Kiko Hydra Pro Glow hydraterende crème

Kiko Hydra Pro Glow hydraterende crème

Een Kiko store uitlopen zonder iets te kopen? Dat is voor mij een lastige opgave. De afgelopen jaren heb ik heel wat make-up van dit merk aangeschaft en er over geschreven. Maar hoe zit het eigenlijk met de skincare van Kiko? Tijd voor een review van de Kiko Hydra Pro Glow hydraterende crème.

Kiko Hydra Pro Glow

Toen ik de Kiko Hydra Pro Glow zag was ik direct nieuwsgierig want deze crème belooft je zo ongeveer wonderen. Volgens Kiko gaat je huid er extreem van stralen en zal het er extreem vitaal uitzien. Het hydrateert je huid met een prachtig lichteffect en bevat ook nog eens hyaluronzuur. Dat belooft wat!

De verpakking van de Kiko Hydra Pro Glow hydraterende crème vind ik eerlijk gezegd niet heel bijzonder. Handig is ‘ie wel. De pompverpakking werkt erg prettig, doseert zuinig en is ook nog eens hygiënisch in gebruik. Fijn!
Kiko Hydra Pro Glow hydraterende crème
Kiko Hydra Pro Glow hydraterende crème

Als ik naar de ingrediëntenlijst kijk valt me op dat de Kiko Hydra Pro Glow siliconen en vrij veel parfum bevat. Verder vielen de ethylhexyl methoxycinamate en octocrylene me op. Dit zijn chemische zonnefilters die ter discussie staan maar daarnaast zitten er ook een aantal andere, veilige filters in. Kiko noemt vrij specifiek het gerstzaadextract en de hyaluronzuur die aan de crème zijn toegevoegd alleen staan deze best laag in de ingrediëntenlijst. Jammer! Gelukkig staat niacinamide (vitamine B3) dan wel weer vrij hoog in de lijst.
Kiko Hydra Pro Glow hydraterende crème

Toen ik de Kiko Hydra Pro Glow hydraterende crème voor het eerst gebruikte, schrok ik even van de kleur. Ik had een wit/roze, parelmoerachtige substantie verwacht, zoals Kiko de crème omschrijft. Maar dit is volgens mij toch echt geel?? De crème is wel lekker licht van structuur en ruikt heerlijk fris. Het aanbrengen gaat dan ook super easy maar of mijn huid nu direct écht gehydrateerd aanvoelt? Nee, eerlijk gezegd niet.
Kiko Hydra Pro Glow hydraterende crème
Kiko Hydra Pro Glow hydraterende crème

BeautyOpinie

Ik heb de Kiko Hydra Pro Glow hydraterende crème een maand of 4 geleden gekocht en eigenlijk is ‘ie nooit in mijn vaste routine beland. Ik merk namelijk gewoon niet zoveel effect. Mijn huid ziet er niet stralender of gezonder uit en een mooie glow krijgt het ook niet. Een lekker gehydrateerd gevoel? Nee, zelfs dat valt tegen. Kiko doet fikse beloftes en beweert zelfs dat uit hun tests blijkt dat je van dit product een huid krijgt die er gewoonweg perfect uitziet. En daar merk ik niets van, en dan heb ik het nog niet eens over de ingrediënten gehad……

Heb jij wel eens skincare van Kiko gebruikt? Zoja, heb je nog aanraders?

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 Reacties

 1. Babs
  16 september 2016 / 06:02

  Jammer.. het leek een mooi product. Ik was laatst in Nijmegen en zag dat er een Kiko daar kwam.. ik heb ook geen idee waar Kiko in uitblinkt qua huidverzorging. Maar als ik er weer ben ga ik eens kijken. Al zal ik voordat ik iets koop toch eerst reviews gaan lezen wat wel en niet de moeite waard is, dus bedankt voor deze post!

  • Natascha
   Auteur
   17 september 2016 / 06:51

   Ik kan je in elk geval wel veel tips geven voor lipsticks 😉 daar heb ik zoveel fijne van!

 2. 16 september 2016 / 06:39

  hmm nee hier zou ik niet zo blij van worden

 3. 16 september 2016 / 09:28

  Jammer dat deze niet voldoet aan je verwachtingen!

 4. 16 september 2016 / 10:50

  Oooh, zo’n zonde dat ie niet echt zijn werk doet! Het leek nogthans een mooi product!

  • Natascha
   Auteur
   17 september 2016 / 06:50

   Voor mij in elk geval niet…. misschien voor anderen wel?

 5. 16 september 2016 / 14:06

  Ik heb een masker van Kiko, die vind ik wel prettig! Maar geef wel eerlijk toe dat ik hem toch niet heel vaak pak.

 6. 16 september 2016 / 17:19

  Jammer, ik ben zelf ook wat glow producten aan het testen. 1 vind ik heel goed die andere zie ik ook niets mee gebeuren, ik test nog even door en dan komen de reviews.

  • Natascha
   Auteur
   17 september 2016 / 06:49

   Welke producten ben jij aan het testen? Ik ben benieuwd naar je reviews!

 7. 16 september 2016 / 20:41

  Zo jammer zeg! Ik heb wel een fijn maskertje van Kiko, verder nooit aan de skincare gegaan. Had hier meer van gehoopt 🙁

 8. Anna Gerrie
  17 september 2016 / 07:44

  Het ziet er bijna uit als een foundation ipv een crème. Jammer dat ie tegenvalt!

  • Natascha
   Auteur
   17 september 2016 / 08:54

   Zo had ik het nog helemaal niet bekeken haha maar je hebt gelijk!