JAY | 100% biologische parfum

Jay Organic Fragrance review

Speciaal voor wie zich interesseert in natuurlijke en biologische producten heb ik vandaag een interessante review van de JAY Organic Fragrance. Een héérlijke geur van Nederlandse bodem en één van mijn nieuwe favorieten.

JAY Organic Fragrance review

Zelden schrijf ik over parfums. Ze zijn namelijk super persoonlijk en bovendien vind ik het lastig om via het beeldscherm goed over te brengen wat je van een geur mag verwachten. Waarom dan toch vandaag deze review? Ik ontdekte JAY Organic Fragrance en dit Amsterdamse merk vond ik zo bijzonder dat ik je er graag meer over vertel.

review Jay Organic Fragrance

100% Biologisch

JAY Organic Fragrance is dus een 100% biologisch parfum dat ook nog eens harstikke lekker ruikt! Eerlijk gezegd had ik namelijk verwacht dat ‘ie aards zou ruiken maar dat is zeker niet het geval. Bovendien blijft ‘ie ook nog eens super lang hangen, de hele dag komt er af en toe een vrouwelijke vleug van deze geur voorbij.

Houd je (net zoals ik) van frisse en bloemige geuren? Dan word je vast blij van de JAY Organic Fragrance. Hij opent met sprankelende topnoten van sinaasappel, framboos en nerole. Het hart bestaat uit sinaasappelbloesem, jasmijn en gardenia en de basis bestaat uit geurnoten van honing, patchouli en zoete noten. Persoonlijk ben ik nooit zo’n fan van de geur van honing maar daar merk ik bij dit parfum niets van.

JAY Organic Fragrance ervaringen

Wil je zelf eens bekijken of de geur wat voor je is? De producten van JAY Organic zijn verkrijgbaar bij diverse drogisterijen/parfumerieën en Vedax. Het JAY Organic Eau de Parfum kost trouwens €44,95 in een flacon van 50 ml en dat vind ik echt een prima prijs omdat hij niet onder doet voor duurdere geuren. Voor de flacon met 30 ml inhoud kost en er is ook een tasverstuiver met 10ml inhoud waarvoor je €15,95 betaalt.

Sta jij er bij stil of een parfum duurzaam of biologisch geproduceerd wordt? En heb je wel eens van JAY gehoord?

Ik heb deze producten ontvangen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties

  1. 5 november 2020 / 09:35

    Ik zie het merk de laatste tijd wel vaker voorbij komen. Zelf koop ik om eerlijk te zijn niet heel bewust 100% natuurlijke parfums. Ik vind het vooral belangrijk dat een geur lekker ruikt en toch ook wel dat ik hem lang blijf ruiken.

  2. 5 november 2020 / 12:46

    Ik ben super benieuwd naar de geur. Ik houd van lichte bloemige geuren dus ik denk dat ik er zeker blij van word. Het flesje zelf vind ik wel wat eenvoudig vormgegeven al gaat het uiteindelijk natuurlijk om de inhoud.

  3. 7 november 2020 / 16:35

    Ik let er eigenlijk nooit op, maar ik vind de geur verrassend lekker! Ook heel fijn dat het parfum in drie formaten verkrijgbaar is. Dan kan je hem makkelijk eerst proberen, zonder dat je aan een veel te grote flacon vast zit.