Budgettip! | Kruidvat Originals Baobab huidolie

Kruidvat Originals Baobab Huidolie voor je gezicht

Kruidvat Originals Baobab Huidolie voor je gezicht. Ik ben gek op heerlijke, voedende en luxe huidolie. En is zo’n olie ook nog eens betaalbaar? Dan snap je vast dat dit product mijn naam schreeuwde en dus met mij mee naar huis ging.

Huidolie als onderdeel van je skincare routine

Wie van jullie is er ook gek op luxe verzorgende oliën? I love it! Al een paar jaar verslind ik de ene na de andere huidolie en vooral in de winter is dit één van mijn skincare musthaves. Toen ik de Kruidvat Originals Baobab Huidolie voor je gezicht spotte, die nog géén 2 (!) euro kostte nam ik ‘m dan ook direct mee naar huis om te testen. Sowieso vind ik de nieuwe Kruidvat producten erg tof en zeker een aanrader om te overwegen.

Kruidvat Originals Baobab Huidolie voor je gezicht

Kruidvat Originals heeft drie soorten huidolie in haar assortiment. Drie leuke glazen flesjes van nog geen twee euro die 50 ml heerlijke huidolie bevatten. Ik kocht de Baobab Huidolie die bekend staat om hydraterende en huid conditionerende eigenschappen.
Ervaringen Kruidvat Originals Baobab Huidolie voor je gezicht

De Kruidvat Originals Baobab Huidolie breng je aan met behulp van een pipet. Hij is zuinig in gebruik want je hebt maar een heel klein beetje nodig, een druppel of drie is genoeg voor je hele gezicht. Als ik kijk naar de ingrediëntenlijst zie ik in de eerste plaats verdikkingsmiddelen en zachtmakers maar de Baobab olie staat ook vrij hoog in de INCI lijst. In dit product zit ook arganolie, Vitamine E, parfum en andere geurstoffen.
Review Kruidvat Originals Baobab Huidolie voor je gezicht

Parfum staat dus vrij onderaan de ingrediëntenlijst maar is wel erg aanwezig. De geur van deze olie vind ik heerlijk. Hij is lekker zoet en nootachtig tegelijkertijd. Maar wel heel sterk dus. En ik kan me voorstellen dat niet iedereen daar gecharmeerd van is, aangezien je de olie aanbrengt op je gezicht. De olie zelf is dun, trekt snel in en laat geen vette waas achter. Ik vind hem erg fijn in gebruik.
ervaringen kruidvat huidolie

BeautyOpinie

Mijn eindoordeel? Ja, hij is sterk geparfumeerd en dat vind je niets, of je houdt ervan. Ik weet dat er vrouwen zijn die liever niet te sterk geparfumeerde producten voor hun gezicht gebruiken maar deze geur is wel heul errug lekker hoor. Ik gebruik hem daarom ook graag op mijn lijf, werkt ook prima. De olie trekt snel in, is niet vet en is ook nog eens lekker betaalbaar. Ik ben fan van de Kruidvat Originals Baobab Huidolie!

Heb jij de Kruidvat Originals producten al gebruikt?

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 Reacties

 1. 20 januari 2018 / 06:38

  Ik ken deze producten van Kruidvat helemaal nog niet. Een paar jaar geleden gebruikte ik alleen maar olien , maar ik merkte toch dat mijn huid daar niet goed op reageerde. Nu gebruik ik nog wel olie om mee te reinigen ,maar niet om mee te ‘smeren’.

 2. 20 januari 2018 / 08:30

  Het klinkt wel erg mooi! Ik vind de Kruidvat Originals sowieso hartstikke fijn, ze werken echt heel erg goed. Een goede vervanging voor als mijn Nuxe op is! Malou x

 3. 20 januari 2018 / 09:01

  Ik gebruik deze nu zelf ongeveer een jaartje en vind hem heel erg fijn! Ik vind de geur heel lekker, dus die parfum neem ik voor lief.

 4. VWillemse
  20 januari 2018 / 09:11

  Ik gebruik eigenlijk altijd pure olie (of een combi van zelf samengestelde olieen) vooral jojoba olie is niet vet en laat bijna geen vettig laagje achter, of amandelolie, super zacht voor je huid en argan olie voor s nachts omdat t wat dikker is.
  Dan zitten er geen nasty’s of parfum in nml.
  Maar omdat deze olie zo lekker ruikt gebruik ik deze wel voor mijn nagelriemen en onderbenen, dat werkt ook prima

 5. 20 januari 2018 / 10:00

  Nog niet gebruikt, maar lijkt me wel erg fijn! Vind de verpakkingen hiervan ook zo mooi!

 6. 20 januari 2018 / 11:43

  Ik vind de producten van Kruidvat Originals over het algemeen heel goed, maar deze heb ik nog niet geprobeerd, omdat ik eigenlijk bijna geen olie gebruik

 7. 20 januari 2018 / 12:38

  Niet verkeerd, ik ben op het moment ook een gezichtsolie aan het testen van Dr. Beautanicals

  • Natascha
   Auteur
   20 januari 2018 / 19:09

   Vind je die fijn? Ik ga je blog in de gaten houden!

 8. 21 januari 2018 / 05:46

  Ik vind een beetje parfum in een product best lekker. Niks mis mee. Hij doet me qua styling en gebruik een beetje denken aan de Abbysinian Oil van Beauty Kitchen, die is ook zo lekker!

 9. 21 januari 2018 / 07:57

  Ik kende dit product helemaal nog niet. Gebruik zelf de tea tree lijn. Ik hou alleen niet van een sterke parfum geur bij een product voor mijn gezicht.

 10. 21 januari 2018 / 08:24

  Oh dit klinkt wel goed zeg! Ik kende deze nog niet.

 11. 21 januari 2018 / 22:21

  Ben heel erg benieuwd naar deze olie! X

 12. 23 januari 2018 / 08:49

  Ik ken deze lijn van Kruidvat nog niet. Ben wel benieuwd, ik vind het altijd wel lekker als een product goed ruikt. Niks mis met een beetje parfum!

 13. 25 januari 2018 / 09:09

  Ik kende dit product nog niet, maar je review maakt me wel erg nieuwsgierig! Ik heb nog nooit een huidolie gebruikt voor mijn gezicht, ik heb ook geen idee of dat wel goed is voor een vette huid? :p