Favoriet! | Kneipp Silky Secret cream & oil sugar scrub

Kneipp Silky Secret cream & oil sugar scrub review

Het komt niet vaak voor dat Kneipp een nieuw product uitbrengt waar ik niet gek op ben, en ook deze keer is het raak hoor. De Silky Secret cream & oil sugar scrub is nieuw en nu al favoriet.

De Kneipp Silky Secret lijn met zijdeboombloesem

Als je de producten van Kneipp wel eens koopt dan ken je de naam Silky Secret misschien wel. De ‘Silky Secret’ verzorgingslijn van Kneipp is namelijk niet nieuw. De bodycrème liet ik je bijvoorbeeld al eens zien, omdat ‘ie een heerlijke geur van zijdeboombloesem heeft en goed werkt bij een droge huid. Het enige wat in deze lijn ontbrak was een scrub, dus daar is de Silky Secret cream & oil sugar scrub!
Kneipp Silky Secret cream & oil sugar scrub
Review Kneipp Silky Secret cream & oil sugar scrub

Review | Kneipp Silky Secret cream & oil sugar scrub

Wat deze scrub voor mij zo bijzonder maakt is dat ‘ie naast suiker ook olie bevat. Daardoor heeft de scrub een heerlijk zachte textuur die fijn aanbrengt op je huid. Tijdens het douchen breng je hem aan, masseert hem in en verwijdert zo de dode huidcellen maar geeft je huid direct extra verzorging. Ja, dit is de reden dat ik gek ben op dit product!
ervaringen Silky Secret cream & oil sugar scrub
Silky Secret cream & oil sugar scrub ervaringen

Als ik de ingrediëntenlijst bekijk zie ik suiker, zonnebloemzaadolie, plantaardige olie, oplosmiddelen en natuurlijk de zijde bloesem en melkproteïnen. Verder valt me op dat deze scrub ook sinaasappelolie, kokosextract, vettige alcohol, parfum, glycerine, water en sojaboonolie bevat.
Ingredienten Silky Secret cream & oil sugar scrub

Ook deze keer heeft Kneipp me weer blij verrast! De Kneipp Silky Secret cream & oil sugar scrub is absoluut één van mijn favoriete scrubs vanwege de combinatie van suikerkristallen en een heerlijke rijke oliecreme. Bovendien is de geur weer heerlijk, net zoals alle andere producten uit de Silky Secret lijn. De nieuwe Cream & oil Body scrub Silky Secret is nu in de winkels te koop voor €9,99.

Ken jij de Silky Secret producten van Kneipp al?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Comments

 1. 24 januari 2019 / 06:49

  Oei olie en suiker, klinkt goed. Die ga ik zeker even testen.

 2. 24 januari 2019 / 07:56

  Deze is zo lekker! Ik ben er ook fan van 🙂

 3. ByChristiana
  24 januari 2019 / 12:54

  Ik gebruik deze zelf ook en ik vind hem ongelofelijk lekker, zowel qua geur als textuur.

 4. 25 januari 2019 / 18:15

  Ondanks dat ik een scrub vaak vergeet te gebruiken, mis ik ’em nu hij op is, gek he .Deze lijkt me trouwens heerlijk. Ik ga binnenkort zeker langs het Kruidvat en grote kans dat ik ’em dan meeneem .

 5. 25 januari 2019 / 20:33

  Ik vind suiker scrub’s met een olie-laagje ZÓ lekker. Echt mijn favoriete soort scrub! De geur hiervan lijkt me ook zo hemels, ik moet hem echt even kopen. M’n scrubs zijn zo goed als op, dus nog goede reden op hem te reden!