Review | IT Cosmetics Confidence in a Cream

De meest verkocht crème in de VS

Ik begin dit jaar met een review van de meest verkochte anti-aging moisturizer in de VS: IT Cosmetics Confidence in a Cream. Wat maakt deze crème zo bijzonder? In deze review lees je er alles over.

De meest verkocht crème in de VS

Een bestseller is meestal niet voor niets een bestseller: geschikt voor het grote publiek en doet wat ‘ie belooft. Wat dat betreft snap ik wel dat Confidence in a Cream van IT Cosmetics zo populair is. Het is een dagcrème die voor heel veel huidjes geschikt is. Hij belooft je huid te hydrateren, stevigheid aan te passen en de zichtbaarheid van poriën en verkleuringen te verminderen.

IT Cosmetics Confidence in a Cream review

IT Cosmetics Confidence in a Cream review

Deze populaire crème zit in een pot (dat is ook direct het enige dat ik echt jammer vind) die maar liefst 60ml product bevat. Hiervoor betaal je €50,00 en in Nederland is hij exclusief te koop bij ICI Paris XL.

review IT Cosmetics Confidence in a Cream

IT Cosmetics Confidence in a Cream ingrediënten

Als ik de ingrediëntenlijst bekijk valt me als eerste op dat deze echt heel erg lang is. Ik zie meerdere vocht inbrengende bestanddelen, verschillende siliconen en een aantal ingrediënten die er voor mij uitspringen zijn glycerine, niaciamide en diverse natuurlijke extracten, heaver tea tree, kamille, kurkuma, aloe vera en hyaluronzuur. Opvallend vind ik wel dat de crème geen parfum bevat.

IT Cosmetics Confidence in a Cream ingredienten

Waarom is confidence in a cream zo populair?

Nou, dit is in eerste instantie een crème waar (denk ik) best veel mensen vrolijk van worden. Ondanks de lange ingredientenlijst. Veel westerse huidjes kunnen wel een dosis vocht gebruiken en daar is deze crème erg geschikt voor. Mijn vochtarme huid reageert er ook goed op.

De structuur van deze crème is rijk maar ab-so-luut niet vet. Confidence in a Cream ruikt fris naar citrus, smeert heerlijk uit en trekt snel in. Bovendien is het een fijne basis onder mijn make-up, een potje zelfvertrouwen!

Waarom is confidence in a cream zo populair

Ik heb dit product ontvangen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties

 1. 4 januari 2021 / 07:12

  Alleen de naam al vind ik geweldig. Mijn huid kan idd ook een boost gebruiken in deze tijd en van citrus geur word ik altijd blij. Klinkt goed!

  Happy 2021!

 2. 4 januari 2021 / 09:25

  Zoals jij hem omschrijft klinkt hij heerlijk, ik ga eens kijken naar het merk, ik had er nog niet eerder iets over gelezen.

 3. 4 januari 2021 / 18:24

  Zelfvertrouwen in een potje lijkt me ook wel iets . Maar even serieus.. dit lijkt me een hele fijne crème. Fijn ook dat het een (lange) lijst van ok ingrediënten is behalve dan de siliconen, maar daar verschillen de meningen over.

 4. 5 januari 2021 / 17:36

  Ik had nog nooit van het merk gehoord, maar het klinkt goed! Inderdaad een behoorlijk lange ingrediëntenlijst. Voor mijn huid helaas niet geschikt vanwege de dimethicone, maar ik snap dat veel huidjes hier wel blij van worden.

 5. 6 januari 2021 / 07:29

  Ik ben al een jaar groot fan van de oogcreme, daar krijg je ook een sample van de creme bij, echt heerlijk.