Lees dit als je er toch zit

Lees dit als je er toch zit

Zoek jij nog een origineel cadeau voor de feestdagen? Voor iemand die alles al heeft? Dan heb ik DE tip voor je! Het boek van De Rijdende Dichter: Lees dit als je er toch zit. Het alternatief voor je smartphone.

De Rijdende Dichter

Wie op Instagram Beautyopinie.nl volgt heeft vast De Rijdende Dichter wel eens voorbij zien komen. Al een paar jaar plaatst mijn vriend Jarno regelmatig korte gedichtjes op Instagram. Dat is begonnen als een grap, naast zijn werk als vrachtwagenchauffeur. Al snel postte hij dagelijks een kort gedichtje. Allemaal laagdrempelig en herkenbaar, soms grappig, soms serieus, over het dagelijks leven, over de liefde of over de actualiteit.

Jarno

Vrachtwagenchauffeur, dichter en redacteur

Vijf jaar later heeft hij een flink aantal volgers op Instagram en was hij vaste dichterbij RTV Oost en bij Giel Beelen op Radio Veronica. Ook is hij talloze keren geïnterviewd en heeft vrijwel elk groot dagblad over hem geschreven. Het werk als vrachtwagenchauffeur doet hij inmiddels nog maar twee dagen in de week, daarnaast werkt hij als content marketeer en freelance redacteur in de transportwereld. En hij heeft samen met uitgeverij de King maar liefst twee boeken uitgebracht.

Een lading gedichies

In 2020 schreef Jarno Een lading gedichies voor blije gezichies. Dat was zo’n succes dat hij en zijn uitgeverij besloten een nieuw boek uit te brengen. En wat mij betreft is dat boek minstens zo’n succes!

Lees dit als je er toch zit

Vorige week was het dan zover en bracht Jarno zijn tweede boek uit. Dat is iets waar ik natuurlijk MEGA trots op ben! Niet alleen omdat ik trots ben op wat Jarno bereikt heeft; het is ook écht oprecht een heel leuk boekje.

Deze keer zijn het vooral humoristische gedichtjes: ‘Lees dit als je er toch zit – het beste alternatief voor je smartphone’. Een typisch grappig cadeautje voor op het toilet. Een leuk cadeau om aan die oom of tante waarvoor je geen cadeau kunt bedenken. Dus die tip wilde ik jou niet onthouden!

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.