Kleding | Mijn zoektocht naar een nieuwe winterjas

Kleding | Mijn zoektocht naar een nieuwe winterjas

Brrrrr, wat een kou en regen ineens de afgelopen dagen. Tot vorige week liep ik bizar genoeg nog in mijn dunne leren jasje maar nu moest ik er toch echt aan geloven. De zoektocht naar een nieuwe winterjas!

Op zoek naar een nieuwe winterjas

Je zou het misschien niet zeggen, maar shoppen vind ik niet altijd leuk. Een winterjas bijvoorbeeld, dat vind ik best een lastige klus. Ik ga elke dag, door wind en regen, op de fiets naar m’n werk en een fijne winterjas is dus een must have. Hij moet lang zijn, chique maar toch sportief, natuurlijk lekker warm zijn en ook nog eens afkleden. Vooral dat laatste is één van de redenen waarom ik niet altijd even vrolijk word van het kopen van een nieuwe jas. Ik voel me zo snel een worstje in dikke jassen…..

Daarom shop ik online

Om die reden bestel ik mijn winterjassen vaak online. Plus dat ik in de stad al zoveel modellen aan heb gehad dat ik er helemaal klaar mee was. Bij OTTO heb ik meerdere jassen besteld die ik vandaag aan je laat zien.

Dit zijn de potentiele kanshebbers

Dé jassentrend dit najaar; de teddy coat! Ik heb er serieus al 20 aangepast, in 20 verschillende winkels, maar heb er nog geen gevonden waarin ik geen 20 kilo dikker lijk dan ik in werkelijkheid ben. Precies, dat bedoel ik dus met een worstje haha. Net toen ik mijn zoektocht bijna had opgegeven kwam ik deze zachte vriend van Soyaconcept tegen. Hij kost €99,99 en ik vind ‘m heel mooi! Ook trendy vind ik een lange mantel, ALTIJD goed. Deze zwarte van Heine heb ik besteld en het kan wel eens de winnaar zijn. Of moet ik voor een mantel in een kek panterprintje gaan? Het is een klassiek model van Heine en is denk ik niet zo warm maar wel HEUL erg mooi haha. Een rode mantel is inmiddels ook naar mij onderweg, ook dit vind ik een prachtige klassieker. Hij is van wol en kost €129.95. Tot slot kwam ik in mijn zoektocht een lang jack van Danwear tegen. Dit is de duurste uit mijn lijstje vandaag maar ook by far de warmste. Hij kost €199,95 en lijkt me heerlijk.
nieuwe winterjas

Vinden jullie het leuk om te zien welke jas ik uiteindelijk gekozen heb? Dan laat ik hem binnenkort zien!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

19 Reacties

 1. 1 november 2018 / 05:59

  Leuke jassen hoor! Ben benieuwd welke je hebt gekozen. Ik heb zo’n leopard jas bij de Primark gescoord. Bijna precies hetzelfde en kost €35

  • Natascha
   Auteur
   1 november 2018 / 10:25

   Die heb ik ook aangehad 😉 Helaas stond ‘ie me niet echt dus moest ik verder zoeken. Ik ga je laten zien welke het geworden is!

 2. 1 november 2018 / 06:10

  Ja ik ben benieuwd! Ik heb vorige week een lange zwarte online besteld, van Object. Ik heb altijd veel eisen aan een winterjas haha.

 3. 1 november 2018 / 09:19

  Die laatste lijkt me het warmst en voldoen en de eisen. En hij is lang en hij heeft een capuchon (is mijn eis altijd) en een dikkere voering en hopelijk ook waterdicht?
  Ik had vorig jaar een nieuwe winterjas gekocht die dit jaar nog eens kan! Een rode bij Peek en Cloppenburg gekocht. Hij is mega warm, waterdicht met capuchon. Getailleerd, alleen wel een wat korter model. Ga normaal ook voor lang, alleen deze stond toch het leukste. Had ook die dag honderd jassen aan gehad.

