Nieuwe hairsprays van John Frieda

John Frieda haarlak

Reviews van hairsprays op BeautyOpinie? Die zie je zelden voorbij komen want ik zweer bij de lakken van Elnett. Tot ik in aanraking kwam met de John Frieda Salon Quality Hairspray collection. Deze nieuwe hairsprays zijn beschikbaar in drie custom made fixaties waarvan ik er twee voor je testte. En ik kan je vast verklappen dat ik een nieuwe favoriet heb ontdekt!
John Frieda haarlak

De hairsprays van John Frieda zijn verkrijgbaar in heerlijk grote verpakkingen van 400ml, maar ook in kleinere verpakkingen. Ideaal dat er meerdere formaten zijn, zo staan de grote hairsprays in mijn badkamer maar kan je een kleine variant meenemen op reis.
John Frieda haarlak
Beide hairsprays zijn verrijkt met Keratine en daar werd ik erg blij van! Ik gebruik graag producten met Keratine (vooral haarmaskers!) want dit doet wonderen voor mijn haar. Het maakt mijn haar zacht en minder pluizig. Of het in een hairsprays écht wat voor je doet vind ik lastig te zeggen maar baat het niet dan schaadt het niet!
John Frieda haarlak

John Frieda Hairspray Continuous Control

De eerste John Frieda hairspray die ik testte is de John Frieda Hairspray Continuous Control. Volgens het merk kun je met deze hairspray allerlei styles creëren die de hele dag blijven zitten. Handelbare krullen en golven met structuur in een handomdraai. John Frieda Hairspray Continuous Control

Deze hairspray heeft sterkte nummer 4, de op één na hoogste. Ik gebruik deze lak vooral wanneer ik met een krultang krullen heb gemaakt, zodat de krullen beter blijven zitten. Mijn haar blijft zacht en de lak wordt niet hard.

John Frieda Ultimate Fixation Hairspray

De tweede hairspray die ik voor je uitprobeerde is de John Frieda Ultimate Fixation Hairspray. Deze hairspray is volgens het merk ideaal om allerlei styles te creëren die de hele dag blijven zitten. Zo kun je gemakkelijk genieten van bijvoorbeeld een perfecte pony, hippe hoge knot en vele andere styles.
John Frieda Ultimate Fixation Hairspray

De John Frieda Ultimate Fixation Hairspray heeft sterkte nummer 5. En deze hairspray zorgt inderdaad voor een stuk meer fixatie. Mijn haar blijft stevig op zijn plek zonder dat het plakkerig wordt!

BeautyOpinie

Wat een fijne hairsprays, ik ben om! De John Frieda Ultimate Fixation Hairspray is erg geschikt wanneer je op zoek bent naar een stevige lak. De Continuous Control Firm Hold Hairspray is wat minder sterk, maar heeft ook vochtwerende eigenschappen. Mijn haar blijft bij beide hairsprays stevig zitten zonder hard te worden. En het prettige van beide hairsprays? Ze zijn super goed uitkambaar en ruiken ook nog eens lekker!
John Frieda haarlak

Beide haarlakken zijn verkrijgbaar in 75ml, 250ml en 400ml verpakkingen, waarbij de 400 ml verpakking €11,99 kost. Niet goedkoop, maar ondanks de prijs zou ik deze absoluut weer kopen. Hou gewoon de aanbiedingen bij de drogisterijen in de gaten, want John Frieda heeft af en toe hele aantrekkelijke aanbiedingen.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties

 1. 25 april 2015 / 06:44

  Ik ben wel benieuwd naar deze nieuwe hairsprays. Ik gebruik vaak de haarproducten van John Frieda en vind ze altijd erg fijn en goed werken.

 2. 25 april 2015 / 07:47

  Ik ben wel nieuwsgierig geworden, gebruik zelf bijna altijd de gele van Got2Be.

 3. 25 april 2015 / 10:40

  Klinkt erg goed! Ik ben nog steeds op zoek naar een fijne en betaalbare haarspray die niet gaat klitten of gaat plakken. Ik ga deze twee zeker eens proberen!

 4. delphine
  25 april 2015 / 17:30

  Deze lijkt me heel fijn. John Frieda heeft altijd al goede producten gehad!

 5. 25 april 2015 / 20:53

  Het blijft zitten, is sterk en dat zonder hard en krokant te worden?! That’s amazing! Je krijgt ook een aardige inhoud, dus dat compenseert het weer met de prijs. It sounds wonderful! Ik vond hun heat protector ook amazing joh, die werd ook niet krokant, maar gaf je haar een laagje, hierdoor bleef je krul beter zitten. 🙂

 6. 26 april 2015 / 18:41

  Hier ben ik wel benieuwd naar! Ik heb nog nooit iets van John Frieda geprobeerd!

 7. Henriette Bourgonjen
  5 september 2019 / 08:16

  Waar kan ik de ultimate fixation haarlak bestellen ?