Review | De zilvershampoo en conditioner van Keune

zilvershampoo en conditioner van Keune

Als er iets is waar ik zuinig op ben, dan is het mijn haar! Er zijn maar weinig kapsters die ik volledig vertrouw en aangezien ik een paar weken geleden weer mijn halve salaris aan mijn haarkleur heb uitgegeven leek me dit het ultieme moment om de Keune Care Silver Savior producten te testen. Vandaag vertel ik je wat deze producten voor mijn haar doen.

Mijn ervaringen met haarverzorging van Keune

Keune is een merk dat ik hoog heb zitten. De Keune Vital Nutrition lijn voor droog en beschadigd haar vind ik nog steeds fantastisch en ook over de lijn voor gekleurd haar was ik enthousiast. Dit zijn producten die heel geschikt zijn voor je dagelijkse haarverzorging. Er was echter nog één product dat ik miste: zilvershampoo! Ik geef elke paar maanden een heel bedrag uit bij de kapper om mijn blonde lokken mooi koel van kleur te krijgen. Dus een goed product om die kleur af en toe op te frissen is voor mij een must have!
Review Keune Silver Savior

Mijn ervaringen met de Keune Care Silver Savior lijn

De Keune Care Silver Savior lijn bestaat uit een milde, neutraliserend shampoo en een conditioner om zilverachtig haar op te frissen. De producten bevatten sterke violette pigmenten die grijs, zit en zilver haar mooi van kleur houden en de gele gloed uit blond haar haalt. De shampoo (300ml) kost €17,10 en de conditioner (250ml) €17,90. Keune koop je bij kapsalons waar met het merk gewerkt wordt.
Ervaringen Keune zilvershampoo

Mijn ervaring is dat een goede zilvershampoo meestal niet voedend is. Dat vind ik persoonlijk ook niet zo erg, omdat ik dit soort producten toch niet elke dag gebruik. Wat me opvalt aan deze Keune Silver Savior shampoo is dat mijn haar wel lekker zacht aanvoelt. Helemaal in combinatie met de conditioner. Die gebruik ik niet zozeer om de gele gloed uit mijn haar te halen maar om mijn haar weer doorkambaar te krijgen. En dat lukt!
ingredienten Keune zilvershampoo
Als ik naar de ingrediëntenlijst kijk, krijg ik mixed feelings. Ik zie SLES maar ook verzorgende ingrediënten, de ultraviolette pigmenten maar ook parabenen. Jammer, dat vind ik helemaal niet bij het merk passen. Gelukkig is dit geen shampoo die je elke dag gebruikt en je spoelt het product weer af.
Ingredienten Keune shampoo

BeautyOpinie

De belangrijkste vraag is natuurlijk of het werkt, je gebruikt een zilvershampoo immers niet alleen om je haar schoon te krijgen. Wat mij betreft maakt Keune zeker haar beloftes waar. Met de Silver Savior producten krijg ik de gele gloed uit mijn haar zonder dat mijn haar droog en stug aanvoelt. Op de foto hieronder zie je dat goed, al is mijn haar natuurlijk ook vrij koel van kleur omdat ik het verf. Hoe dan ook, ik vind de producten heel fijn en blijf ze daarom zeker gebruiken. Alleen die parabenen, da’s jammer!
ervaringen met haarverzorging van Keune

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Comment

  1. debbeautygoddessnl
    30 juli 2018 / 17:53

    Klinkt goed! Fijn dat ze ook goed hun werk doen voor je haar. Jammer inderdaad van de parabenen, die zie ik ook liever niet terug in ingrediëntenlijsten. Hopelijk zullen ze hier in de toekomst een alternatief voor zoeken.