Favoriete stylingtool! | Een stoomstrijkijzer voor je haar

Ervaringen L'Oréal Steampod 2.0

Vandaag wil ik je iets heel tofs laten zien, nanmelijk mijn favo stylingtool van het moment. Ik heb het over de L’Oréal Steampod 2.0. Een stroomstrijkijzer voor je haar waar ik mega enthousiast over ben. Kijk je mee?

De L’Oréal Steampod 2.0

De L’Oréal Steampod bestaat alweer een tijdje en misschien heb je er wel eens van gehoord. Deze stijltang is immens populair en dat is niet zomaar. Het is namelijk niet zo maar een beauty tool, het is een strijkijzer voor je haar! De L’Oréal Steampod 2.0 is de nieuwste variant en schijnt nog beter te zijn. Ik vond het dan ook super tof dat ik de kans kreeg om dit eens te proberen want héééél eerlijk gezegd was ik nogal sceptisch. Ik gebruik zelf elke dag een stijltang en weet gewoon dat dat niet goed is voor mijn haar. Dat de L’Oréal Steampod 2.0 belooft je haar op een gezonde manier te stylen geloofde ik dan ook eigenlijk niet….

Hoe werkt de L’Oréal Steampod 2.0?

Toen de postbode aan de deur stond met mijn L’Oréal Steampod 2.0 schrok ik in eerste instantie een beetje. Dit is een behoorlijk apparaat! Moest ik daar mee aan de slag? Gelukkig bleek mijn vrees ongegrond want deze stoom stijltang is heel licht in gewicht. En ziet er super classy uit met zijn strakke, witte uiterlijk. I like!

Bovenal was ‘ie heel goed ingepakt zodat ‘ie niet kon beschadigen.
Stoomstijltang

De L’Oréal Steampod 2.0 is een stijltang met een extraatje. Dat extraatje is een waterreservoir waardoor, elke keer als je de tang dichtknijpt, er stoom vrij komt. Net zoals bij je strijkijzer. Door de stoom gaat het stijlen sneller, wordt je haar gladder en gaat het glanzen. Dat waterreservoir is trouwens lichtgewicht en kun je doormiddel van zuignappen op je kaptafel vastzetten, handig! Het waterreservoir is precies groot genoeg om mijn haar één keer helemaal te stylen. Officieel moet je ‘m trouwens vullen met gedestilleerd water omdat in ons leidingwater veel kalk zit en het apparaat daar op den duur kapot van kan gaan.
L'Oréal Steampod 2.0 waterreservoir
Hoe werkt de L'Oréal Steampod 2.0

De Steampod 2.0 heeft een dun kammetje dat aan de zijkant van de keramieke platen bevestigd is. Hierdoor glijdt de stijltang makkelijker door het haar en kam je het als het ware direct. Wil je met de stijltang krullen maken? Dan kun je hem er ook gewoon afhalen hoor. Ik laat ‘m gewoon zitten trouwens, ik vind dit ideaal!
 L'Oréal Steampod 2.0 ervaringen
hoe bevalt de L'Oréal Steampod 2.0

Zodra je de steampod aandoet kun je het aantal graden instellen. 140 graden is het minimum en voor mijn haar perfect! Bij de meeste andere stijltangen zet ik ‘m vaak hoger maar door de stoom hoeft dat bij de steampod niet. Ideaal want hoe lager je de temperatuur houdt, hoe minder schadelijk voor je haar natuurlijk. Wil je to the max? Dan kun je hem tot maximaal 210 graden instellen. Zodra je op het aan knopje drukt hoor je de stoom én begint er een lampje te branden. Weer zo’n mooi detail!
werking loreal steampod

Mijn ervaringen met de L’Oréal Steampod 2.0

De grote vraag is natuurlijk altijd, werkt het ook? JA! Wat een fantastisch apparaat is dit. Mijn haar is in een mum van tijd glad en blijft dat ook. Zelfs na een nacht slapen is mijn haar nog net zo stijl als de dag ervoor. Daarnaast is mijn haar veel minder droog, is het lang niet zo stug en glanst het zodra ik met de Steampod 2.0 in de weer ben geweest.

