Liefde voor loungewear

Liefde voor loungewear

Sinds we sinds afgelopen maart zoveel mogelijk thuis moeten werken ben ik helemaal into comfy kleding en loungewear. Dat hoeft écht geen verwassen pyamabroek te zijn, er is zo ontzettend veel leuks te koop waar je met een gerust hart je conference call in kunt. Heb jij ook zo’n liefde voor loungewear gekregen?

Kleding = comfortabel

Dragen jullie sinds vorig jaar ook veel meer comfortabele kleding? Ik wel! Vorig jaar had ik amper 1 loungebroek in mijn kast liggen die ik amper droeg, tegenwoordig woon ik er in. Ik heb echt een liefde voor loungewear en huispakken ontwikkeld.

Toevallig had ik het er afgelopen week nog met een vriendin over: die strakke skinnyjeans hebben we al in geen eeuwen meer aan gehad. Hoge hakken? Waar zijn die überhaupt gebleven? Ik draag eigenlijk alleen nog maar jurkjes met fijne zachte panty’s of flared leggings met daaronder sneakers.

Er zijn zelfs dagen dat ik woon in mijn favoriete yogapants. Ik draag er een wijde sweater over, hippe sneakers of lang vest. En ja, daar ga ik dan ook gerust even boodschappen in doen haha. En in een call? Niemand die het ziet! En zowel, dan is er ook niets aan de hand want het staat harstikke leuk. Bij LASCANA spotte ik de broeken op de foto hieronder waarvan de linker mijn hart gestolen heeft. Zo leuk!

Of draag een mooie loungebroek. Er zijn zo ontzettend veel leuke modelletjes te koop. Draag er een lekker shirt en blazer bij en je bent ready to go voor een dag in videomeetings. Zoals bijvoorbeeld de items hieronder, die ik ook bij LASCANA uitzocht. Kan prima toch? Ik stem in elk geval voor!

loungebroeken

Dragen jullie ook veel meer loungewear? En voor iedereen die thuiswerkt: tutten jullie jezelf op? Of zijn er stiekem ook dagen dat je je pyjama niet uittrekt haha.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties

 1. 22 januari 2021 / 09:02

  Ik trek wel elke dag mijn pyjama uit maar leef verder heerlijk in huispakken

 2. 22 januari 2021 / 09:04

  Ik draag wel graag makkelijke kleding nu, maar ik moet er wel mee naar buiten kunnen, vanwege Sketch!

 3. 22 januari 2021 / 11:52

  Ik zit praktisch altijd al thuis, dus voor mij is er het afgelopen jaar niet veel veranderd en bestond de helft van mijn kast al uit loungewear. Een mooie, chique outfit staat prachtig, maar ik zie er thuis het nut niet van in als ik niemand zie haha.

 4. 28 januari 2021 / 20:19

  Ik draag ook heel veel lounge wear. Dat zit gewoon toch het lekkerste. Voel me er soms wel een slons in, dus dan draag ik voor het videobellen een mooie blouse op mijn joggingsbroek en ben ik lekker opgemaakt (met foundation en al). Ik ben er door die makkelijk zittende kleding dus wel vrij laat achtergekomen dat ik behoorlijk ben aangekomen door het thuis zitten.. haha. Dus ben hard op weg die er weer af te krijgen.. kost me wel moeite hihi.