Een kijkje in mijn kast: Kettingen

Een kijkje in mijn kast: Kettingen

Kleding, schoenen, make-up en accessoires; ik ga tegenwoordig liever voor wat minder items, waar ik écht blij van wordt, dan mijn kasten uit laten puilen met spullen die ik toch niet gebruik. Toen ik met de grote voorjaarsschoonmaak bezig was kwam het idee in me op om jullie eens een kijkje te geven in mijn verschillende stashes. Want hoe leuk is het om in iemands kast te kunnen snuffelen? Vandaag deel 1; mijn favoriete kettingen.
Kettingen stash

Laat ik beginnen met het subtielste kettinkje uit mijn stash; een heel simpel, gouden exemplaar van H&M. Ik draag deze vaak als ik netjes gekleed moet en een accessoire mis. Het is natuurlijk geen echt goud, maar voor 2,95 nam ik dat voor lief. Ooit… wil ik nog een keer een echt gouden kettinkje.
DSC02057

Het leuke aan dit deze blogpost is dat ik zelf ook nog eens zie welke accessoires ik allemaal in mijn kast heb. Dit exemplaar kocht ik twee jaar geleden op Ibiza en draag ik zelden. Zonde eigenlijk, want ik vind hem nog steeds erg leuk! Toch maar eens kijken hoe ik deze ga combineren.
DSC02064

Ik ben groot fan van sieraden van WE. In de Sale kan je hier onwijs leuke sieraden kopen voor een paar euro. Deze lange ketting kocht ik voor hooguit 3 euro. Hij staat overal bij!
DSC02066

Deze ketting draag ik graag op een witte blouse. Met het voorjaar in het vooruitzicht ga ik deze weer veel dragen want ik word erg vrolijk van deze kleurtjes. Deze ketting geeft echt een hippie-gevoel.
DSC02076

Deze ketting kocht ik een jaar of drie geleden bij Mango. Een goede koop want ik draag hem zeker één keer per week. Vooral in de winter op een zwart jurkje. Inmiddels is hij een beetje kapot en ontbreekt één van de slierten. Als je hem om hebt valt dit gelukkig niet op.
DSC02073

Deze ketting, kocht ik samen met de ketting hieronder, bij een tweedehands winkel. Een vriendin van mij paste hem, maar wilde hem niet kopen. Ik was gelijk verliefd! De kleur blauw vind ik zo prachtig! Dit wordt mijn ketting van aankomend voorjaar.
DSC02069

Tot slot deze ‘dromenvanger’ die ik tegenkwam in een tweedehands winkel. Ik denk dat ik wel snap waarom de vorige eigenaar hem wegdeed. De hanger draait continu. Vervelend maar ik ga hem zeker veel dragen. Het is weer eens wat anders!
DSC02067

Dit zijn de kettingen uit mijn kast die ik écht mooi vind. Kettingen die al jaren onaangeraakt in mijn stash zitten heb ik weggedaan. Naar een tweedehandswinkel om er zo ook iemand anders blij mee te kunnen maken. De komende periode laat ik je vaker een deel van mijn stashes zien.

Zijn er nog dingen die jij graag wilt zien?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Comments

 1. 20 maart 2015 / 06:05

  Wat een leuke kettingen heb je. Ik vind je subtiele ketting het mooist!

 2. 20 maart 2015 / 07:34

  Wat een hoop mooie zomerse sierraden laat je zien. Je hebt zo een heerlijk vrolijk stijltje, heel fijn om naar te kijken!

 3. Esther
  20 maart 2015 / 08:30

  Wat een prachtige sieraden! Ik vind vooral de dromenvanger erg mooi<3

 4. 20 maart 2015 / 09:02

  Oh wauw, wat heb je gave items! Heel leuk om een kijkje te nemen tussen je kettingen <3

 5. Sanae
  20 maart 2015 / 10:55

  Super mooie kettingen. Ze springen lekker in het oog. Mooi voor in de lente en zomer!

 6. 20 maart 2015 / 17:00

  Jarenlang heb ik kettingen gedragen. Tot een paar jaar geleden. Ineens droeg ik ze niet meer. Er zit een kleine reden achter. Ik droeg vaak langere kettingen. Als ik achter een leerling stond om uitleg te geven over de lesstof, bleef mijn ketting soms hangen achter het hoofd van de leerling. Héél vervelend! Vandaar dat ik ze niet meer draag. Ik vind dat je prachtige kettingen hebt! Met name de laatste.

  • 20 maart 2015 / 20:19

   haha ik moest wel een beetje lachen om je reactie. Ik zie het namelijk helemaal voor me, zo’n kindje verstrikt in jouw ketting haha. Dank je voor het compliment!

 7. 20 maart 2015 / 20:51

  Dat kleine, nette kettinkje van H&M vind ik erg schattig!

 8. Pingback: BeautyOpinie