Last minute cadeau ideeën voor Kerst

Last minute cadeau ideeën voor Kerst

Waarschijnlijk ben ik niet de enige die vlak voor Kerst nog in allerijl haar kerstcadeaus moet scoren. Met nog vijf dagen op de teller tot eerste Kerstdag, in complete lockdown en online bestelde pakjes die niet op tijd aankomen deel ik daarom vandaag last minute cadeau ideeën met je.

5 keer cadeautjes die je nu nog kunt scoren

 1. Stiekem mijn favoriete, praktische cadeau: een cadeaubon. Misschien niet het origineelste presentje maar wel handig als je niet weet waar je iemand blij mee maakt. Zo kan de persoon in kwestie zelf kopen waar hij of zij blij van wordt. Kies een cadeaubon van een winkel die past bij degene waarvoor je een cadeau koopt. Mij maak je bijvoorbeeld erg blij met een bon van Notino of andere winkel waar ik als skincarejunkie los kan gaan, dan koop ik zelf die geschenkset wel haha. Maar je vriend maak je misschien juist erg blij met een Google Play of iTunes cadeau kaart. Of maak zelf een cadeaubon! Een X aantal keer oppassen? Een massage? De mogelijkheden zijn eindeloos en last minute te kopen.
 2. Koop een leuk tijdschrift, verpak het in doorzichtig plastic en doe er een lint met grote strik omheen. Nog leuker is het om meerdere tijdschriften te kopen waardoor je er een leuk pakket van kunt maken. Zelfs wanneer de supermarkten dicht zijn kun je dit nog regelen bij het benzinestation.
 3. Koop bij de slijterij (of in de supermarkt) het lievelingsdrankje van degene waarvoor je last minute nog een cadeau moet scoren. Zeker tijdens de kerstdagen zal niemand denken dat je eigenlijk vergeten was een cadeautje te kopen want het past perfect bij deze tijd van het jaar.
 4. Naast het lievelingsdrankje kun je ook een compleet voedsel overlevingspakket maken. Een zak m&m’s, lekkere kaasjes, nougat, notenmix of celebrations. Nom, nom, nom.
 5. Maak zelf iets. Met twee kleine kindjes is dit een troef die ik nog wel eens inzet omdat mensen om me heen altijd blij worden van een knutselwerk van die twee haha. Máár ook zonder kinderen is dit een prima optie. Je hoeft namelijk helemaal niet naar de winkel om een cadeautje te scoren. Een tekening, een schilderij of een lekker drankje, gerecht of DIY scrub of ander beautyitem.

En lees je deze blogpost nu te laat en is het al eerste Kerstdag? Bedenk dan dat de supermarkten nog wel open zijn en je daar prima een bosje bloemen kunt scoren. Of geef je geliefde een dikke kus. Ga onder de boom liggen of whatever. Geniet ervan met elkaar!

Heb jij nog last minute cadeau ideeën? Misschien kunnen we elkaar inspireren.

*

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties

 1. 21 december 2021 / 09:20

  Leuke ideetjes, er is inderdaad genoeg te bedenken! En ik vind cadeautjes mooi inpakken ook altijd leuk om te doen, dan heb je al op de helft met de verrassing;-)

 2. 23 december 2021 / 14:34

  Handige tips, ik heb er nog een paar nodig, oops 🙂