Favoriet | Kenzoki Vapeur de riz

Kenzoki Sensual bare body cream review

Eind vorig jaar heb je ‘m hier misschien al even kort gespot: de Kenzoki Sensual bare body cream. In een blogpost waarin ik uitgebreid allerlei heerlijke en exclusieve ICI Paris XL producten liet zien was dit één van mijn favorieten en inmiddels zit ook de handcreme met deze fantastische geur van Kenzoki Vapeur de riz standaard in mijn tas. In deze review vertel ik je er meer over.

Review | Kenzoki Vapeur de riz

Kenzoki; het lichaamsverzorgingszusje van Kenzo. Een aanrader als je dol bent op de geuren van Kenzo en luxe smeersels voor je lijf. Vapeur de riz is een lijn van het merk waarin rijst is toegevoegd. Verzorgend voor je huid en bovendien voor je zintuigen: de geur van deze lijn is waanzinnig sensueel! De lijn bestaat uit een poederolie, body cream en hand balm.

Kenzoki Sensual bare body cream review

De Kenzoki Sensual bare body cream is een rijke en romige bodycrème met een (hoe kan het ook anders!) sensueel parfum. Hij maakt mijn huid zijde zacht, is lekker vol van structuur maar trekt wel razendsnel in. Bovendien ruikt ‘ie verrukkelijk! De geur is subtiel muskus achtig en zoet en ik vind hem fantastisch lekker. Een pot bevat 200ml inhoud en daarvoor betaal je €48,30 bij ICI Paris XL.

ervaringen kenzo huidverzorging

Als ik de ingrediëntenlijst bekijk verbaast het je vast niets dat er een flinke hoeveelheid parfum in zit. Dat is niet persé goed voor je huid natuurlijk maar die fantastische geur moet natuurlijk ergens vandaan komen. Verder bestaat de body cream uit verzachtende ingrediënten, glycerine, siliconen, vet alcohol, extract van rijst en ook valt mijn oog op Cupuaçu boter, mirabilis jalapa extract, vijg extract en minerale olie.

review Kenzoki Sensual bare body cream

Het is ontzettend jammer dat ik je via het beeldscherm de geur niet kan laten ruiken, want hij is echt ver-ruk-ke-lijk! Ideaal vind ik het dan ook dat Kenzoki een handcreme in haar assortiment heeft met dezelfde geur. De Kenzoki Vapeur de riz sensual hands balm kost €15,95 en is de perfecte manier om gedurende de dag de zoete rijstgeur her te beleven. Bovendien trekt ook deze crème snel in maar kan hij zelf mijn winterhanden voldoende voeden. Ik ben fan!

Kenzoki Vapeur de riz sensual hands balm review

Wat heeft jouw voorkeur: huidverzorging met of zonder parfum?

Ik heb deze producten ontvangen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties

 1. 15 januari 2021 / 08:08

  Oei die gaat op mijn lijstje voor na mijn no buy maand(en)

 2. 24 januari 2021 / 13:21

  Ik ben heel benieuwd geworden naar de geur . Wat jouw vraag betreft, heeft huidverzorging mét een heerlijke geur mijn absolute voorkeur. Voor gezichtsverzorging gebruik ik liever geen parfum i.v.m. mijn gevoelige huid, dus als dat niet super lekker ruikt kan ik ermee leven.

 3. Judy Neuman
  26 december 2021 / 00:58

  Hi, would you know where I can purchase this handcream? I am desperate to find it.

  Thank you

  • Natascha
   Auteur
   27 december 2021 / 16:06

   Hi Judy, @IciParisXL it’s out of stock 🙁 Did you tried Douglas? There Kenzoki Vapeur de riz is still available!