Budgettip! | Kruidvat gelscrub met echte koffie

Kruidvat gelscrub met koffie

Coffee anyone? Ik laat je vandaag een tof en vooral lekker betaalbaar product zien voor onder de douche, de Kruidvat Coffee Boost Douche Scrubgel.

Een gelscrub met echte koffie van Kruidvat

Toen ik laatst de Kruidvat was ingedoken (om de nieuwste producten te bekijken want research haha) viel mijn oog op nieuwe douchegels- en scrubs van het eigen merk. Ik was direct enthousiast want die producten roken heerlijk plus vriendelijk voor je portemonnee. Ik nam twee douchescrubs meek; de Kruidvat Peeling Douche Scrub met sheaboter en de Douche Scrubgel Coffee Boost met jawel, koffie! De douchescrub met sheaboter vond ik niet zo’n succes omdat ‘ie een plakkerig laagje op mijn lijf achterlaat dat ik niet fijn vind. De koffiescrub vond ik dan wel weer een enorme aanrader vandaar dat ik ‘m je vandaag laat zien.
ervaringen me de Kruidvat Coffee Boost Douche Scrubgel

Mijn ervaringen me de Kruidvat Coffee Boost Douche Scrubgel

Een koffiescrub is natuurlijk niet innovatief of nieuw meer want je ziet dit soort producten tegenwoordig wel vaker in de drogisterij. Ik gebruik ze in elk geval regelmatig maar deze variant van het Kruidvat is anders. Het is een scrub met een fijne gelformule waaraan natuurlijke koffie is toegevoegd. Een tube van 200 ml kost twee en een halve euro.
review coffee boost scrub kruidvat

De verpakking is handig in gebruik onder de douche al komt er wel snel véél te veel van de gel uitstromen. De structuur is namelijk vrij dun, het is natuurlijk een gelformule. De scrubkorrels zelf zijn redelijk grof maar ik vind ze niet schuren, fijn! Extra pluspunt is dat er een ware koffie beleving uit de tube komt, heerlijk om mee wakker te worden.
Kruidvat gelscrub met koffie
review Kruidvat gelscrub met koffie

Als ik kijk naar de ingrediëntenlijst zie ik dat koffie één van de hoofdbestanddelen is. De scrub bevat verder oa SLES, verzorgende panthenol, zout, parfum, schuimmakers en bewaarmiddelen. Ook staat Benzophenone-4 in de lijst, een zonnefilter. Hmm, die kan ik niet helemaal plaatsen. Misschien iemand van jullie?
Ingredienten Kruidvat Coffee Boost Douche Scrubgel

Al met al vind ik dit een aanrader. De Kruidvat Coffee Boost Douche Scrubgel is fijn in gebruik en wat mij betreft een musthave voor onder de douche, zeker voor koffie liefhebbers!

Gebruik jij wel eens een koffiescrub?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Comments

 1. ByChristiana
  16 september 2018 / 09:26

  Ik heb het wel eens geprobeerd en zo’n textuur vind ik heel fijn. Ik ben zelf alleen niet zo’n fan van dit soort geuren. Hmz, ik snap die toevoeging van benzophenone ook niet hoor;-)

 2. 16 september 2018 / 11:09

  Ben heel erg benieuwd naar deze scrub. Tijd dat ik weer eens naar de Kruidvat ga.

 3. YuSt SoMe
  17 september 2018 / 17:12

  Ik moet hem nog steeds kopen! Ik vind het heerlijk, lekkere oppepper. Ik had er ooit in een zakje, maar die was niet prettig voor mijn badkamer muren.