L’anza Keratin Healing Oil Hair Treatment

L’anza Keratin Healing Oil Hair Treatment

Wat veel van jullie waarschijnlijk niet weten is dat ik ooit op de marketingafdeling van een bekend haarcosmeticabedrijf in de kappersbranche heb gewerkt. Inmiddels is dat alweer een hele tijd geleden maar ik heb nog steeds een grote voorliefde voor bijzondere, high end haarproducten. Een paar weken geleden ontdekte ik een pareltje uit het assortiment van L’anza: de L’anza Keratin Healing Oil Hair Treatment. Een heel bijzondere haarolie waar ik erg enthousiast over ben. Ik vertel je er vandaag dan ook graag alles over!
L'anza Keratin Healing Oil Hair Treatment

L’anza Keratin Healing Oil

L’anza is bekende naam in de kapperswereld. Het is één van de betere merken als je het mij vraagt en de uitstraling van het merk is heerlijk luxe. De opdracht die L’anza haar productontwikkelaars gaf toen de L’anza Keratin Healing Oil werd bedacht was: ‘Ontwikkel de best denkbare haarverzorgingslijn, zonder enige concessie te doen aan kwaliteit en effectiviteit’. Ze wilden producten maken die pure luxe zijn voor het haar. Voor haar dat glanst en ook écht gezond is. Klinkt veel belovend toch? In deze lijn zitten drie producten: een shampoo, conditioner en hair treatment. Die laatste heb ik natuurlijk uitgebreid voor jullie getest!
Keratin Healing Oil

L’anza Keratin Healing Oil Hair Treatment

Het L’anza Keratin Healing Oil Hair Treatment is een serum en olie in één om je haar een extra boost te geven. Het is speciaal ontwikkeld voor beschadigd haar. Je kunt het gebruiken als een professionele salon behandeling door het op vochtig haar aan te brengen, even te laten inwerken en vervolgens weer uit te spoelen. Als healing treatment kun je de olie elke dag gebruiken. Door een klein beetje op vochtig haar aan te brengen en het vervolgens te föhnen, of (zoals ik doe) een klein beetje aan te brengen op droog haar zodat je haar niet meer pluist.
Keratin Healing Oil

De treatment zit in een chique, glazen flesje van 50, 100 of 185 ml. Een flesje van 50 ml lijkt misschien niet veel maar als consument kun je een hele tijd vooruit met dit kleinste formaat. Je kunt de olie gebruiken door de fles op zijn kop te zetten maar ik kreeg er ook een handig pompje bij geleverd. Fijn!
Keratin Healing Oil
Keratin Healing Oil

Eén tip van mijn kant: gebruik de L’anza Keratin Healing Oil Hair Treatment eerst een paar keer zonder het pompje want het flesje zit zo vol dat het pompje er niet direct bij in past. En dat is zonde van alle olie die dan over het flesje stroomt 😉
L'anza Keratin Healing Oil Hair Treatment

De olie ruikt niet alleen héérlijk, de ingrediënten in de L’anza Keratin Healing Oil Hair Treatment doen ook echt wat voor je haar. Volgens het merk is wetenschappelijk bewezen dat de droogtijd van je haar 75 korter wordt, het 53% gladder en 41% zachter wordt en maar liefst 288% meer glans krijgt. Dit komt doordat Lánza vier waardevolle botanische oliën gebruikt die je haar ook nog eens tegen schadelijke invloeden van bijvoorbeeld de zon beschermen en de siliconen die de olie bevat. En niet geheel onbelangrijk: de producten zijn vrij van sulfaten, parabenen, gluten en sodium chloride.
Keratin Healing Oil

BeautyOpinie

Ik ben écht onwijs onder de indruk van L’anza! Het is al weer even geleden dat een product mij zo wist te imponeren. De L’anza Keratin Healing Oil Hair Treatment gebruik ik vooral als serum na het föhnen en mijn haar wordt er heerlijk zacht van zonder volume te verliezen. Pluis lijkt echt als sneeuw voor de zon te verdwijnen en mijn haar ruikt de hele dag naar een frisse, lichte kokosgeur. Ik heb écht het gevoel dat mijn haar hier een stuk sterker en gezonder van wordt, I love it!

Ik bestelde de L’anza Keratin Healing Oil Hair Treatment bij Haarwereld.nl. Een webshop waar je gewoon als consument online kappersproducten kunt bestellen. Je vindt er dus niet alleen L’anza producten maar in de webshop kun je ook terecht voor merken als Goldwell, KMS, Wella of Keune. Super handig toch! Je betaalt namelijk net een paar euro minder dan bij de kapsalon, en dat scheelt toch weer mooi.
Keratin Healing Oil

Koop jij wel eens producten bij de kapsalon?

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties

 1. 12 maart 2016 / 07:17

  Wat fijn dat je haar er zoveel beter van wordt, klinkt goed 🙂

 2. Esther
  12 maart 2016 / 07:41

  Oeh dit product klinkt ontzettend veelbelovend! Ik ben altijd opzoek naar goede producten voor mijn haar, dus deze zal ik zeker onthouden

 3. Babs
  13 maart 2016 / 09:49

  Wat klinkt dit goed, zeg!
  Ik heb wel eens wat bij de kapper gekocht na een was, knip en föhn beurt. Dan gebruikten ze of zo een heerlijke shampoo of mousse die ik absoluut ook wilde hebben. Ik schrok vaak wel van de prijs… dus super bedankt voor de tip van de webshop!

  • Natascha
   Auteur
   13 maart 2016 / 18:48

   Ja, de prijs is altijd een nadeel he? Dat houdt mij eerlijk gezegd ook vaak tegen hoor maar heel af en toe vind ik een product zó fijn dat ik het er voor over heb!

 4. 13 maart 2016 / 11:41

  Klinkt fijn hoor, ik gebruik op dit moment Silk therapy van Biosilk. Kappersproducten koop ik vrijwel nooit. Maar ik weet uit ervaring dat deze wel altijd erg lekker ruiken en fijn in gebruik zijn.

  • Natascha
   Auteur
   13 maart 2016 / 18:47

   Die heb ik ook héél lang gebruikt! Fijn spul is dat ook:)

 5. 16 maart 2016 / 12:03

  L’Anza is zo’n fijn merk! Ik heb er al enkele producten van getest waaronder deze haarolie!