Lancôme Hypnôse Drama mascara | Is het de hype waard?

Lancôme Hypnôse Drama mascara review

In mijn zoektocht naar dé allerbeste mascara ever besloot ik onlangs een oude klassieker te kopen uit de Lancômes Hypnôse range. Waarom zijn deze mascaras al járen zo onwijs populair? Daarover lees je meer in deze Lancôme Hypnôse Drama mascara review.

Lancôme Hypnôse Drama mascara review

Wist je dat Hypnôse Drama elke zes seconden, ergens ter wereld, over de toonbank gaat? Het is één van de meest verkochte mascara’s ter wereld. Net zoals alle andere mascara’s uit het Lancôme Hypnôse assortiment. Maar waarom zijn deze mascara’s nou zo ontzettend populair? Goedkoop zijn ze in elk geval namelijk niet, ik betaalde voor deze mascara bijna 25 euro.

Lancôme Hypnôse Drama mascara ervaringen

Het borsteltje van de Hypnôse Drama mascara heeft een bijzondere vorm, als een soort S. Dit maakt dat je heel makkelijk alle wimpers kunt bereiken, in no time. Ik vind het één van de fijnere borsteltjes die er zijn.

hypnose drama review

Deze mascara belooft je mega veel volume en dat doet ‘ie inderdaad. Mede doordat er héél erg veel mascara op het borsteltje zit. Het nadeel daarvan is dat je erg moet opletten hoe je de mascara aanbrengt. Het bekende spinnenpoten effect ligt namelijk op de loer. Wat helpt is je mascara goed afstrijken, maar daardoor zit de huls dan weer snel vol met klonten. Zit de mascara eenmaal op z’n plek? Dan blijft ‘ie daar ook echt de hele dag.

Waarom is de Hypnôse mascara zo populair

Waarom is de Hypnôse mascara zo populair?

Ik denk omdat ‘ie echt mega veel volume geeft. Hij brengt makkelijk aan en blijft bovendien goed op z’n plek zitten. Over het effect ben ik dan ook erg enthousiast. Alleen de mascara is zo ontzettend nat dat het spinnenpoteneffect snel op de loer ligt en hij droogt bovendien snel uit. En dat vind ik erg jammer als je ziet wat je ervoor betaalt….

Heb jij ervaring met de Lancôme Hypnôse Drama mascara? Wat vind je ervan?

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties

 1. 16 september 2021 / 05:51

  Ik heb zeker ervaring met deze mascara en ben een grote fan, na deze vind ik Monsieur Big een top mascara van Lancôme. Ik ervaar het spinnenpoten effect zelf niet, maar vind ik het wel jammer dat deze mascara altijd zo snel op is .

 2. 18 september 2021 / 05:42

  Ik heb hem zelf ook al een paar gehad maar ik ervaarde het eigenlijk niet echt dat hij zo nat was. Ik vind het een fijne mascara, momenteel heb ik weer een eigen merk mascara van etos in gebruik. Die vlekt wel een beetje, maar dat heb ik eigenlijk met alle mascara’s.

 3. VW
  21 september 2021 / 07:04

  Er is een fikse korting op mascara’s bij Ici Paris dus o.a. de Lancome Hypnose gekocht en de Chanel La Volume. Benieuwd welke ik fijner ga vinden. Ik ken ze beide maar ben niet echt trouw gebleven dus nu is het weer een soort van nieuw.

 4. 27 september 2021 / 13:07

  Ik ben heel lang echt fan van deze mascara geweest. Inmiddels gebruik ik een andere, maar zodra er weer een leuke aanbieding is wil ik deze wel weer kopen.