Waarom is de L’oréal Paris volume million lashes mascara zo populair?

L’oréal Paris volume million lashes mascara review

Grote kans dat je, als mascara drager, wel eens gehoord hebt van de L’oréal Paris volume million lashes mascara. Een klassieker in het mascaraschap. Niet nieuw maar ik bedacht me dat ik hem nog nooit gereviewd had, tot vandaag dan!

L’oréal Paris volume million lashes mascara review

De L’oréal Paris volume million lashes mascara zit al járen in het assortiment van L’oréal en is super populair. Door de jaren heen is de formule wel af en toe vernieuwd, zo zitten er tegenwoordig verzorgende oliën in van kamille en zwarte orchidee. De mascara belooft je volume en separatie en staat vooral bekend om het natuurlijke resultaat en lengte die hij geeft. Je betaalt er €18,99 voor maar de aanbiedingen in de gaten houden loont. Hij is namelijk regelmatig in de aanbieding.

L’oréal Paris volume million lashes mascara ervaringen

De borstel van deze mascara is erg lang en heeft veel dunne plastic kammetjes waardoor je je wimpers makkelijk kunt sepereren. Ik vind dit een heel fijn borsteltje wat zorgt voor een natuurlijk effect. Wat me wel opvalt is dat de mascara zelf vrij nat is. Naarmate ik de mascara langer gebruik blijven er echt veel klontjes aan de dop zitten en droogt ‘ie snel in waardoor er allemaal harde stukjes ontstaan.

L’oréal Paris volume million lashes mascara zwart

En het resultaat? Dat is inderdaad erg natuurlijk en de volume million lashes mascara maakt mijn wimpers stukken langer. Ik snap dus wel waarom deze mascara zo populair is. Teleurgesteld ben ik alleen wel in de houdbaarheid. De mascara gaat heel snel klonteren, wordt droog en gaat daardoor niet zolang mee. Ook op mijn wimpers zie ik dat terug. Aan het eind van de dag is de mascara voor een groot deel verdwenen.

Heb jij deze klassieker wel eens geprobeerd? Wat vond jij ervan?

Ik heb dit product zelf gekocht. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties

 1. 31 mei 2021 / 07:06

  Hmmm, ik weet het niet! Jammer dat de houdbaarheid tegenvalt. Qua effect vind ik de Estee Lauder sumptuous mascara en de Lancome Hypnose drama mascara altijd heel mooi, maar ik merk altijd wel dat ze wat gaan vlekken bij mij. Helaas heb ik dat echt met elke mascara.

 2. 31 mei 2021 / 11:30

  Jammer inderdaad van de houdbaarheid. Dit soort borsteltjes met korte synthetische haartjes geeft bij mij nooit zo’n mooi resultaat en ik houd van wat meer drama (effect) op mijn wimpers dan . Ik heb zelf overigens geen ervaring met deze mascara.

  Ik vind de Lash Paradise mascara van L’Oréal nog steeds heel fijn. in de categorie drogist mascara’s geeft deze tot nu toe toch wel het beste resultaat bij mij en blijf ik ‘em opnieuw kopen.

 3. 3 juni 2021 / 19:12

  Ik twijfel.. ik heb deze ooit weleens gebruikt geloof ik. Maar wat fijn dat die nog steeds zo’n fijn effect creëert!