My life in Pictures #5

My life in Pictures #5

Twee weken geleden begon ik met mijn nieuwe baan. Na twee weken kan ik al zeggen dat ik het enorm leuk vind! Mijn dagen bracht ik dus voornamelijk door op kantoor. Maar het was ook tijd voor leuke dingen. Zo begon mijn vorige weekend met kermis bij ons in de buurt. Drie dagen lang gezelligheid met vrienden. En zat ik model voor een goede vriendin die mijn kapsel omtoverde waardoor het even leek alsof ik uit de eighties kwam. Kijk je mee naar mijn afgelopen twee weken in een nieuwe My life in Pictures?

My life

Twee weken geleden bracht ik het weekend voornamelijk hossend door. Één keer per jaar is het namelijk ‘Bathmense kermis’. Geen kermis in de zin van grote attracties, wel één en al gezelligheid. Het weer was gelukkig perfect dus we konden lekker buiten dansen. De laatste avond sloten we af met een etentje met onze vriendengroep. Kijk mij gezellig zwaaien naar de camera 😉

3

Ik heb me voorgenomen om in de maand oktober een eigen variant van Stoptober te doen; een maand lang niets kopen. Het gaat me aardig af moet ik zeggen, al lijkt dat niet zo met al die pakketjes die binnenkomen. In de doos van Omoda zitten mijn nieuwe witte Allstars, die bestelde ik van een tegoedbon die ik heb gekregen. Stiekem vind ik dat dat niet meetelt omdat het me geen geld kost;) Al is het natuurlijk wel een beetje smokkelen. Verder heb ik kennis mogen maken met een aantal mooie natuurlijke cosmeticamerken waar ik jullie binnenkort meer over ga vertellen.

2

En dit weekend sloot ik af met een gezellige avond met mijn lieve vriendinnetje die visagist is, en ook een cursus hairstyling volgt bij B-academy. Om te oefenen voor deze opleiding zat ik vrijdagavond model. Zij is zo onwijs creatief; ze verricht echt wonderen met haar en make-up! Gelijk deed ze ook nog even mijn wenkbrauwen. Handig zo’n vriendin 😉

PicMonkey Collage

Ze moest speciale technieken oefenen, en ik moet zeggen dat ik het resultaat heel gaaf vind geworden! Wat een krullen had ik zeg, het leek wel alsof ik uit de jaren ’80 kwam. De golvende krullen vond ik ook heel gaaf, dit krijg ik bij mijzelf nooit zo voor elkaar. Het is dan ook veel werk; tot in de late uurtjes was ze bezig.

1

Deze week bestaat voornamelijk ook weer uit dagen op kantoor, en alvast voorbereidingen treffen voor mijn verjaardag volgende week. Want dan is het feest! Voor nu wens ik jullie allemaal ook een hele mooie week, heb jij nog speciale dingen op het programma staan? 

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties

 1. 13 oktober 2014 / 05:47

  Die krullen zien er goed uit! En de schoenen telt inderdaad niet mee als het niks gekost heeft 🙂 Zelf probeer ik deze maand ook te minderen met shoppen enz x

 2. 13 oktober 2014 / 09:12

  Super goed idee om een maandje eens niets te kopen. Word je ook meteen een stuk bewusten van wat je al hebt etc. En WAUW, wat staan die krullen je prachtig <3

 3. Manon
  13 oktober 2014 / 10:51

  Krullen staan je echt super goed!

 4. 14 oktober 2014 / 19:57

  Die krullen staan je echt gorgeous!

 5. 14 oktober 2014 / 20:42

  De golven in je haar staan je echt geweldig!