BeautyOpinie 2.0

*Taaaadaaaa* Vandaag is het dan zover. Ik kan jullie eindelijk mijn nieuwe lay-out showen! De afgelopen weken heb je misschien berichtjes van mij voorbij zien komen waarin ik je vertelde dat ik achter de schermen druk bezig was en eindelijk staat ‘ie online. Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt!

BeautyOpinie 2.0

Als je de eerste woorden van deze blog leest denk je misschien dat het zover is en dat onze babygirl is geboren. Gelukkig, (blijf nog maar even lekker een paar maandjes zitten) is niets minder waar. Maar even trots ben ik misschien wel, aangezien mijn blog stiekem ook een beetje mijn kindje is!

Halverwege 2015 heb ik de lay-out van BeautyOpinie voor het eerst drastisch veranderd. Een rustigere, uitstraling die meer bij mijn persoontje paste. Technisch gezien klopte ‘ie helemaal en was ‘ie helemaal volgens de laatste trends. En toch miste ik iets, een persoonlijke touch. Ik wilde persé wat dingen aanpassen wat simpelweg niet ging. Zo wilde ik bijvoorbeeld weer een sidebar waarin ik iets over mezelf kon vertellen. Daar heb ik me bijna een jaar aan geïrriteerd en dat moest NU eens afgelopen zijn.

Een nieuwe lay-out

De afgelopen weken ben ik achter de schermen druk bezig geweest met een nieuwe lay-out waar ik écht tevreden mee ben. Natuurlijk lukt dat nooit in één keer, zeker omdat ik het allemaal in een relaxed tempootje doe 🙂 Er zijn nog wat kleine aanpassingen waar ik de komende dagen mee bezig ga maar ik wil de website niet steeds offline halen. En daarom: There we go!

Qua indeling is er niet veel veranderd. Nog steeds vind je bovenaan de website de beautyartikelen met alle reviews en achtergrond info. Daarnaast zie je een kopje fashion met alle (zwangerschap) outfit foto’s, shoplogs en accessoires tips. Daarnaast vind je de artikelen over innerbeauty. Ik twijfel soms alleen of ik daar mee doorga. Wat vinden jullie? Willen jullie meer innerbeauty terug zien op mijn blog? Of juist liever artikelen over zwangerschap en/of baby’s? Wil je meer persoonlijke artikelen lezen? Check dan alle My life artikelen die je onder de kop About me terug vindt.

Enjoy!
BeautyOpinie
Wat vind jij van de nieuwe lay- out?

Enne… Kom je foutjes tegen? Laat je het me dan weten? Vind ik fijn!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

25 Reacties

 1. Babs
  16 juli 2016 / 06:52

  Ziet er goed uit!
  Mooi, de B en de O in elkaar. (leuk ontwerp voor bv. een ketting…)
  Ik ben bezig met een nieuwe header… meer up to date 🙂

  • Natascha
   Auteur
   17 juli 2016 / 08:18

   Dank je wel Babs! Inderdaad zou dit leuk zijn voor een ketting haha. Ik ben benieuwd naar jouw nieuwe header.

 2. 16 juli 2016 / 06:59

  Het ziet er prachtig uit, mijn complimenten! Wat knap dat je dit zelf kunt! Ik vind jouw rubriek Inner Beauty zeker leuk om te lezen, en een perfecte balans daarin. Van mij mag je daarmee dus doorgaan zoals je nu doet 🙂

  • Natascha
   Auteur
   17 juli 2016 / 08:18

   Wel met een hulp hoor Natasja haha maat lief dat je de balans zo goed vindt. Ik heb inderdaad besloten om ook gewoon lekker op deze weg verder te gaan.

 3. 16 juli 2016 / 07:20

  Zoet er heel goed uit! Mooi overzichtelijk ook 🙂 ook leuke onderwerpen waar je over wilt gaan schrijven. Ik kijk uit naar je artikels

 4. Sylvahna
  16 juli 2016 / 08:03

  Mooie lay-out zeg!
  Ik wil ook graag een nieuwe, dus ben er ook druk mee bezig!

 5. 16 juli 2016 / 08:15

  Wauw! Het is heel erg mooi geworden! Het was al mooi, maar het is je gelukt om je blog nog beter te maken!!

 6. 16 juli 2016 / 08:26

  Lekker clean! Het is erg mooi geworden! 😉

 7. Melike
  16 juli 2016 / 09:36

  Leuk! Enjoy it. Ik ben zelf ook bezig met mijn logo wat opvrolijken.

  • Natascha
   Auteur
   17 juli 2016 / 08:16

   Dank je wel, en jij veel succes met je eigen logo!

 8. Kelly
  16 juli 2016 / 20:38

  Wat een super mooie layout! Snap dat je er heel erg blij mee bent!

 9. 17 juli 2016 / 17:54

  Hey Natascha,

  Super mooie layout heb je! Ziet er overzichtelijk en zeer netjes uit! Daar hou ik van 🙂 .

  Liefs!

 10. 17 juli 2016 / 17:58

  Wat een mooie, rustige en strakke lay-out! Fijn dat je er zo happy mee bent! Ik wens je veel blogplezier met je BO 2.0 🙂