Kneipp Body mousse

Kneipp body mousse

Heb jij de nieuwe Kneipp body mousses al voorbij zien komen? Ik ben een groot fan van bodylotions en bodybutters en gebruik het trouw elke dag. Maar een body mousse had ik nog niet eerder gezien. Ik vond dit zulke leuke producten dat ik er wel een artikel over moést schrijven! Want zijn ze ook fijn in gebruik? Dat laat ik je vandaag zien!
Kneipp body mousse

Kneipp Body mousse

De douche foams van Kneipp heb je ongetwijfeld wel eens gezien of misschien zelf gebruikt. Maar de Kneipp Body mousse is nieuw. Volgens Kneipp is dit product ideaal voor een zachte verzorgde huid in een handomdraai. Sinds 20 juni vind je deze producten in de drogisterij, waar je €9,99 betaalt voor een verpakking van 200 ml. Er zijn twee geuren verkrijgbaar: Morning Kiss en Patchouli, en natuurlijk heb ik ze allebei voor je getest.
Kneipp body mousse

Body Mousse morning kiss

De Morning kiss lijn van Kneipp is niet nieuw. De Body mousse is een uitbreiding op het al bestaande assortiment. Het is een lekkere frisse, fruit geur die inderdaad erg lekker is om mee wakker te worden. I like!
Kneipp body mousse
Kneipp body mousse

Als ik kijk naar de ingrediënten van de Body Mousse morning kiss zie ik geen hele opvallende dingen. Ik zie vooral veel natuurlijke oliën en extracten. Ik zie geen ingrediënten die ik liever vermijd, alleen de Kneipp Body Mousse morning kiss bevat wel parfum.
Body Mousse morning kiss

Body Mousse patchouli

De Patchouli lijn van Kneipp bestaat ook al een hele lange tijd en is denk ik toch wel één van mijn favorieten. I love this fragrance! De geur is kruidig maar absoluut niet overheersend, eerder licht. Volgens Kneipp komt dit doordat naast de patchouli ook citrus, bergamot en jojoba- en hennepolie zijn toegevoegd.
Kneipp body mousse
Kneipp body mousse

De ingrediëntenlijst van de Body Mousse patchouli lijkt op die van de Body Mousse morning kiss. Ik zie vooral veel natuurlijke olien, extracten, shea butter én parfum.
Body Mousse patchouli

Maar hoe werkt zoiets nu precies? Heel simpel, hetzelfde als een bodylotion, olie of butter. Net als bij de traditionele douche foams druk je op de dop waarna er een heerlijke dot mousse over je handen heen stroomt. Onder de douche gebruik ik bij dit soort producten altijd véél te veel! Hoe meer schuim hoe lekkerder ik het vind. Dat is bij de body mousses niet aan te raden (wel lekker hihi) want je hebt écht niet zoveel nodig. Vervolgens smeer je je lichaam ermee in en that’s it! Ik had trouwens gedacht dat de body mousses wel even tijd nodig hadden om in te trekken maar dat valt reuze mee!
Kneipp body mousse
Kneipp body mousse

BeautyOpinie

Wat een leuke producten zijn dit zeg, dat heeft Kneipp goed gedaan! Eerlijk is eerlijk, in het begin moest ik een beetje wennen aan de Kneipp Body mousses. Ik had namelijk het gevoel dat ik douche foam op mijn lichaam smeerde dat ik eraf moest spoelen. Ik ben er inmiddels helemaal aangewend en ik vind dit een ideale vervanger voor een bodylotion, echt een leuke zomer musthave! Ik kan nu al niet wachten tot Kneipp de body mousses aan nog meer van hun geurlijnen gaat toevoegen. Ik ben fan!
Body Mousse patchouli

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 Reacties

 1. 28 juni 2016 / 09:01

  Heerlijke body mousses! Ik had in het begin een beetje dezelfde reactie, haha, het lijkt inderdaad op de mousses die je in de douche gebruikt. Maar vind het super om te gebruiken en ze trekken goed weg in mijn huid.

 2. 28 juni 2016 / 10:03

  De geuren van Kneipp vind ik nooit zo lekker, verder lijkt het me een prima product.

  • Natascha
   Auteur
   28 juni 2016 / 13:19

   Wat grappig hoe dat kan verschillen! Ik vind juist vrijwel ALLE geuren van Kneipp lekker 🙂 Maar andere merken gaan ook vast volgen 😉

 3. Lonneke
  28 juni 2016 / 12:41

  Heerlijke en zachte producten lijken me dit. Vind de producten van Kneipp ook altijd zo lekker ruiken.

 4. 28 juni 2016 / 18:18

  Ik had ze inderdaad al gespot! Nu heb ik voorlopig zat body producten op voorraad, maar in de toekomst wil ik ze weleens gaan proberen!

 5. 28 juni 2016 / 19:29

  Ik vind ze heerlijk, echt hele fijne nieuwe producten weer!

 6. 28 juni 2016 / 20:33

  Ik heb nog nooit iets geprobeerd van Kneipp maar wat klinkt een body mousse goed zeg! Klinkt heerlijk 🙂

 7. 28 juni 2016 / 21:55

  Wat een heerlijke producten lijken mij dit, sowieso vind ik het altijd een erg fijn merk.
  Ik vind dat je een onwijs leuke blog hebt, ga ik zeker in de gaten houden! Liefs, Florentine

  • Natascha
   Auteur
   29 juni 2016 / 12:19

   Dank je wel voor je lieve complimentje Florentine!

 8. Nina Simplynspecial
  29 juni 2016 / 07:48

  Ik ben gek op de producten van Kneipp, en dan de douche foams in het bijzonder. Die zijn zo lekker vol en stevig en ruiken lovely. Patchouli is mijn favoriet.

 9. Robin Valentine
  29 juni 2016 / 09:41

  ik heb hier al best veel over gelezen! ben er zeker benieuwd naar 🙂