Leuke én warme nachtkleding

Leuke én warme nachtkleding

Nu het kouder wordt en de energieprijzen nog steeds de pan uitreizen zoek ik allerlei manieren om lekker warm te blijven. Zonder de thermostaat op te hoeven draaien! Het liefst een beetje in stijl natuurlijk, dus heb ik de leukste pyjama’s, comfy loungewear en pantoffels voor je op een rij gezet.

Team slapen in pyjama versus team naakt slapen

Voor ik deze blogpost begin ben ik wel benieuwd of jij überhaupt een pyjama draagt. In de zomermaanden vind ik het gevoel van zachte lakens op mijn huid erg aangenaam maar draag ik ook regelmatig een nachtjurkje met spaghettibandjes. In de winter draag ik die gewoon door. Het liefst ook in combinatie met open ramen, en dan diep onder de wol kruipen.

Vriest het? Dan vind ik een pyjama voor dames ook wel fijn. Meestal trek ik die al aan nadat ik de kids op bed heb gelegd en de deur niet meer uit hoef. Nu ik de thermostaat terug heb gedraaid naar 18 graden is een warme chill outfit dan wel een musthave. Uiteraard inclusief de meest comfy sloffen voor dames. Want heb je warme voeten? Dan merk je dat ook in de rest van je lichaam.

De leukste warme outfits van Hunkemöller op een rij

Bijna 90% van mijn nachtkleding, loungewear en lingerie heb ik gekocht bij Hunkemöller. Daarom speurde ik deze webshop voor je af, op zoek naar de warmste nachtkleding en loungeoutfits in stijl. Want ik ben vast niet de enige die er graag warm en stijlvol bij zit deze winter, zonder de thermostaat op te draaien.

Waarbij me direct opviel dat de nachtmode trends van 2022 gericht zijn op comfort en opvallende prints. Comfort meets warmte meets stijl zeg maar. Velours is een stof die je veel ziet en ook erg fijn is ’s avonds op de bank.

Hieronder zie je de mijn favoriete lijn, in een prachtige kleur groen. Een fijne set om je de hele avond en nacht warm te houden en waar je ook prima even snel de deur mee uit kunt. Liever iets minder stof in bed? Dan is er ook een kort broekje en matching top, in dezelfde zachte stof.

Opvallende prints dit seizoen zie je in alle vormen en maten maar zijn in de meeste gevallen geinspireerd op de natuur. Net zoals de gewone kledingtrends zijn ook hier de broeken wat wijder, wat ook nog eens erg comfortabel zit. Wist je trouwens dat Hunkemoller haar broeken in zowel een petite als een tall fit heeft? Handig!

Tot slot maak je je warme outfit af met één van deze héérlijke sloffen. De ‘instap’ slof vind ik in het najaar heel fijn omdat ‘ie me doet denken aan de slippers die ik in de zomer elke dag droeg. Je stapt er heel gemakkelijk in en het loopt bovendien mega zacht. Maar écht koude voeten maak je blijer met deze dichte, fluffy pantoffels. *

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties

  1. 27 oktober 2022 / 13:28

    Ik ben ook fan van het merk, ze hebben weer zoveel leuks!

  2. 31 oktober 2022 / 09:58

    Ik kom ook altijd graag bij Hunkemoller. En verder heeft H&M ook altijd leuke pyjama’s. Toch vind ik het aanbod in complete pyjama sets niet heel groot. Er worden juist heel veel losse broeken en tops verkocht, maar ik vind een set juist altijd zo leuk.