Kleding | Zomer shoplog met oa Sans-Online, ZUSSS & Fabienne Chapot

Kleding | Zomer shoplog met oa Sans-Online, ZUSSS & Fabienne Chapot

Shoplog time! Het is alweer eventjes geleden dat ik jullie de laatste aanwinsten in mijn garderobe liet zien dus ik heb alles bij elkaar verzameld en laat het je vandaag zien.

Wat een heerlijke zomer hebben we he?! Net zoals alle Nederlanders liep ik vorige week ook te klagen dat het nu écht te warm was maar over het algemeen vind ik het heerlijk. Dat mooie weer betekende wel dat ik wat extra zomerkleding nodig had omdat ik anders na drie kantoordagen door mijn rokjes en zomerse tops heen ben. Goede reden voor een shopsessie toch?

Online shoppen tijdens de hitte bij Sans-Online

De eerste items die ik je wil laten zien bestelde ik bij Sans-Online. Daar bestel ik wel vaker, omdat ze toffe kleding hebben van merken als Villa, Only Superdry en 10days. Dat laatste merk vind ik super omdat Sans-Online heerlijke, comfy jurken van dit merk verkoopt! Ik bestelde deze keer geen jurk maar drie zomertops en een blauw basic shirt en een cognac kleurig vest van Villa.

Als je bedenkt dat ik wat zomeritems zocht slaat het natuurlijk nergens op dat ik dit vest bestelde. Maar ik vond hem zo tof! De kleur is perfect voor het najaar. Een zwart jurkje eronder, cognac kleurige laarsjes, ik zie het helemaal voor me! Mocht je op zoek zijn naar een fijn basic vest dan kan ik je dit model zeker aanraden. Ik heb ‘m ook in het zwart, lichtgrijs, donkergrijs en roze. Elk jaar schaf ik een nieuw kleurtje aan en ondertussen draag ik ze nog steeds ALLEMAAL. Ze blijven mooi!

De spaghetti shirts die ik bestelde pasten helaas niet maar deze met korte mouwen van Only wel. De stof is lekker luchtig en dat koningsblauw… love it! Een mooie basic voor nog geen 15 euro.

En toen ik toch bezig was met mijn herfstgarderobe, dit vest van ZUSSS scoorde ik ook vorige week. Ik twijfelde of ik ‘m moest bestellen en vroeg jullie in mijn Instastories om advies. En aangezien jullie unaniem waren twijfelde ik niet langer en gooide ‘m in mijn winkelmandje. Hij is heerlijk voor het najaar. Over een week of 8 is het immers alweer eind september……

Zomer shoplog; rokken, jurkjes en enkelbandjes

Welk jurkje ik onder de vesten aan doe weet ik ook al, deze! Dit jurkje is los vallend en heerlijk met dit warme weer. Maar ook in de winter kan ik ‘m prima dragen met een panty eronder en vest erover.

Bij WE scoorde ik in de sale deze zwierige rok die ik de afgelopen weken vaak naar kantoor aantrok. Hij is helaas niet zo fotogeniek haha in het echt is ‘ie veel mooier. Helemaal in combinatie met een paar rode pumps.

In de sale scoorde ik ook nog deze korte broek van Fabienne Chapot. Het is een heerlijk losvallend model waar ik enorm veel plezier van heb gehad vorige week. Normaal gesproken kost ‘ie 80 euro wat ik best duur vind voor een korte broek. Herkennen jullie dat? Wellicht omdat we normaal gesproken in Nederland niet zoveel mooie zomerse weken hebben? In de sale kostte ‘ie nu 40 euro dus nu mocht ik ‘m eindelijk kopen.

Tof printje!

Bij Kruidvat zag ik toevallig dit enkelbandje liggen. Dit is voor mij het ultieme zomersieraad, leuk!!

Tot slot scoorde ik nog dit Levi’s shirt bij Wehkamp. Stiekem heb ik ‘m ook in het zwart gekocht haha maar die zit alweer in de was. Ook al heeft zowat heel Nederland ‘m, ik blijf hem leuk vinden!

Goed geslaagd toch? Een mooie mix van items die ik met korting scoorde en nu met dit mooie weer aan kan, en items die ik ook als de temperaturen weer dalen kan dragen. Ik geniet van de zomer en de zon maar als het om kleding gaat kan ik niet wachten tot de herfst weer begint. Lekkere sjaals, fijne vesten en veel laagjes combineren, daar ben ik gek op!

Wat is jouw favoriete ‘fashion’ seizoen?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Comments

 1. 5 augustus 2018 / 07:59

  Nice! Dat broekje en koningsblauwe shirtje vind ik vooral heel leuk! Kleur van dat vest is ook super mooi! Ik heb ook ontiegelijk veel geshopt deze zomer met die zomer sale. Vooral veel jurkjes, die kan ik dan in de winter inderdaad ook gewoon nog aan!

 2. 5 augustus 2018 / 08:23

  Wat een super leuke dingen heb je geshopt! Vind het broekje van Fabianne Chapot super leuk!

 3. YuSt SoMe
  5 augustus 2018 / 08:42

  Wat een toffe shoplog. Ik heb vorige week ook nog een Levi’s shirt gekocht.

 4. 5 augustus 2018 / 08:49

  Leuk, ik ben ook dol op vesten heb er veel en draag ze ook heel vaak is gewoon makkelijk aan- en uitdoen als het warm is of juist wat frisjes.

 5. debbeautygoddessnl
  5 augustus 2018 / 19:27

  Leuk dat shortje van Fabienne Chapot. Ik vind dat ze vaak te gekke prints hebben, maar de prijzen zijn niet mis. Goed dat je hebt gewacht en ’em hebt gescoord in de sale. De rok vind ik ook erg leuk en het vest lijkt me heerlijk voor het najaar, mooie kleur ook. Mijn favoriete fashion seizoen is de zomer. Ik ben dol op de tropische/botanische printjes en de off-shoulder jurkjes met ruches. Van mij mag het dan ook nog lang zomer blijven.

 6. 5 augustus 2018 / 19:34

  Zeker goed geslaagd! Ik vind dat vest heel mooi! En nieuwe herfstkleding kopen voelt voor mij als een soort troost als de zomer weer voorbij is. Het klinkt gek maar dan is het leuk om dan weer wat nieuws te kopen zodat de aankomende herfst wat “dragelijker “(woordspeling ;)) wordt!

 7. 6 augustus 2018 / 07:49

  Leuke items zeg! Ik ben dol op de herfst zodat je net even wat meer kan combineren. Zeker nu ik zwanger ben en nauwelijks nog iets aankan naast een lekkere lange rok haha. Ik wil weer lekker mixen en matchen

 8. 6 augustus 2018 / 09:41

  Leuke items! Het vest vind ik erg leuk om als jurkje te dragen met een toffe riem.

 9. 11 augustus 2018 / 13:04

  Het printje van het Fabienne Chapot broekje vind ik zo onwijs mooi. De kleur is ook echt prachtig. Wat is dat een mooi merk zeg!