar een keertje eentje aanschaffen!
  Liefs,
  Elles

 8. Anna Gerrie
  17 november 2016 / 19:08

  Fijne review! Zelf gebruik ik nooit een stijltang, al ben ik wel heel benieuwd naar de tang van Inverse, die stijlt met kou.

 9. Kirsty
  17 november 2016 / 19:38

  Wat fijn dat het zo goed werkt! Ik gebruik zelf nooit een stijltang, omdat ik zelf juist van mijzelf al heel stijl haar heb.

 10. 17 november 2016 / 21:26

  Mooie eindresultaat. Ik hoef mijn haren niet te stijlen want mijn haar is stijl. Het lijkt me wel een tang voor mijn zusje.