Le Teint | Skincare van Marc inBane

Nieuwe producten van Marc inBane

Vandaag laat ik je Le Teint zien, het nieuwste product van Marc Inbane. Én ik mag er ook nog eens 2 weggeven zodat jij het zelf eens kunt proberen! Hoe tof is dat? Doe je mee?

Marc Inbane

De tanningproducten van Marc Inbane heb je misschien wel eens gespot op BeautyOpinie. Ik gebruik niet vaak een tanningspray maar áls ik er één gebruik is ‘ie van dit merk. Ik vind het resultaat mooi, het is makkelijk aan te brengen en in combinatie met de glove lukt het mij zelfs om een streeploos resultaat te bereiken. Toen een paar weken geleden een persbericht van dit merk in mijn mailbox belandde, waarin stond dat Marc Inbane 2 nieuwe producten had ontwikkeld, was ik dan ook direct nieuwsgierig. Deze keer slaat het merk namelijk een nieuwe weg in. Geen tanningproduct maar skincare!

Le Teint & La Hydratan

Twee van die nieuwe producten zijn Le Teint & La Hydratan. La Hydratan is  een luxe vocht inbrengende gezichtscrème, Le Teint is ook een moisturizer maar dan met een tintje. Én mijn favoriet van de twee. Eigenlijk staat er altijd een flesje bronzing fluid of iets in die trend in mijn badkamer. Ik vind dit een ideale manier om een tintje met natuurlijk effect te bereiken. Gebruik jij wel eens zo’n product? Voor wie dit nooit doet maar het wel eens wil proberen heb ik leuk nieuws. Aan het eind van deze blogpost geef ik namelijk 2 producten weg!

Mijn ervaringen met Le Teint van Marc Inbane

Ziet dit product er niet schitterend uit? I love it! Een mooie zwart matte pompflacon die qua uitstraling echt bij het merk past. Hij is trouwens alleen mooi om te zien, hij is ook nog eens hygiënisch en zuinig in gebruik. Wat moet ik er nog meer van zeggen? Behalve dat Le Teint 30 ml product bevat en €39,95 kost.
Ervaringen Le Teint

Le teint is eigenlijk een gewone vocht inbrengende crème maar dan met een kleurtje. Het is dus GEEN zelfbruiner want le teint was je er gewoon aan het eind van de dag weer af. De kleur lijkt op het eerste gezicht misschien heftig maar is dat absoluut niet. Ik heb een vrij lichte huid (helemaal nu aan het eind van de winter!) en deze kleur is perfect voor mij. Zodra je de crème uitsmeert versmelt ‘ie namelijk met je huid.

Ik ben wel benieuwd hoe dit uitpakt als je een donkere huid hebt. Als je één van de winnaressen bent en je hebt een donkere huid, laat je het dan weten? Of zijn er donkere dames met ervaring?

Ervaringen met Le teint van Marc Inbane

Als ik kijk naar de ingrediëntenlijst valt me op dat sheabutter vrij hoog in de ingrediëntenlijst staat. Verder kom ik Propanediol tegen, een ingrediënt dat gewonnen wordt uit mais en een goede moisturizer is. Octocrylene is een chemische zonnefilter en verder vooral heel veel hydraterende bestanddelen. Ingrediënten die me verder nog opvallen zijn; vette Cetearyl alcohol, Urea, Aspartic Acid, meerdere Siliconen en Ronacare Bronzyl dat ervoor zorgt dat je een opgebouwd kleurtje langer behoudt. Le Teint bevat geen olie maar er zit wel vrij veel parfum in. Hierdoor krijgt de crème zijn heerlijke, poederige geur die je nog zeker een paar uurtjes ruikt.
Le Teit Marc Inbane

Wil je het zelf eens proberen?

Lijkt het je wat en wil je eens proberen of Le Teint ook iets voor jou is? Dat kan! Beide cremes zijn inmiddels in de winkel te koop maar je kunt ze ook hier winnen. Ik mag van Marc Inbane namelijk twee verpakkingen van Le Teint weggeven en meedoen is super simpel:

Volg BeautyOpinie op Instagram en Facebook en tag in het bericht iemand die dit product ook wel eens zou willen proberen. That’s it. Voor de duidelijkheid: alleen die reageert maakt kans om te winnen. Heeft iemand jou getagt en wil je zelf ook meedoen? Dat kan natuurlijk! Er zijn dus 2 aparte winnaars, die allebei 1 product winnen.
Winactie Marc Inbane
Meedoen kan tot zondag 11 maart 2018. Daarna ontvangen beide winnaars een mailtje van mij via een DM op Instagram of Facebook, afhankelijk van waar je hebt meegedaan. Veel succes!

 

LET OP: De winactie is inmiddels gesloten

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 Reacties

 1. 26 februari 2018 / 05:56

  Oh ik kan op het moment ook wel een kleurtje gebruiken

 2. Wendy van Zetten
  26 februari 2018 / 06:25

  Dat zou echt geweldig zijn om te mogen winnen om de lente/zomer met een mooi kleurtje te mogen beginnen 🙂 heb meegedaan nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen #Spannend fijne maandag

 3. Marian zw
  26 februari 2018 / 07:13

  Deze zou ik heel graag willen proberen. De griep en verkoudheids virussen hebben duidelijk hun bleke sporen achtergelaten.

 4. Marian B
  26 februari 2018 / 14:34

  Dit klinkt wel goed een crème met kleurtje, zou het graag eens uitproberen!

 5. 26 februari 2018 / 15:16

  Ik heb gehoord dat deze echt heel erg fijn is dus ik maak graag kans om deze te winnen.

  Ik volg je op Facebook (lieke van veen) en heb iemand getagd.

 6. Jac
  26 februari 2018 / 18:54

  Ik doe graag mee. Mooi product.

 7. 26 februari 2018 / 19:15

  Ja please! Ik ben van plan om wat te gaan bruinen ivm dat dan spieren mooier uitkomen. En dit zou zeer welkom zijn.

 8. 27 februari 2018 / 12:21

  Ik heb deze winactie ook ingepland staan, dus ik sla over. Vind Inbane wel een heel tof merk!

 9. 27 februari 2018 / 18:10

  Oh ik wil dit zooo graag! Ik ben er echt benieuwd naar! met ongeveer 5 flessen tanning spray kan dit niet ontbreken haha!

 10. Anita te Gussinklo
  1 maart 2018 / 14:58

  Ziet er goed uit, de spray’s zijn ook zo goed.

 11. Denise Watzema
  2 maart 2018 / 22:11

  Ik voel me in de winter altijd zo bleek terwijl ik het hele jaar een tintje hebt. Ik denk dat ik dit product goed kan gebruiken om me wat stralender te voelen!

 12. Sabine ypenga
  3 maart 2018 / 10:43

  Met een mooie teint het voorjaar tegemoet!