  • Natascha
   Auteur
   1 november 2018 / 10:24

   Irritant is dat he? Als je 100 jassen hebt gepast en niets staat. Ik laat soms ook wat eisen varen hoor, ik kijk gewoon hoe het staat 🙂

   • 1 november 2018 / 10:36

    Ik wilde ook eigenlijk een donkergroene, maar dat werd dus rood haha
    Ben er wel nog steeds heel blij mee!

 4. 1 november 2018 / 10:31

  Ik vind een teddy coat geweldig maar ik ga er letterlijk op een teddy van lijken en dat gaat mij dus iets te ver. Ik vind een mantel super chique staan maar ik zou dan ook weer een jas voor “gewoon” erbij willen hebben. Leuke jassen heb je gekozen!

 5. Evelien ♥ Oh My Lush
  1 november 2018 / 12:32

  Wat een mooie jassen! Ik kocht eerder dit jaar een roze coat van ONLY, ben er nog steeds blij mee. En ja, dikke jassen moet ik ook niet aan doen hoor :p vreselijk voor m’n zeldbeeld, haha!

 6. Annemiek
  1 november 2018 / 18:08

  Ik vind ze allemaal mooi. Ik ben benieuwd welke je kiest. Of ga je ze allemaal showen? Lijkt me ook leuk.

  • Natascha
   Auteur
   2 november 2018 / 12:02

   Dank je wel! Ik heb ze inmiddels allemaal binnen gekregen maar er was er geen één die paste 🙁 De zwarte en rode mantel heb ik inmiddels een maatje groter besteld, inclusief nog wat andere jassen van OTTO en die ga ik zodra ze binnenkomen showen via Instastories. Volg je me daar al?

 7. 1 november 2018 / 20:38

  Die rode is echt een jas voor jou! ❤️ Maar ook de lange zwarte jas heeft iets klassieks, wat bij jou past.

 8. 2 november 2018 / 08:06

  Mooie jassen! Die rode vind ik ook erg mooi, die zal ook niet snel vervelen.Ik ga meestal voor effen jassen omdat die makkelijk te combineren zijn. Ik vind leopard jas/trend ook erg, maar grote kans dat ik daar toch een keertje op uitgekeken ben.

  • Natascha
   Auteur
   2 november 2018 / 12:00

   Daar heb je een heel goed punt! Denk dat ik daar ook last van zou krijgen 😉

 9. 2 november 2018 / 14:10

  Die rode jas vind ik leuk! Herkenbaar, ik zie er ook vrij snel uit als een plofkip/worstje. Ik heb nu een gewatteerde jas voor de winter en die is iets getailleerd dus een veel betere snit dan die hobbezakken.
  Maar ik wil ook nog een nettere jas erbij en die rode jas is een plaatje!

 10. 2 november 2018 / 19:02

  Boks! Ik heb ook een hekel aan het passen van winterjassen… Vandaar dat ik een winterjas ook een aantal winters draag. Ongeveer twee weken geleden slenterde ik door de stad, omdat mijn vriend wat items wilde hebben. Wat denk je? Zie ik daar een winterjas hangen die vijf minuten later van mij was.

 11. 6 november 2018 / 12:22

  Ik houd ook van mantels en vond de zoektocht ook lastig! Vooral omdat ik er echt lang mee wil doen het van een eerlijk merk of tweedehands moet zijn wat mij betreft. Uiteindelijk ben ik geslaagd met een donkergroene jas van United Wardrobe. Hij is nog als nieuw, alleen wil ik er nog een knoop in zetten (hij heeft nu alleen een ceintuur). Ik vind van jouw rijtje de bruine het mooist!

 12. 6 november 2018 / 20:19

  Ik ben benieuwd voor welke jas je uiteindelijk bent gegaan! Ik hoop stiekem voor de rode, die staat je vast heel goed.