Nieuw! | Kneipp Cottony Smooth

Kneipp Cottony smooth review

Één van mijn favoriete merken voor onder de douche heeft een nieuwe lijn op de markt gebracht dus natuurlijk heb ik die gescoord om je er meer over te vertellen: Kneipp Cottony smooth producten.

Zacht als katoen

Een merk dat al járen steevast vertegenwoordigd is in mijn badkamer is Kneipp. Ik vind vooral hun producten voor onder de douche heerlijk maar ook de bodylotions (en butters!) vind ik een aanrader. Dus toen ik hoorde dat Kneipp een compleet nieuwe lijn verkoopt, de Kneipp Cottony smooth, stond ik te springen om deze uit te proberen.

In deze nieuwe lijn vind je een douchecrème, één voor in bad, een body milk en handcrème. Allemaal bevatten ze de verzorgende katoenmelk én sheaboter wat je huid lekker zacht maakt. Ik heb de crèmebad en bodylotion voor je getest en ben fan! Niet voor niets wil ik ze je dan ook graag laten zien.

Kneipp Cottony smooth ervaringen

Kneipp Crèmebad Cottony Smooth – € 9,99

Misschien loop je de crèmebad Cottony Smooth voorbij als je geen bad hebt, maar dat is echt zonde. Ik gebruik namelijk regelmatig dit soort badschuims gewoon onder de douche. Werkt net zo goed als de douchegel. Dit crèmeschuimbad met katoenmelkextract bevat ook voedende sheabutter en de geur is zacht, poederig en rustgevend. Wel zit er SLES in.

Kneipp Crèmebad Cottony Smooth review

Kneipp Cottony Smooth bodylotion – €9,99

Wil je dat na het douchen de zachte katoengeur nog wat langer blijft hangen? Smeer dan je huid in met de bodymilk. Deze uit de Cottony Smooth lijn is wat mij betreft een ideale basis voor je dagelijkse verzorgingsritueel. Hij is namelijk super zacht en verzorgend en trekt snel in. Met dIezelfde zachte en subtiele geur van katoen.

Ik vind dit een heerlijke ‘everyday’ combinatie. Producten met parfum die zorgen voor een fijne geur maar niet té overheersend zijn en daarom goed combineren met je favo parfumspray of eau de toilette.

Kneipp Cottony Smooth bodylotion review

Heb jij de nieuwe Kneipp Cottony smooth producten al gespot? En lijkt het je wat, de subtiele geur van katoen?

Ik heb deze producten ontvangen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties

  1. Willemse
    28 april 2021 / 08:25

    Ik vind de geur in de verte een beetje Nivea achtig aandoen. Wel lekker verder , maar verwachte denk ik gewoon wat anders. Wel prima producten en vind ze erg fijn.

  2. 28 april 2021 / 08:43

    Ik vind de producten van Kneipp vaak ook erg lekker, zowel qua geur als qua textuur. En badproducten kun je inderdaad vaak prima onder de douche gebruiken!