Kiko Satin Peach

Kiko Satin Peach

Nude tinten? Ik ben er gek op! Toen ik laatst in Amsterdam de Kiko binnenwandelde viel mijn oog al snel op Satin Peach. Dit is een oogschaduw uit de High Pigment Wet and Dry serie die gelijk mijn aandacht trok. Dit kon wel eens dé perfecte huidkleurige oogschaduw zijn. En ja hoor, dat was het inderdaad! Daarom vandaag voor iedereen die nog op zoek is naar een matte nudekleur: Kiko Satin Peach.
Kiko Satin peach

Kiko Satin Peach

Satin Peach is één van de vele kleurtjes uit de High Pigment Wet and Dry lijn van Kiko. Dit zijn oogschaduws met hele goede pigmentatie die je zowel nat en droog kunt gebruiken. Niet alleen Satin Peach is mooi trouwens, er zijn maar liefst 91 kleuren verkrijgbaar met verschillende finishes: mat, parelmoerglans, zijdeglans en metallic. Aan alle namen kun je direct zien welke finish de kleur heeft, Satin Peach hoort officieel dus niet mat te zijn maar ik vind dat ‘ie daar prima voor door kan.
Kiko Satin peach

Voor wie de kleine doosjes (mono) oogschaduw niet handig vindt heeft Kiko een speciaal systeem ontworpen om al je oogschaduws in te verzamelen. De oogschaduws uit deze lijn zitten namelijk in een verpakking met magneetsluiting. Zo kun je ze in het speciale palette doen en heb je al je kleurtjes mooi bij elkaar. Helaas heb ik die nog niet maar hij staat zeker op mijn wishlist. De oogschaduws van Kiko vind ik super fijn dus er kunnen er zomaar meer volgen haha.
Kiko Satin peach

Deze oogschaduw heeft trouwens een iets crèmige textuur die heel lekker zacht aanvoelt. Dat komt doordat de oogschaduw vitamine E, katoenzaadolie en kamille-extracten bevat.
Kiko Satin peach
DSC09311

BeautyOpinie

Kiko Satin Peach is voor mij de perfecte nude kleurige oogschaduw! Misschien vraag je je af waarom zo’n kleur handig is om te hebben? Je ziet hem namelijk bijna niet terug op mijn huid. En dat is juist de bedoeling. Ik vind het een ideale uitkomst om te voorkomen dat je eyeliner gaat ‘stempelen’. Oogleden zijn van nature namelijk een beetje vettig waardoor je eyeliner vaak uit gaat lopen als je geen basis aanbrengt. Breng je eerst een oogschaduw aan, dan blijft de eyeliner veel beter zitten.
DSC09337
Kiko Satin Peach is voor mij de perfecte matte huidkleurige oogschaduw die ik dan ook altijd aanbreng als ik een eyeliner gebruik! Deze oogschaduw van Kiko kost, net zoals alle andere kleurtjes uit deze lijn €6,90.

Gebruik jij wel eens een huidkleurige oogschaduw?

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 Reacties

 1. Yvonne
  21 mei 2016 / 06:59

  Goede keus, valt inderdaad mooi weg op jouw huid. Kiko heeft echt goede producten.

 2. Astrid
  21 mei 2016 / 07:22

  Wat handig dat Kiko ook van die magnetische paletten heeft, dat wist ik niet! Altijd fijn als je zelf dingen kunt samenstellen.

 3. 21 mei 2016 / 08:40

  Hee, die heb ik ook! Gaaf is ie he?
  Wat een pigmentatie zeg!

 4. Babs
  21 mei 2016 / 09:13

  Ja, ik vind huidkleurige oogschaduw altijd heel mooi als basis. Wat slim over dat stempelen. Ik ga dat eens met mijn Babor oogpotlood proberen, de eyeliner die ik nu heb van Catrice blijft heel goed zitten. Fijne tip!

 5. Nina Simplynspecial
  21 mei 2016 / 10:41

  Ik gebruik zulke kleuren ook vooral als basis. Werkt prima! Mooi kleurtje is het 🙂

  • Natascha
   Auteur
   22 mei 2016 / 12:53

   Mooi kleurtje he? 🙂 Inderdaad ook een goede tip!

 6. 22 mei 2016 / 05:32

  Oh ja, het is een prachtige kleur! Ik gebruik zo’n kleur vaak op dagen dat ik weinig make-up draag, dan zien mijn ogen er net iets minder flets uit.

  • Natascha
   Auteur
   22 mei 2016 / 12:53

   Klopt helemaal! Dan zie ik er vaak ook net even wat wakkerder uit.

 7. 22 mei 2016 / 08:17

  Wat handig bedacht! daar heb ik nog nooit over na gedacht, maar is wel echt een goede oplossing 😀

 8. 26 mei 2016 / 19:25

  Heel mooie kleur, ik heb er ook zo een paar in mijn stash! Ik mis alleen de link met de naam, zie helemaal geen peach 🙂

  • Natascha
   Auteur
   27 mei 2016 / 17:39

   Daar heb je helemaal gelijk in Nathalie! Want die zie ik ook niet hoor haha 😉