Love it! | De Kora Organics Noni Glow gezichtsolie van Miranda Kerr

review Kora Organics Noni Glow Gezichtsolie

Ken jij de beroemde Kora Organics Noni Glow gezichtsolie van Miranda Kerr? Ik vroeg me altijd af of ‘ie echt zo fijn is of gewoon super gehyped. Hij staat sinds een tijdje in mijn badkamer dus ik vertel je wat ik ervan vind.

Mijn kennismaking met Kora Organics uit Australië

Kora Organics werd in 2009 opgericht door topmodel Miranda Kerr. Zij heeft een enorme interesse in een healty lifestyle en wilde haar eigen skincare. Haar beautylijn bevat producten met Ayurveda-geïnspireerde, new age-achtige dingen als ‘lavender mist’, ‘heart chakra oils’ en het Noni-extract.

Tijdens het Douglas event sprak ik één van de vertegenwoordigers die mij er alles over vertelde. Om eerlijk te zijn vond ik het verhaal soms iets té zweverig maar mijn interesse was wel gewekt. Zou dit echt werken?
ervaringen Kora Organics Noni Glow Gezichtsolie

Review | Kora Organics Noni Glow gezichtsolie

Het meest populaire product van Kora Organics is de Noni Glow gezichtsolie die bekend staat om de enorme glow die ‘ie zou achterlaten. Hij hydrateert de uitgedroogde huid, geeft een natuurlijke glans en is geschikt voor alle huidtypes, zowel voor de verzorging overdag als in de nacht.

De olie is dierproefvrij, vegan en voor deze verpakking betaal je €67,99. Er is ook een kleine verpakking van 10 ml te koop, deze kost €24,99 en is wat mij betreft prima om mee te beginnen. Daar doe je best lang mee. Je hebt namelijk weinig nodig van het product en dankzij het pipet kun je de olie nauwkeurig aanbrengen.
Noni Glow Face Oil nederlandse review

In de Noni Glow Face Oil zit een mix van natuurlijke oliën. Denk aan granaatappelolie, jojobaolie, zonnebloemolie, rozenbottelextract, duindoorn, lavendel, jasmijnextract, kruidnagel, roos en, natuurlijk, het noni-extract. Noni is een unieke plantensoort die behoort tot de familie van de koffieplanten en is een superfruit waarvan gezegd wordt dat ‘ie heel veel gezondheidsvoordelen heeft.

Let wel op wanneer je deze olie gebruikt en je een gevoelige huid hebt. Niet iedereen reageert goed op deze ‘mooie’ natuurlijke oliën, dus het is slim om het eerst even op een klein stukje huid te testen.

Dankzij deze ingrediënten heeft de olie een heerlijke geur waarvan ik vooral de combi van de rozenbottel en lavendel het meest tot zijn recht vind komen. Niet overheersend maar heerlijk zacht.
Gezichtsolie van Miranda Kerr

Is die olie van Miranda Kerr nu echt zo bijzonder?

Wat mij betreft wel! Je hebt maar een heel klein beetje nodig voor een instant glow op je gezicht. Ik merkte vanaf de eerste keer dat ik de olie op mijn gezicht smeerde dat mijn huid begon te stralen. Het maakt mijn huid zacht, gehydrateerd en ik vind ‘m heerlijk voor in de nacht. Ik ben fan en zou deze zelf ook kopen!
Kora Organics Noni Glow Gezichtsolie review

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Comments

  1. 14 mei 2019 / 08:54

    Had hier nog niet van gehoord, maar klinkt fijn. Wil ook wel stralen als Miranda Kerr 😉 Mag wat kosten hihi.

  2. 14 mei 2019 / 18:49

    Ik lees gehydrateerd en hoef niks meer te lezen, hahaha…
    Maar de prijs is wel ff een kuch momentje, echter als het helpt, dan is alles je huid waard.