Review | L’Oréal Skin paradise BB cream

review L'oreal Skin paradise

In deze L’Oréal Skin paradise review laat ik je de nieuwste getinte BB cream zien. Ik kocht hem in de lichtst verkrijgbare kleur en vertel je hieronder of het een aanrader is of niet.

L’Oréal Skin paradise review

L’Oréal Paris heeft meerdere getinte BB en CC creams in haar assortiment waarvan de Skin paradise de allernieuwste is. Ik kocht ‘m een maand of twee geleden omdat ‘ik op zoek was naar een getinte crème met een natuurlijke, lichte dekking. Voor van die dagen dat ik eigenlijk geen zin heb om uitgebreid de make-up in te gaan maar er toch nét even wat verzorgder uit wil zien. Deze BB cream is algemeen verkrijgbaar. De prijs varieert nogal maar ik betaalde er bij Etos €14,99 voor.

L'oreal Skin paradise review

Als ik de ingrediëntenlijst bekijk valt mijn oog op water, verzorgende glycerine, siliconen en ook verschillende uV-filters. Een combinatie van natuurlijke en chemische filters, enkele zie ik liever niet, enkele juist weer wel. Verder valt mijn oog op meerdere hydraterende bestanddelen, oplosmiddelen, which hazel, parfum, alcohol, hyaluronzuur, gember extract, pimpernel extract en kaneelextract.

L'oreal Skin paradise getinte dagcrem

De BB cream is helaas maar te koop in vier verschillende tinten waarvan dit de aller lichtste (02 fair) is. Je moet dus maar net geluk hebben dat jouw kleur er tussen zit, voor mij is ‘ie prima in dit jaargetijde. De BB crème is vrij licht van structuur, smeert makkelijk uit en dekt alleen lichte oneffenheden.

L'oreal Skin paradise neutral fair swatches

En zo ziet de L’oreal Skin paradise BB cream eruit op mijn gezicht, inclusief de rest van mijn neutrale make-up:

En is de L’Oréal Skin paradise fijn?

Zelden heb ik een product waarbij ik het zo moeilijk vond om een eindoordeel te geven. Als ik de ingrediëntenlijst van de L’oreal Skin paradise bekijk word ik namelijk niet direct heel enthousiast. Ik zie een zonnefilter die ik liever niet gebruik, alcohol en parfum. En toch ben ik wel tevreden met het effect van deze BB cream.

Hij geeft een lichte dekking voor een natuurlijke look, precies zoals ‘ie belooft. Hij brengt fijn aan en beschermt je bovendien tegen uV-straling. Ik denk dat veel dames (en heren) die op zoek zijn naar een natuurlijk resultaat hier blij van worden. Al met al zou ik hem zelf niet opnieuw kopen maar maak ik deze tube zeker wel op.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties

 1. 8 april 2021 / 09:42

  Ik vind het resultaat inderdaad mooi! Zelf gebruik ik eigenlijk bijna nooit een BB-cream. Ik ben of make-up loos (en dan gebruik ik wel altijd serum en creme) of ik ben volledig opgemaakt met foundation enzo.

 2. 10 april 2021 / 16:10

  Ik vind ‘em je in ieder geval goed staan. Nu ben ik wel heel benieuwd geworden naar die ingrediëntenlijst en welk zonnefilter jij er niet graag in terug ziet. Misschien kun je dat nog ff delen? Die (3D?) verpakking vind ik grappig… net of er regeldruppels op liggen .

  • Natascha
   Auteur
   10 april 2021 / 18:11

   Goede 😉 Ik heb de ingrediëntenlijst er via google even bijgekocht en daarin ook aangegeven welke filter ik hier bedoel :

   AQUA / WATER, GLYCERIN, CAPRYLYL METHICONE, PHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACID (dit is de zonnefilter die ik een beetje jammer vind), PROPANEDIOL, DIMETHICONE, PENTYLENE GLYCOL, DIMETHICONE/PEG-10/15 CROSSPOLYMER, TITANIUM DIOXIDE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM CHLORIDE, PHENOXYETHANOL, TRIETHOXYSILYLETHYL POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONE, ISOPROPYL