Het vakantiegevoel voor je haar met de L’ANZA Healing Moisture producten

L'ANZA Healing Moisture lijn

Ik laat je vandaag graag de L’ANZA Healing Moisture producten zien want mijn haar lijkt wel terug te zijn gekomen van een heerlijk ontspannende vakantie!

Een tijdje geleden vertelde ik je dat ik he-le-maal fan ben van de Healing Oil producten van L’ANZA en nog steeds gebruik ik vrijwel elke dag een product uit deze lijn. L’ANZA is sowieso één van mijn favoriete luxe haarverzorgingsmerken. Maar hoe fijn ik de producten ook vind, volgens mijn kapper was dit niet DE oplossing voor mijn haar. Mijn haar is super droog en heeft hydratatie nodig. L’ANZAA bood mij de kans om de Healing Moisture producten te testen. Dit was precies wat mijn haar nodig had dus ik vertel je er graag over.
LANZA Moisture review

L’Anza’s Healing Moisture Tamanu Cream shampoo

De Healing Moisture Tamanu Cream shampoo is ontwikkeld om droog haar een hydraterende boost te geven. Heb je net zoals ik broos, dik of droog haar? Dan kan dit wel eens je beste vriend worden. De Tamanu Cream shampoo en ik zijn in elk geval héél close. De crème-achtige shampoo maakt mijn haar lekker zacht, geeft het meer glans maar maakt het absoluut niet vet. Het mooie? Deze shampoo bevat fijne ingrediënten als keratine, macadamia olie, magnesium en tamanu olie maar geen parabenen of sulfaten. En het ruikt ook nog eens naar een tropisch eiland. Jeej!
lanza healing moisture shampoo

L’ANZA Healing Moisture Kukui Nut conditioner

De bijbehorende Kukui Nut conditioner versterkt de werking van de shampoo en is dus een ideale combi. De hydraterende bestanddelen en botanische extracten zorgen ervoor dat je haar schubben na het gebruik van de shampoo weer sluiten waardoor je haar gaat glanzen. De conditioner bevat wederom geen parabenen maar wel de mooie ingrediënten kemirinoot, keratine, macadamia olie, magnesium, mangaan, natrium en zink. Voor 250 ml product betaal je €23,80 en daarmee is de conditioner even duur als de shampoo.
lanza healing moisture conditioner

L’ANZA Healing Moisture leave in conditioner

Het derde product dat al weken lang vooraan mijn badkamerkastje staat is de L’ANZA Healing Moisture leave in conditioner. Dit is absoluut mijn favoriete product uit de L’ANZA Healing Moisture lijn want mijn haar is véél beter doorkambaar dankzij deze spray. Na het douchen breng ik de spray aan en mijn haar voelt direct zachter aan en het ontwarrende effect vind ik echt bijzonder goed! Wederom zie ik geen parabenen of sulfaten maar wel mooie ingrediënten als keratine, magnesium en nonifruit. De spray bevat 250 ml inhoud en kost €26,50.
lanza healing moisture leave in conditioner review

BeautyOpinie

Ik was enthousiast over de Healing Oil producten maar over deze lijn ben ik MEGA enthousiast! Dat komt natuurlijk deels omdat deze producten precies zijn afgestemd op de behoeftes van mijn haar. Mijn lokken zijn er enorm van opgeknapt en zijn minder droog. Heb jij droog haar dat hydratatie kan gebruiken? Dat raad ik je deze producten zeker aan. Ze zijn niet goedkoop maar het lijkt wel alsof mijn haar heerlijk uitgerust is tijdens een vakantie. Ik ben fan!

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Comments

 1. 25 augustus 2017 / 04:08

  Klinkt goed zeg. Denk dat mijn haar hier wel blij van zou worden.

 2. 25 augustus 2017 / 07:29

  Dit klinkt als de ideale lijn voor mijn haar! Ik heb ook droog haar en het kan wat extra hydratatie gebruiken.

 3. Willemse
  25 augustus 2017 / 07:52

  Klinkt heerlijk, maar met een bos krullen heb ik toch andere verzorging nodig.
  Ziet er wel goed uit hoor

  • Natascha
   Auteur
   25 augustus 2017 / 19:45

   Dan zou je eens kunnen kijken naar andere producten van L’ANZAA! Ik heb zelf geen ervaring met de producten voor krullend haar maar dan weet je wel zeker dat de verzorging op jouw haartype afgestemd is.

 4. 25 augustus 2017 / 11:36

  Vakantie voor je haar dus? Klinkt prima, ik hoor zoveel goeds over dit merk wil het toch wel eens gaan proberen.

  • Natascha
   Auteur
   25 augustus 2017 / 19:35

   Geen zon en chloorschade haha maar een heerlijke kokosgeur, glans en ontstresst 😉

 5. 25 augustus 2017 / 12:56

  Klinkt als een super lijn ! Ik kende het merk nog niet, maar maakt me wel heel nieuwsgierig!

 6. bychristiana
  26 augustus 2017 / 16:20

  Oef! Ik wil ook haar dat eruit ziet alsof het net terug is van vakantie. Deze producten klinken erg goed, ik heb ook wel eens producten van L’Anza geprobeerd, meer voedende producten en deze lijken me meer hydraterend. Ik ben er benieuwd naar.

 7. 26 augustus 2017 / 22:44

  Klinkt weer geweldig! Ik merk nu mijn haar kort is dat mijn haar gelukkig weer een stuk gezonder aanvoelt. (ook wel raar, na het wassen hoef ik ook nauwelijks mijn haar meer te föhnen of een conditioner te gebruiken, maar dat went snel)

 8. 28 augustus 2017 / 11:14

  Ik heb de Healing Oil lijn ook een tijdje gebruikt. Zeer fijne producten. Ik gebruik nu de doorkam crème ervan nog steeds.