Lek­ke­ri­n­een­pot­je | Natuurlijke deodorant om te smeren

Lekker in een potje

Vandaag wil ik je iets tofs laten zien! Lek­ke­ri­n­een­pot­je. Een 100% natuurlijke deodorant die je onder je oksels smeert. Speciaal voor iedereen die op zoek is naar een fijne deo zonder chemische ingrediënten.

Lekkerineenpotje

Een deodorant smeren? Yep, je leest het goed! Lek­ke­ri­n­een­pot­je is een Nederlands merk dat ontstaan is aan een keukentafel in Utrecht. Eigenaresse Dewi had een ideaal: écht natuurlijke cosmetica de norm maken. Ze begon met scrubs op basis van koffie, havermout en suiker, bodybutters van opgeklopte kokosolie en voetenbadjes van magnesiumzout. Inmiddels worden haar producten niet meer aan haar keukentafel gemaakt. De deodorant van Lekke­ri­n­een­pot­je is te koop bij Albert Heijn en dus voor iedereen toegankelijk.

Mijn ervaringen met de deodorant van Lek­ke­ri­n­een­pot­je

Ik wilde vandaag aandacht besteden aan deze deodorant omdat ik het een super tof concept vind. Wat er zo bijzonder aan is? De deodorant bevat alleen natuurlijke ingrediënten en moet je dus smeren. Dat is eerlijk gezegd wel even wennen hoor. In het begin voelde het een beetje raar. Gelukkig doe je dit maar één keer per dag en na een week weet je niet beter. Ik ben er inmiddels aan gewend.
ervaringen met de deodorant van Lekkerineenpotj
review natuurlijke deodorant

De deodorant is verkrijgbaar in een geurloze, lavendel en pepermunt en rozemarijn uitvoering. De geurloze is mijn favoriet en zorgde er zelfs tijdens mijn vakantie op Mallorca voor dat ik de hele dag vrij bleef van zweetgeurtjes. En dat met bijna 30 graden, I’m impressed! De lavendelgeur vind ik ook heerlijk en pepermunt en rozemarijn is heel fris. Alsof je een pepermuntje onder je armen smeert haha.
Lek­ke­ri­n­een­pot­je ervaringen
Op de verpakking staat heel duidelijk welke ingrediënten er allemaal in zitten. Niet alleen de INCI namen, alle ingrediënten zijn ook ‘vertaald’ naar begrijpelijke taal. Zo bevat de deodorant van Lekkerineenpotje zuiveringszout, biologisch maiszetmeel, sheaboter, kokosolie, koolzaadwas, vitamine E, zonnebloemolie en etherische olie. Geen overbodige meuk dus en ook helemaal vegan proof.
Review lekkerineenpotje deodorant

De Lekkerineenpotje deodorant kost €6,99 en bevat 30ml product. Volgens het merk kun je daar 120 frisse oksels mee smeren en volgens mij klopt dat wel. Gemiddeld doe je dus een maand of twee met een potje. Ik vind het een heel tof concept en blijf deze deodorant zeker gebruiken. Mijn tip; wil je hem eens proberen? Doe dat dan tijdens je vakantie. Een potje neemt namelijk maar heel weinig ruimte in in je koffer, handig!

Lijkt het jou wat?  Een deodorant die je moet smeren?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties

 1. Chantal
  30 juni 2018 / 07:09

  Ik heb klotsen oksels vaak door het zweten bah. Maar ga deze deodorant eens proberen. Als ik zo lees dan moet het goed helpen

 2. 30 juni 2018 / 08:38

  Wat een bijzonder concept! Het natuurlijke spreekt me zeker aan en zou ik wel eens willen proberen. Die met Pepermuntgeur lijkt me lekker fris. Wel zou ik moeten wennen dat ik het met mijn vingers aan moet brengen omdat je dan weer je handen moet wassen ;).

 3. 30 juni 2018 / 15:50

  Ik ben niet zo van de vieze vingers haha dus ik geef de voorkeur aan een stick, maar ben wel nieuwsgierig dus als ik het tegenkom bij de Appie neem ik het een keer mee.

 4. Suzan
  30 juni 2018 / 18:09

  Ik ben nu bezig met mijn 2de potje en ik ben echt super tevreden. Je zweet nog wel, maar je ruikt niks. En inderdaad zelfs op hele warme dagen werkt het de hele dag. Het hoort nu bij mijn ochtendritueel…

 5. debbeautygoddessnl
  1 juli 2018 / 19:19

  Dat klinkt inderdaad heel goed! Leuk detail ook dat ze de INCI namen van de ingrediënten hebben vertaald naar Jip en Janneke taal. Dat doen ze goed. Ik gebruik een een deodorant in creme vorm van The Ohm Collection en moest daar in het begin best wel even aan wennen Maar inmiddels weet ik niet beter en zal ik, zodra deze op is voor lekker in een potje (de naam vind ik ook super leuk bedacht!) gaan kijken.

 6. Sheila @ beineffable.com
  14 juli 2018 / 06:22

  Ik gebruik nooit deo, behalve de deo antiperspirant die je maar 1 keer in de 4 dagen hoeft te spuiten/rollen. En die is nog geurloos ook. Ideaal vind ik het. Maar dit klinkt ook wel goed, als de geur tenminste heel subtiel aanwezig is. Ik vind deo juist verschrikkelijk, omdat ze zo ruiken.

  • Natascha
   Auteur
   21 juli 2018 / 13:48

   Ik ben heel benieuwd hoe deze deo dan voor jou werkt. Mocht je hem hebben gebruikt wil je je ervaringen dan hier delen? Een anti perspirant die je maar 1 keer in de 4 dagen aanbrengt is natuurlijk heel anderd 🙂