Werkt dat? Een spray die je haar na het wassen in no time droog maakt

KMS California ThermaShape Quick Blow Dry review

Een spray die haar in no time droog maakt, doordat het water in je haar sneller verdampt. Klinkt handig toch? Ik testte de KMS California ThermaShape Quick Blow Dry die dat belooft en vertel je wat ik ervan vind.

KMS California ThermaShape Quick Blow Dry review

De ThermaShape Quick Blow Dry van KMS belooft dat met deze spray je haar tot 2 keer sneller droogt, doordat het water verdampt. Tegelijkertijd geeft ‘ie verzorging aan je lokken, beschermt tegen hitte van de föhn en herstelt je haar van binnenuit. En dat alles zonder je haar te verzwaren. Klinkt als een product waar je absoluut zonder kunt maar wel errug handig is voor wie vaak haast heeft. Kosten? Rond de €18,95 voor 200ml.
Ervaringen KMS California ThermaShape Quick Blow Dry

Mijn ervaringen met de sneldrogende spray van KMS

Twee jaar geleden gebruikte ik de KMS California ThermaShape Quick Blow Dry voor het eerst. En zoals ik al schreef, het is een product waar je zonder kunt. Het scheelt je tijd maar zijn die paar extra minuten het geld waard? Om die reden bestelde ik ‘m dan ook niet nog een keer. Tot een paar weken terug, ik herinnerde me direct weer wat ik zo fijn vond aan deze sneldrogende spray.

Het werkt namelijk echt! Mijn haar is véél en véél sneller droog, voelt luchtiger aan en heeft meer volume. Dat is misschien niet voor iedereen bijzonder maar als je bedenkt dat ik enorm veel haar heb, mijn haren altijd in de ochtend was en daar veel tijd aan kwijt ben, bespaart het mij in de ochtend écht tijd.
Droogspray van KMS

Als ik de ingrediëntenlijst bekijk zie ik onder andere een aantal siliconen, meerdere soorten alcohol, AHA structure complex (een mix van waterige extracten van verschillende plantaardige ingrediënten zoals menthol en rozenbottel), Lactic Acid (melkzuur), Malic Acid (appelzuur), Polyquaternium-11 (een ingrediënt dat je haar minder statisch maakt), meerdere oplosmiddelen en een kleine hoeveelheid parfum.
Review KMS California ThermaShape Quick Blow Dry

En, werkt het?

Absoluut! Dit is mijn tweede flacon en het werkt als een tierelier. Mijn haar is veel sneller droog, heeft bovendien meer volume en sinds ik deze spray gebruik krijg ik gek genoeg steeds complimentjes over mijn kapsel. Zou dat alleen door de spray komen? Het enige nadeel is dat ik het gevoel heb dat mijn haar droger en springeriger is. Zou dat komen doordat het vocht aan je haar onttrokken wordt?

Heb jij wel eens een product gebruikt waar je haar sneller droog van wordt?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Comments

 1. ByChristiana
  17 februari 2019 / 07:40

  Weet je dat ik echt nog nooit van zo’n soort product gehoord heb? Ik vind het wel innovatief, maar het is inderdaad iets waar je mee zonder kunt. Zeker als ik lees dat je het idee hebt dat je haar wat droger is. Mijn haar is sowieso al erg droog dus deze sla ik maar over;-)

 2. 17 februari 2019 / 09:10

  Ik heb ook wel eens een soortgelijk product gehad maar vond het niet zo goed werken. Deze klinkt alsof het wel beloofd wat het doet. Waarschijnlijk door de alcohol soorten dat het wat droger voelt? Ik ben er wel benieuwd naar. Ik was mijn haar altijd in de avond om inderdaad in de ochtend niet lang bezig te hoeven zijn.

 3. 17 februari 2019 / 12:15

  Bijzonder, ik heb nog nooit van een product gehoord waar je haar sneller droog van wordt. Kan me voorstellen dat de extra minuten dat het je scheelt in de ochtend dubbel en dwars waard is. En snap dat je het daar voor over hebt. Ik weet er alles van hoeveel gestress het is om allemaal op tijd de deur uit te komen dus alle beetjes tijd die je kunt besparen helpen!

 4. 17 februari 2019 / 16:23

  Ik gebruik wel een föhn, haha!! 😉 Ik ben niet bekend met dit principe. Klinkt veelbelovend!

 5. 18 februari 2019 / 06:10

  Ik wist niet eens dat dit bestond. Mijn haar blijft altijd heel lang nat, dit zou echt ideaal zijn.

 6. petracupcake
  18 februari 2019 / 08:55

  Klinkt heel fijn, wil ik zeker eens proberen.

 7. 18 februari 2019 / 10:57

  Oké dit product heb ik nodig, niet alleen voor mezelf maar ook voor mijn dochter…deze gaat op mijn shoppinglijstje 🙂 x

 8. 18 februari 2019 / 18:05

  Klinkt wel leuk, maar kuch mijn haar is met een zuchtje wind al droog!

 9. 20 februari 2019 / 19:52

  Wat grappig dit product, maar ook heel fijn dat hij werkt voor jouw haar! Mijn haar is vrij snel droog omdat het niet heel dik is, dus dan vind ik het net iets te duur om het te proberen.

 10. 1 maart 2019 / 13:19

  Jeetje wat ontzettend handig zeg dat dat ook echt werkt! Ik fohn mijn haar altijd graag maar echt alles om dat proces wat minder lang te maken. Ik vind het altijd zo vreselijk lang duren totdat mijn haar echt helemaal droog is.