Tof! | Keune Blend Refreshing Balm

Tof! | Keune Blend Refreshing Balm

Het allerleukste aan bloggen vind ik wel vernieuwende producten ontdekken. Zoals de Keune Blend Refreshing Balm bijvoorbeeld! Een product dat ik nog niet eerder heb gezien en waar ik je vandaag alles over vertel.

Droogshampoo & styling in één

Droogshampoo, ik kan niet zonder! Eigenlijk heb ik altijd wel een grote bus in mijn badkamer staan, voor een frisse touch-up of gewoon om extra volume in mijn haar te creëren. Droogshampoo ken ik eigenlijk alleen maar in spray vorm, dus toen ik de Keune Blend Refreshing Balm voor het eerst zag was ik direct nieuwsgierig. Dit is namelijk droogshampoo 2.0.
review Keune Blend Refreshing Balm

Mijn ervaringen met de Keune Blend Refreshing Balm

De Keune Blend Refreshing Balm is niet zomaar een droogshampoo. Het is namelijk tegelijkertijd een stylingcrème, in de vorm van een verfrissende balsem. Dat betekent dat de structuur hard is maar zodra je hem in je handen wrijft, de substantie warm, zacht en olie- en poederachtig tegelijk wordt.
Keune Blend Refreshing Balm review
Keune Blend Refreshing Balm ervaringen

De Refreshing Balm bevat zeoliet. Dat is een mineraal met een sponsachtige structuur die ervoor zorgt dat het vuil en de vettigheid in je haar geabsorbeerd wordt. Ook bevat de balsem een transparant multi vitamine complex waardoor je geen last hebt van een witte waas. Dat werkt echt!
Ingredienten Keune Blend Refreshing Balm

Je gebruikt de Keune Blend Refreshing Balm net zoals je een stylingsproduct aanbrengt. In de punten krijg je hierdoor een warrig effect, wordt je haar stugger en kun je je haar stylen. Daarnaast breng je de balsem aan bij de haaraanzet om het vet te absorberen. Plus volume natuurlijk!
Ervaringen Keune Blend Refreshing Balm

Ik kan me voorstellen dat vooral dames met kort of middellang haar hier heel blij van worden. Een droogshampoo én een product voor meer styling en structuur in één. Handig!

De Keune Blend Refreshing Balm kost €18,95 en is te koop bij Keune-salons.

Gebruik jij een droogshampoo? En wat is jouw favoriet?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties

 1. 1 mei 2018 / 05:41

  Wat een grappig product.

  Ik gebruik soms een droogshampoo.

 2. 1 mei 2018 / 06:47

  Huuuuh ik had dat helemaal niet zo begrepen haha! Ik ga hem proberen, ben echt benieuwd nu.

 3. 1 mei 2018 / 07:32

  Ik heb ook een potje staan maar ik ‘snapte’ de functie ervan niet helemaal. Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik me er nog niet in verdiept had….Heldere review, ik ben nu toch wel benieuwd geworden.

 4. 1 mei 2018 / 16:26

  Klinkt goed! Vooral dat ie geen witte waas achterlaat!

 5. 1 mei 2018 / 17:35

  Ik heb hem ook! Inderdaad ideaal voor kort & pittige dames!

 6. 4 mei 2018 / 13:41

  Ik ben inmiddels niet meer zo’n droogshampoo-verslaafde als ongeveer een jaar geleden, maar soms pak ik de spray er nog wel bij. Waarna ik vervolgens een hele berg andere haarverzorgingsproducten gebruik 😉 Dit lijkt me een ideaal ‘2-in-1’-product!

 7. 11 mei 2018 / 08:12

  Wat een leuk product! Ik heb een beetje een haat-liefde-verhouding met droogshampoo. Soms werkt het fantastisch en ben ik er echt blij mee, totdat ik de volgende dag onder de douche stap: dan voelt mijn hoofd zo vies!! Ik had het nog nooit in vaste vorm gezien, ben benieuwd of ik dit fijn zou vinden.