Lief zijn voor je haar

haarverzorging

Je kapsel is één van de eerste dingen die mensen zien als ze naar je uiterlijk kijken en daarom besteed ik dan ook veel aandacht aan mijn lokken. Ik heb een liefde voor luxe haarverzorgingsproducten en ga regelmatig naar de kapper. Geldt dat voor jou ook? Wees dan een beetje lief voor je haar 😉

Een hoofdmassage als onderdeel van je beautyroutine

Uit onderzoek is gebleken dat het haar een stuk beter groeit als de hoofdhuid ontspannen is. Wist jij dat al? Het is daarom slim je hoofdhuid te (laten) masseren. Tijdens de massage wordt de bloedsomloop in de hoofdhuid gestimuleerd. Deze groei in de bloedsomloop zorgt er vervolgens voor dat het haar sneller groeit. Dit klinkt misschien als een fabeltje, maar het is echt waar! Je zult dit trouwens niet direct merken als je begint met het masseren van het hoofd. Mocht je nu benieuwd zijn of de hoofdmassage daadwerkelijk resulteert in snellere haargroei, dan moet je hier minimaal een half jaar voor uittrekken.

Haarverzorging

Met een liefde voor luxe haarverzorgingsproducten heb ik het afgelopen jaar heel wat van de verzorgende haarproducten van Olaplex voor je getest. Voor mijn haar deed het niet zo heel veel maar het merk is nog steeds ongekend populair. Het grootste deel van de gebruikers van Olaplex is enorm tevreden over de resultaten van de producten, ik hoor veel positieve verhalen. De shampoos en conditioners staan met name bekend om haar verzorgende werkingen. Ben je trouwens benieuwd of het ook iets voor jou is? Dan heb ik een tip voor je. Je kunt tegenwoordig een proefpakket Olaplex kopen. Een hele laagdrempelige manier om het zelf te ervaren.

Kijk regelmatig in de spiegel van de kapper

Ik ben ontzettend kieskeurig als het om een kapper gaat, er zijn maar weinig mensen die ik aan mijn haar laat komen. Nadat ik vorig jaar noodgedwongen op zoek moest naar een nieuwe kapper heb ik er eindelijk één gevonden en daar ga ik elke paar maanden trouw naar toe. Door regelmatig in de spiegel van de kapper te kijken ziet je haar in de meeste gevallen er een stuk gezonder uit. Je hoeft natuurlijk niet voor een volledige knipbeurt naar de kapper, maar een regelmatig bezoek om dode puntjes weg te knippen maakt dat je haar er verzorgder uitziet.

Hoe vaak ga jij naar de kapper?

*

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie

  1. 1 februari 2022 / 06:47

    Ik heb toevallig vorige week een flink stuk van mijn haar laten knippen, het was erg hard nodig. Ik merk nu dan ook dat het direct beter valt.