Keune | Dagelijkse verzorging voor blond haar

zilvershampoo en conditioner van Keune

Als er iets is waar ik zuinig op ben, dan is het mijn wel mijn haar en asblonde haarkleur. Mijn vaste kapster werkt met de producten van Keune en liet me kennismaken met de Keune Care Silver Savior lijn. Inmiddels uitgegroeid tot één van mijn favoriete zilvershampoos, want hij houdt mijn lokken mooi koel van kleur, zonder té veel ultraviolette pigmenten toe te voegen. Ik vertel je er meer over in deze review.

Mijn ervaringen met de Keune Care Silver Savior lijn

Keune is een merk dat ik hoog heb zitten. De Keune Vital Nutrition lijn voor droog en beschadigd haar vind ik nog steeds fantastisch en ook over de lijn voor gekleurd haar was ik enthousiast. Ze zijn luxe maar wel betaalbaar en doen wat ze beloven. Dit zijn producten die heel geschikt zijn voor je dagelijkse haarverzorging. Elke keer als ik bij mijn kapster ben ontdek ik wel weer een nieuw product. Op haar aanraden kocht ik dan ook de Keune zilvershampoo.

Review Keune Silver Savior

Review | De zilvershampoo en conditioner van Keune

De Keune Care Silver Savior lijn bestaat uit een milde, neutraliserend shampoo en een conditioner om zilverachtig haar op te frissen. De producten bevatten sterke violette pigmenten die grijs, zit en zilver haar mooi van kleur houden en de gele gloed uit blond haar haalt. De shampoo (300ml) kost €17,10 en de conditioner (250ml) €17,90. Sinds kort is daar ook een leave-in mousse aan toegevoegd waarmee je routine compleet is. Keune koop je trouwens bij kapsalons waar met het merk gewerkt wordt.
Ervaringen Keune zilvershampoo

Mijn ervaring is dat een goede zilvershampoo meestal niet voedend is. Dat vind ik persoonlijk ook niet zo erg, omdat ik dit soort producten toch niet elke dag gebruik. Maar, deze Keune Silver Savior shampoo is dat dus wel! Helemaal in combinatie met de conditioner.
ingredienten Keune zilvershampoo
Voor wie liever geen sulfaten gebruikt: deze shampoo bevat wel SLES. Persoonlijk merk ik daar niet zoveel van omdat de verzorgende ingredienten maakt dat dit product voor mij mild aanvoelt. Bovendien zit er proteine in, waar mijn geblondeerde haar erg goed op reageert. Verder zitten er natuurlijke ultraviolette pigmenten in. Wat me ook opvalt (en wat ik niet had verwacht) is dat de shampoo parabenen bevat. Zó ontzettend jammer.
Ingredienten Keune shampoo

Een goede zilvershampoo?

De belangrijkste vraag is natuurlijk of het werkt, je gebruikt een zilvershampoo immers niet alleen om je haar schoon te krijgen. Wat mij betreft maakt Keune zeker haar beloftes waar. Met de Silver Savior producten krijg ik de gele gloed uit mijn haar zonder dat mijn haar droog en stug aanvoelt. Op de foto hieronder zie je dat goed, al is mijn haar natuurlijk ook vrij koel van kleur omdat ik het verf. Hoe dan ook, ik vind de producten heel fijn en blijf ze daarom zeker gebruiken. Alleen die parabenen, da’s jammer!
ervaringen met haarverzorging van Keune

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties

  1. 26 juli 2021 / 06:25

    Ik merk zelf ook dat ik niet echt ‘last’ van parabenen in cosmetica heb, maar ik vind het inderdaad anno nu ook een beetje not done, er zijn zoveel goede alternatieven. Ik heb jaren geleden ook wel eens producten van Keune gehad en ik weet nog dat ik die heel fijn vond.

  2. 27 juli 2021 / 06:37

    Je hebt echt prachtig haar! Vroeger blondeerde ik mijn haar ook altijd, maar dat is echt al lang geleden. Al zou ik het zo weer doen als ik foto’s terugzie van vroeger. Alleen heb ik dat ook met foto’s, waarbij mijn haar donkerbruin geverfd is, dus ik wacht nog maar even met überhaupt iets doen. 😉