Luxe haarverzorging | Een greep uit de L’ANZA healing oil lijn

L'ANZA Intensive Hair Masque

Stiekem ben ik een sucker als het aankomt op luxe haarverzorging. Ik ben er gek op! Ik gebruik sinds een tijdje L’ANZA healing oil producten en vandaag vertel ik je daar meer over.

Sinds ik op de marketingafdeling van een bedrijf in de kappersbranche werkte volg ik (toen concurrent) L’ANZA. Een jaar of twee geleden ontdekte ik de Keratin Healing oil en sindsdien ben ik om. Ik heb je al vaak lastig gevallen met de boodschap dat ik dit één van de fijnste haarserums ooit vind haha. En nee, dit is geen #spon. Een tijdje geleden kwam ik in contact met de mensen van L’ANZA en ik was dan ook diep onder de indruk toen ik de complete L’ANZA healing oil mocht ontvangen. Ik laat je ze zien!

L’ANZA healing oil

Als L’ANZA het over haar healing oil lijn heeft, zegt ze dat het de best denkbare haarverzorgingslijn is, die geen concessie doet aan kwaliteit en effectiviteit. De lijn bevat een shampoo, conditioner en treatment maar ook een combing cream, cream gel, cleansing cream, hairplumper, olie en finishing spray. Alle producten bevatten ingrediënten die aantoonbaar werkzaam zijn. Zo belooft L’ANZAA 75% reductie in droogtijd, 53% verbeterde gladheid, 288% meer glans, 22% meer trekkracht, 41% meer torsiekracht en 41% zachter haar. En bovenal? De producten zijn vrij van sulfaten, parabenen, gluthttps://beautyopinie.nl/wp-content/uploads/2017/07/review-LANZA-healing-oil-800×532.jpgen en sodium chloride. Jeej!
L'ANZA healing oil review

De basis van elke haarverzorgingslijn bestaat uit een shampoo, conditioner en treatment. Deze shampoo bevat geen SLS of SLES en maakt mijn haar heerlijk zacht. Het allerfijnste (aan eigenlijk al deze producten) vind ik de geur; wauw! Elke keer als ik mijn haar was word ik er weer blij van: alsof ik bij de kapper ben. Één keer in de week trakteer ik m’n haar op een treatment. Dit voelt echt als een luxe momentje.
L'ANZA Intensive Hair Masque

Een greep uit de collectie

Het meest opvallende product uit de L’ANZA healing oil lijn vind ik de cleansing cream. Dit product zorgt voor een lichte reiniging van je haar. Je gebruikt het als het ware als super extra milde shampoo, op een dag dat je je haar niet met gewone shampoo wil wassen maar het wel wil opfrissen. Zoiets vind je niet bij de drogisterij en is voor mij één van de redenen dat ik zo gek ben op luxe haarverzorging. Een tube van 100 ml kost €29.95.
cleansing cream

De L’ANZA healing oil cream gel gebruik ik ook graag. Deze cream gebruik je als gel, dus als stylingsproduct. Alleen is het nét even ietsjes meer: hij hydrateert je haar, geeft het glans en ik heb ook het idee dat mijn haar er minder pluizig van wordt en beter doorkambaar is. Deze tube bevat 200 ml product (veel!) en kost €29.95.
L'ANZA healing oil cream gel

Het pronkstuk uit deze luxe collectie vind ik de Keratin Healing Oil, al wil ik daar eigenlijk niets over zeggen hihi. Dit product heb je al ZO vaak in mijn favorieten lijstjes kunnen zien.

Oké nog één keer dan: dit is mijn favoriete haarolie. Waarom? Het ruikt heerlijk, maakt mijn haar niet vet en kun je zowel als salon treatment als healing treatment gebruiken. Wil je er toch nog meer over weten? Lees dan mijn (oude!) review. Ik ben nog steeds fan! Net zoals van de rest van de lijn trouwens.
review L'ANZA healing oil
Wil je weten waar je bij jou in de buurt producten van L’ANZA kunt kopen? Bekijk dan de salon finder.

Heb jij wel eens producten uit de L’ANZA healing oil lijn gebruikt?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 Reacties

 1. 2 juli 2017 / 05:05

  Ik kende dit merk nog niet maar het klinkt heerlijk!

 2. 2 juli 2017 / 06:17

  Ik ben ook zwaar L’ANZA-fiel. Ik wil echt niet meer anders. Dat roep ik ook steeds op mijn blog maar het is gewoon zo. Ik neem overal waar ik slaap mijn eigen haarspulletjes mee. 🙂

  • Natascha
   Auteur
   2 juli 2017 / 09:48

   haha ik weet het, ik kan me al jouw lovende woorden over deze lijn ook nog herinneren hehe. De geur is zo fijn!

 3. 2 juli 2017 / 09:17

  Ik heb nog nooit iets van L’ANZA geprobeerd maar tjonge, wat klinkt het lekker! Verwennerij voor je haar!

 4. 2 juli 2017 / 13:23

  Ik heb wel van het merk gehoord maar er nog niets van gebruikt. Klinkt allemaal zalig.

 5. 2 juli 2017 / 15:50

  Ik heb vernomen dat dit goddelijk spul is, hihi. Ben dan ook erg benieuwd! Volgens mij ruikt dit ook nog mega lekker 😀

  • Natascha
   Auteur
   4 juli 2017 / 18:00

   Jaaaaa, de geur vind ik misschien wel het allerfijnste!

 6. 3 juli 2017 / 13:56

  Oh wauw, wat ziet alles er alleen al ontzettend luxe en fijn uit. Dit is echt een mooie collectie om volledig te hebben haha. Ik wil heeel graag de healing oil proberen, klinkt echt als iets dat mijn haar wel kan gebruiken.

 7. 3 juli 2017 / 14:35

  Door jouw review heb ik dit nu dus op mijn wishlist gezet!
  Ze klinken zo fijn en ik las dat ze geen sulfaten bevatten.
  Sinds ik sulfaatvrije shampoo gebruik betaal ik sowieso al meer dan “vroeger”, dus ach… Als ik een keer gek wil doen en mezelf wil (laten) trakteren 😉

  • Natascha
   Auteur
   4 juli 2017 / 18:00

   Het is inderdaad een ander prijsje dan die van de Hema 😉 dus laten trakteren is dan altijd een goed idee haha.

 8. 3 juli 2017 / 16:14

  Ik heb hier ook nog nooit iets van gebrobeerd. Met mijn korte coupe is vooral volume een grote wens.

  • Natascha
   Auteur
   4 juli 2017 / 17:59

   Wat gebruik jij nu dan voor je haar Sonja. Lukt het met het vinden van fijne volume producten?

 9. 4 juli 2017 / 05:45

  Dit merk ken ik alleen nog maar qua naam, maar de producten lijken mij super fijn om te gebruiken…weer iets voor op mijn wishlist 🙂 x