Kérastase Chronologiste | luxe verzorging voor je haar

Kérastase Chronologiste | luxe verzorging voor je haar

Soms kom je van die producten tegen die omhuld zijn in luxe. Met heerlijk verfijnde geuren, mooie verpakkingen en bijzondere innovaties. De Kérastase Chronologiste producten bijvoorbeeld, I love it! Ik gebruik deze haarverzorging nu een tijdje met veel liefde dus vond het tijd voor een uitgebreide review.

Kérastase Chronologiste

Kérastase ken je misschien wel als het merk dat je kunt kopen bij de luxere kapsalon. De Chronologistelijn is één van de meest luxe lijnen van het merk die ik ooit heb gebruikt. Met hun mooie zwarte vormgeving, de heerlijke Chanel aandoende geuren en mooie producten zoals een haarolie en een heuse scrub voor je haar! Ik werd daar zo nieuwsgierig van dat ik ze met veel liefde voor je heb getest.
Kérastase chronologiste ervaringen

Mijn ervaringen met de Kérastase Chronologiste producten

Het meest bijzondere product dat ik je vandaag laat zien is den Kérastase Chronologiste Le Soin-Gommage Rénovateur. Dit is namelijk een scrub! Voor je haar hoor ik je denken? Yep! Die zie je niet zo vaak. Deze tube bevat 200 ml en kost ongeveer 25 euro.
Kerastase Chronologiste Le Soin-Gommage Rénovateur review

De haarscrub heeft een hele mooie gouden glans en is erg mild. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het inmasseren van de scrub een beetje ‘gedoe’ vind maar als je er de rust voor kunt vinden werkt het wel als een soort mindfullness oefening. Als je de scrub op je hoofdhuid hebt ingemasseerd verspreid je de substantie vervolgens naar de uiteinden van je haar. Het spoelt makkelijk uit en ruikt heerlijk!
Review Kerastase Chronologiste Le Soin-Gommage Rénovateur

Nadat ik de scrub heb uitgewassen gebruik ik de bijbehorende reinigende shampoo, die de meest geconcentreerde verzorgingsshampoo van het merk is en onzuiverheden op je hoofdhuid reinigt. Ondanks de heerlijke luxe geur van deze shampoo, die lijkt op Chance van Chanel (er zit dus wel parfum in!) en de SLES merk ik wel dat mijn hoofdhuid hier blij van wordt. Er zitten namelijk ook veel verzorgende ingrediënten in. Voor een fles van 250 ml betaal je rond de 20 euro.
Ervaringen Kerastase Chronologiste Le Bain Révitalisant

Deze lijn bevat geen conditioner maar wel een fijn haarmasker dat je na de shampoo kunt gebruiken. Kérastase Chronologiste La Crème de Régénération zit in een lekkere grote pot van 200 ml en kost rond de 30 euro.
review Kérastase chronologiste
Helaas bevat het masker wel parabenen, dat is direct het enige minpunt dat ik kan bedenken. Ik gebruik vrijwel nooit producten met dit ingrediënt maar gelukkig spoel je een masker uit, dus ook de parabenen.
Kérastase Chronologiste La Crème de Régénération ervaringen

Tot slot wil ik je de Le Parfum en Huile laten zien. De laatste stap in mijn haarroutine en het ultieme luxe product! Het is een geparfumeerde haarolie die je haar een mooie glans én een heerlijke geur geeft. Let wel op dat je niet te veel product gebruikt want daar wordt je haar enorm vet van. En da’s best lastig want de geur is hemels! In de meeste haarparfums zit alcohol waar je haar van uit kan drogen maar hier zie ik mirre-extract, rozen, muskus, siliconen en verzorgende ingrediënten als maïsolie, arganolie, theeplantolie en jasmijnolie in de ingrediëntenlijst staan. Voor deze fles met 120 ml betaal je ongeveer 26 euro.
Ervaringen Kerastase Chronologiste Le Parfum en Huile

Zijn de Kérastase Chronologiste producten fijn?

Absoluut! De producten ademen luxe; ze staan prachtig in je badkamer, hebben een heerlijke luxe geur en geven je het gevoel dat je de kapsalon je eigen huis in hebt gehaald. De scrub is niet voor mensen die van gemak en snelheid houden maar wel voor wie een ultieme salonbeleving thuis wil creëren. De shampoo maakt mijn haar glanzend en zacht, net zoals het masker en de olie. Ik ben fan!

Kérastase Chronologiste koop je bij salons waar ze met dit merk werken maar je kunt het ook online bestellen. Bijvoorbeeld bij Kapperskorting.com, een kappersgroothandel waar jij als consument ook luxe merken kunt bestellen, mét korting! Ik heb in deze webshop vaker producten besteld en heb er goede ervaringen mee!

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Comments

 1. 2 oktober 2018 / 05:35

  Wat een bijzondere producten. Vooral de scrub klinkt erg interessant.

 2. 2 oktober 2018 / 08:07

  Heerlijk zeg! De producten van hen vind ik sowieso top! De verpakkingen zien er ook schitterend uit!

 3. ByChristiana
  2 oktober 2018 / 09:08

  Oohlala, dat klinkt als muziek in mijn oren. Ik ben vooral heel benieuwd naar die scrub, zou dat helpen als je snel last hebt van vet haar? En ik zou er graag eens aan willen ruiken;-)

 4. 2 oktober 2018 / 18:01

  Wow, wat een feest op de foto! Echt hele mooie luxe uitstraling. Ik heb vroeger wel van Kerastase producten gebruikt, dat was altijd een fijne ervaring…

 5. 2 oktober 2018 / 18:31

  Prachtige foto’s heb je gemaakt! Ik word helemaal hebberig van deze producten haha. Zoals ik je al vertelde heeft mijn kapper deze producten ook al vaak bij mij gebruikt. Het prijskaartje houdt me nog wel een beetje tegen maar binnenkort ga ik m’n slag wel slaan denk ik

 6. 3 oktober 2018 / 18:54

  Ohh ik ben hier zo benieuwd naar (komt o.a. door je InstaStories van paar dagen terug), hier ga ik zeker eens naar kijken x

 7. 9 oktober 2018 / 08:09

  Ze zien er inderdaad super de luxe uit! De scrub lijkt me heel bijzonder. Ik ontdekte eerder dit jaar de Aura Botanica lijn van Kérastase en heb daar de crème de boucles van die zorgt voor super mooie bouncy krullen waarvan ik eerder niet wist dat ik ze zo kon hebben. Dus ja, hier nog een fan van het merk!