Nieuw!| Koreaanse sheetmaskers van Hema

Nieuw!| Koreaanse sheetmaskers van Hema

Toen ik vorige week op Instagram vertelde dat Hema sinds kort Koreaanse skincare verkoopt waren jullie unaniem: dat moet een review worden! Je snapt dat ik naar de Hema gerend ben voor de K-Beauty collectie dus daar vertel ik je vandaag alles over.

Review K-beauty collectie van Hema

Als beautyblogger met een liefde voor fijne smeersels heb ik al meerdere keren geschreven over Koreaanse skincare. Voor wie die blogs niet heeft gelezen en niet bekend is met de term K-beauty: de ene na de andere beauty trend waait over uit Zuid-Korea, waarbij alles draait om hydratatie. Als je huid er maar mooi en egaal uitziet is het motto. Daarop geïnspireerd heeft Hema dieren-, klei-, peel off & beauty sleep maskers aan haar assortiment toegevoegd.

De maskers die ik je vandaag laat zien, zijn de dieren sheetmasks. Waarom ik juist deze heb gekocht? Sheetmasks zijn wat mij betreft hét middel om je huid een goede boost te geven en wat hydratatie kan bijna elke westerse huid wel gebruiken.
review Koreaanse skincare bij Hema

Hema dierenmaskers

In totaal zijn er 4 verschillende dierenmaskers te koop. Je kunt kiezen uit een panda-, beer-, kat- en tijgervormige dieren sheet mask waar je €2,- per stuk voor betaalt. Ik nam de panda, de kar en de tijger mee.

Het panda masker belooft je huid te kalmeren en egaler te maken en dat is ook precies zoals ik het effect heb ervaren. Als ik kijk naar de ingrediëntenlijst valt me op dat de werkzame stof niacinamide lekker hoog in de ingrediëntenlijst staat. Net zoals komkommerextract en meer verzorgende ingrediënten.
Hema dierenmaskers review

Het tijgermasker heeft een kalmerende werking en bevat vochtinbrengende bestanddelen. Als ik de ingrediëntenlijst bekijk zie ik ook hier weer dat de anti-oxidanten vrij hoog in de ingrediëntenlijst staan en zie ik groene thee extract en vitamine E, waardoor het masker ook een herstellende werking heeft. Dit masker bevat in tegenstelling tot de panda wel parfum.
eview Hema dierenmaskers

Tot slot is daar het kattenmasker om je huid een ware hydratatieboost te geven. De ingrediëntenlijst van dit masker lijkt wel een beetje op haar panda zusje. Ik zie hier geen parfum maar wel groene thee en zoethoutextract, dat een goede moisturizer is.
ingredienten Hema K beauty

Mijn ervaringmet de Koreaanse sheetmaskers van Hema

Hema is leuk bezig! Ik heb inmiddels alle drie de dieren sheetmasks getest en ben best enthousiast. De maskers zijn betaalbaar, bevatten mooie ingrediënten en zijn fijn in gebruik. Ze zijn doordrenkt met hydraterende ingrediënten maar niet super nat, bovendien is het masker lekker groot en daardoor fijn aan te brengen.

Niet heel bijzonder maar wel gewoon prima maskertjes die zeker niet onderdoen voor duurdere exemplaren die ik wel eens heb gebruikt. En extra leuk; met dit masker op de foto gaan is alleen al een beleving haha.

Ga jij één van de Koreaanse sheetmaskers van Hema kopen?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Comments

 1. 15 november 2018 / 14:01

  Hahaha, wat is dit leuk zeg! Hema is inderdaad goed bezig. Ze spelen erg in op de trends, heel slim! Ik ga deze ook maar eens kopen, ze zijn te cute om te laten liggen <3

 2. YuSt SoMe
  15 november 2018 / 19:13

  Wat een leukerds! Zo is een maskertje nog leuk voor de postbode! Lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
  Lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll >syntax error<

 3. 16 november 2018 / 05:27

  Wat grappig dat Hema op de trend in speelt en zo te zien zijn ze ook op de maat van Nederlandse gezichten gemaakt. Of mijn hoofd is gewoon te groot voor de Aziatische variant

 4. 16 november 2018 / 18:27

  Aah wat leuk dat de HEMA dit nu ook gewoon heeft voor een leuk prijsje!

 5. Tania
  16 november 2018 / 18:30

  Oh zo leuk. Die wil ik zeker ook eens uittesten

 6. Jolanda - Zazazoo
  16 november 2018 / 19:30

  Ik ben hier zo benieuwd naar!! Lijkt me heel leuk om samen met Benthe te testen

 7. Jouvence
  16 november 2018 / 22:47

  Wat een super leuke gezichtsmaskers! Binnenkort even gauw langs bij de Hema.

 8. 17 november 2018 / 10:23

  Ik ben zo blij dat de Hema mee gaat met zijn tijd. Ik houd van gezichtsmaskers! Bedankt voor de tip. Ook een leuk kado de feestdagen!

 9. hillybillybeauty
  19 november 2018 / 10:28

  Ik vind dit altijd fantastische maskers! Meer vanwege de look dan de werking haha