Koreaanse skincare dupes van luxe merken

Koreaanse skincare dupes van dure h

Ben je (net als ik) gek op luxe skincare en mooie ingrediënten maar niet naar idem prijskaartje? Dan vind je deze blogpost vast interessant! Ik laat je vier Koreaanse skincare dupes van luxe merken zien. Uiteraard heb ik alles ook uitgebreid getest dus ik vertel je direct wat ik ervan vind.

Koreaanse skincare als dupe

Koreaanse skincare staat bekend om zijn combinatie van lage prijzen én hoogwaardige kwaliteit, dé reden dat ik er zo vaak over schrijf! Ik bestel regelmatig producten bij Koreanskincare.nl en vind het dan ook super tof dat ik samen met deze webshop vier toffe dupes op een rij heb gezet die je niet mag missen. Het zijn dupes van populaire dure producten en bovendien ook nog eens allemaal erg fijn.

Een kleine disclaimer vooraf: ik heb niet met alle luxe merken ervaring (I wish!) maar heb wel alle Koreaanse dupes uit deze blogpost langdurig voor je getest.

Koreaanse skincare dupes

Estée lauders Advanced Night Repair dupe

Missha Time Revolution Night Repair Science Activator Ampoule

Het eerste product dat ik je wil laten zien is er één die ik al jaren zoek: een Estée lauders Advanced Night Repair dupe. ANR van Estéé Lauder is een product dat ik in het verleden vaker heb gebruikt en wat mij betreft komt de Missha Time Revolution Night Repair Science Activator Ampoule een heel eind in de buurt. Sterker nog, misschien vind ik hem wel fijner.

Estée lauders Advanced Night Repair dupe

Het serum heeft ongeveer dezelfde kleur en lichte structuur. Hij wordt snel door je huid opgenomen en ruikt een beetje ‘natuurlijk’. De ingrediënten maken me ook blij, er zitten meerdere probiotica in, vrij veel niaciamide en  essentiële oliën en geen parfum of alcohol. Voor deze flacon met 50ml betaal je ongeveer 35 euro, wat echt minder dan de helft is van de ANR.

Missha Time Revolution Night Repair Science Activator Ampoule

SKII Facial Treatment Essence dupe

Missha Time Revolution First Treatment Essence Intensive Moist

Wellicht minder bekend bij het grote publiek is het SKII Facial Treatment Essence (ook ik heb ‘m nooit zelf getest). Een essence gebruikt lang niet iedereen in het Westen maar in Azië is het onmisbaar in het beautyritueel van menig vrouw. Ook ik ben fan, omdat het veel goeds doet voor mijn huid! Meer hierover lees je in Waarom zou je een essence opnemen in je beautyroutine?

SKII Facial Treatment Essence dupe

Het SKII Facial Treatment Essence is populair omdat het veel ingrediënten bevat die huidvernieuwing stimuleren. Nadeel? Hij kost ruim 150 euro, één van de redenen dat ik het nog nooit zelf heb gekocht. Missha heeft een dupe in haar assortiment die met 39 euro wél het proberen waard is. Zeker omdat je maar heel weinig nodig hebt en dus super lang met een flacon doet.

Maar ook omdat deze nóg veel meer mooie ingrediënten bevat. Mijn oog valt op meerdere probiotica, een hoge hoeveelheid niaciamide en adenosine, dat is een kalmerende stof die de zichtbaarheid van rimpels vermindert.

Missha Time Revolution First Treatment Essence Intensive Moist review

Emma Hardie Moringa Cleansing Balm dupe

Banila Co Clean it Zero Purity

Een goede en neutrale cleansingbalm is onmisbaar in je beautyroutine. De Emma Hardie Moringa Cleansing Balm is een populaire cleanser waar ik vooral op buitenlandse blogs veel over heb gelezen. Het schijnt een ideale reiniger te zijn die je ook nog eens kunt gebruiken op droge plekjes. Goedkoop is ‘ie alleen niet, bovendien vraag ik me af of je hier niet gewoon pure (kokos) olie voor kunt gebruiken.

Banila Co Clean it Zero Purity review

Zoek je een speciale reinigingsbalsem die wat meer betaalbaar is? Kijk dan eens bij de cleansers van Banila. Ik gebruik zelf de Banila Co Clean it Zero Purity en daar ben ik erg enthousiast over. De cleanser transformeert zich heel fijn in een olie, verwijdert mijn make-up tot het laatste restje en is erg mild en parfumvrij.

Emma Hardie Moringa Cleansing Balm dupe

Paula’s Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid dupe

COSRX BHA Power Liquid

Tot slot mijn persoonlijke favoriet uit deze blogpost met Koreaanse skincare dupes: de COSRX BHA Power Liquid. Dit zou dé Paula’s Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid dupe moeten zijn en voor zover ik heb kunnen oordelen ben ik het daar helemaal mee eens.

Ook hier heb ik weer ervaring met beide merken, zo schreef ik al eens deze Paula’s Choice skin Perfecting 2% BHA Liquid review. Het is een chemische exfoliant met salicylzuur die op een milde manier dode huidcellen verwijdert en helpt poriën te verminderen.

Paula’s Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid dupe

Een onzuivere huid heb ik niet maar een gevoelige huid wel. Dan is een BHA ook geschikt, mijn huid krijgt er die zogenaamde ‘glow’. Mijn BHA was al weer een tijdje op en ik merkte direct dat mijn huid doffer werd. Sinds ik de COSRX BHA Power Liquid gebruik weet ik weer waarom ik nooit meer zonder moe. Mijn huid ziet er echt véél egaler en stralender uit en poriën rondom mijn neus zijn stukken kleiner.

Het effect van beide producten op mijn huid is trouwens ongeveer hetzelfde. De dupe van bevat 4% BHA en ik zie ook wilgenbast extract, niaciamide en hyaluronzuur in de ingrediëntenlijst.

COSRX BHA Power Liquid review

Of het nu dupes zijn of niet, ze komen wat mij betreft zeker in de buurt en soms zelfs nog meer. Al deze producten bevatten mooie ingrediënten en stuk voor stuk zijn ze in mijn vaste beautyroutine beland. Aanraders dus!

Kende jij deze Koreaanse skincare dupes van luxe merken? Of heb je misschien nog andere dupe tips die niemand mag missen?

Ik heb deze producten ontvangen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties

  1. 1 februari 2021 / 12:11

    Ik zat al op dit artikel te wachten vanaf het moment dat je het plaatste in je stories! Ik ben het meest benieuwd naar de dupe van Estee Lauder!

  2. 1 februari 2021 / 13:09

    Love K-Beauty ! Ik kende ze nog niet, ik ben het meest benieuwd naar de cleansingbalm. Zoiets (een cleanser in balsemvorm) heb ik zelf nog nooit uitgeprobeerd.

  3. 2 februari 2021 / 08:15

    Oh waauw, wat een heerlijke producten! Een webshop om eens te bekijken dus 🙂