Budgettip! | Long hair take care masker van Action

ervaringen Long hair take care masker van Action

Vandaag wil ik een mega fijn en betaalbaar haarmasker aan je laten zien: het Long hair take care masker van Action. Hij is CG proof, kost maar €1,29 en mijn haar gaat er onwijs goed op.

CG methode proof bij de Action

Sinds ik begonnen ben met de CG methode heb ik héél veel verschillende producten voor mijn haar uitgeprobeerd. Duur, goedkoop en alles daar tussenin. Één van de fijnste producten die ik heb ontdekt is het Long hair take care masker. Die koop je gewoon bij de Action dus je snapt vast dat ik je daar meer over wilde vertellen in een review.

CG methode producten bij de action

Long hair take care masker review

Dit masker in oranje roze tube trok alleen met zijn leuke naam al mijn aandacht. Hij belooft je haar nieuw leven in te blazen en het haar sterker te maken, zodat het langer kan groeien. De tube is heel fijn in gebruik, stevig en doseert prettig. De tube bevat 250 ml product en kost €1,29.

Long hair take care masker van Action review

Dit masker is CG proof wat betekent dat er géén siliconen, sulfaten of uitdrogende alcohol in zit. Wat dan wel? Water, vetalcohol, glycerine, een afgeleide van palmolie dat je haar antistatisch maakt, panthenol, een vochtvasthouder, proteïne, niacinamide, koolzaadolie, dipropylene glycol, parfum, linalool. Mijn oog valt op twee conserveermiddelen (een alternatief voor parabenen) waar wel wat discussie over is: phenoxyethanol en sodium benzoate. Tot slot zit er melkzuur, citroenzuur en sodium hydroxide in.

ingredienten Long hair take care masker van Action

Mijn ervaringen met het Action Long hair take care haarmasker

Dit masker bevat proteïne en dat is iets wat mijn geblondeerde haar goed kan gebruiken. Ik gebruik dit product 1 á 2 keer per week en mijn haar voelt daarna écht anders. Het is zachter, minder pluizig en valt veel mooier. Inmiddels heb ik dan ook alweer een nieuwe tube ingeslagen, ik vind ‘m echt super fijn!

Ik heb dit product zelf gekocht. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties

 1. 21 oktober 2020 / 08:18

  Hey, dit lijkt van dezelfde producent waar ik laatst een hele fijne gezichtsscrub van de Action had.

  Hij klinkt iig super fijn. Heb nu nog wat maskers staan maar wellicht een goede om alvast op voorraad te hebben.

 2. 21 oktober 2020 / 17:31

  Wat klinkt het goed! Ik zag laatst ook al hele leuke shampoos en conditioners, speciaal voor krullen. Als ik je positieve review over dit product lees durf ik die wel te proberen binnenkort. 🙂

 3. 21 oktober 2020 / 21:44

  Wat een fijne ontdekking! Zo zie je maar weer, soms hoeft iets echt niet veel (in dit geval bijna niks) te kosten!

 4. 24 oktober 2020 / 08:11

  Deze wil ik zeker ook proberen, dat je een tweede tube hebt ingeslagen wil zeker iets zeggen. Ik kocht laatst ook het haarmasker van Kruidvat waar jij eerder over schreef en die bevalt erg goed. Gebruik ’em ook om het haar van mijn dochtertje doorkambaar mee te maken en dat gaat heel goed hiermee.

 5. 24 oktober 2020 / 10:41

  Leuk dat jij er zo enthousiast over bent. Ik heb zelf tot nog toe niet echt goede ervaringen met budget haarverzorging, maar ik heb dan ook heel moeilijk / sluik haar.

 6. Pien
  19 november 2020 / 11:56

  Laat je dit in je haar zitten of was je het er weer uit?

  • Natascha
   Auteur
   14 december 2020 / 09:49

   Hoi Pien, sorry voor de late reactie maar je berichtje was me ontschoten. Ik gebruik hem als deepco, dus echt als masker en was het er daarna weer uit.

 7. JHG
  13 december 2020 / 10:07

  Inderdaad Pien

  Ik probeer dat ook te achterhalen
  Laat je deze zitten of was je het eruit zoals crèmespoeling bv

  • Natascha
   Auteur
   14 december 2020 / 09:49

   Ik was het eruit, eigenlijk als een soort masker. Dus even laten zitten en dan weer uitspoelen. Voor mij werkt dat het best.