Goedkoop is dit apparaat alleen niet. Ik ben bevoorrecht dat ik dit apparaat mocht ontvangen voor BeautyOpinie, dat realiseer ik me heel goed. Voor de Steampod 2.0 betaal je €181,78 en dat is gewoon veel geld. Toch vind ik het elke euro waard en mocht ‘ie kapot gaan, zou ik hem zelf kopen. Dit is een stijltang in de hogere klasse en wat mij betreft is ‘ie echt beter en anders dan de andere stijltangen die ik heb gebruikt. Ik gebruik altijd de betere stijltangen (lees; Chi of ISO) maar geen van deze dure tangen komt in de buurt.

Dit is een blijvertje!
ervaringen met de loreal steampod

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 Reacties

 1. 16 februari 2018 / 07:03

  Ohhh ik heb er al zoveel over gehoord en nu wil ik hem ook! Ik stijl echt altijd mijn haren dus heeeeel benieuwd naar deze steam pod!

 2. 16 februari 2018 / 08:31

  Wat een gaaf ding! Het is inderdaad net zo’n stoomstrijkijzer, haha. Fijn dat ie zo goed zijn werk doet. Ik heb ook eentje van Babyliss die een waterreservoir heeft, dat werkt inderdaad heel goed om je haar stijl te krijgen.

 3. 16 februari 2018 / 09:31

  Ik vind deze er zo goed uit zien, het effect is ook mooi! Vind hem wel echt vrij prijzig, dat zou ik er niet snel aan uit geven.

 4. 16 februari 2018 / 10:01

  Ik had dit nog niet eens gezien maar ziet er wel goed uit. Wat fijn dat hij zijn werk goed doet.

 5. 16 februari 2018 / 12:31

  Wauw, ik wil ‘m! Ik kende dit helemaal niet! Kwijl al jaren bij het zien van een CHI stijltang, maar de prijs houdt me zo tegen. Mijn eigen stijltang begint een beetje op te raken, dus ik denk dat ik maar ga sparen voor deze, haha. Een stoomstrijkijzer voor je haar, wie verzint het! Briljant.

 6. 16 februari 2018 / 17:03

  Wat een mooi apparaat! Die zou ik ook wel willen. Jouw haar is op de na-foto echt prachtig! Die glans vind ik echt prachtig. Zou het ook werken bij halflang haar wat in laagjes geknipt is?
  Ik vind de punten vaak zo “dik” bij mij vallen, vandaar.
  Ik had er wel van gehoord maar hoe dat precies werkte wist ik niet. Ik begrijp waarom het een blijvertje is, nice!

 7. 16 februari 2018 / 18:23

  Wauw wat een gaaf ding!! Ik wil hem!!

 8. 17 februari 2018 / 06:54

  Oh wauw, dit is echt wat voor mij. Hij lijkt me handig in gebruik, ondanks het feit dat het inderdaad een groot ding is, en ik vind het resultaat bij jou ook erg mooi.

 9. 17 februari 2018 / 09:03

  Wow hier heb ik nog nooit van gehoord! Cool!

 10. 17 februari 2018 / 15:26

  Tijdens het lezen van dit artikel werd ik ook even enthousiast haha wat ziet het er fijn uit! Helaas zag ik toen de prijs, jeetje wat prijzig. Ik denk niet dat ik zoveel geld hieraan uit kan geven haha maar het klinkt erg goed!

 11. 18 februari 2018 / 07:52

  Wat een gaaf ding. Ik heb zelf een stijltang van CHI en die heeft ongeveer dezelfde werking.

 12. 18 februari 2018 / 16:46

  Wat super vet! Ik kende dit product nog niet en ik werd helemaal vrolijk toen ik je artikel las. Toen ik de prijs zag dacht ik … jeetje haha. Ondanks dat prima waar voor je geld zo te lezen! 🙂

  Liefs
  x

 13. 22 februari 2018 / 15:00

  Zo mooi!
  Hiermee zou ik dolgraag mijn kroezige kapsel mee willen temmen….
  Prachtige resultaat.