Love it! Sieraden van Parte Di Me

sieraden van Parte Di Me

Houd jij van klassieke sieraden die ook nog eens betaalbaar zijn? Dan heb ik vandaag een leuke tip voor je. Ik ontdekte onlangs het merk Parte Di Me toen ik mijn moeder een ring cadeau wilde doen. In deze blogpost laat ik je dat juweeltje zien én doe je direct heel veel inspiratie op.

Minder maar mooier

Als je me al wat langer volgt dan weet je waarschijnlijk dat ik erg picky ben als het om sieraden gaat. Ik heb een vrij bescheiden collectie oorbellen, armbanden, kettingen en ringen. Omdat ik kwaliteit boven kwantiteit verkies. Ik draag alleen echt zilveren en gouden sieraden, van een aantal favoriete merken of van een juwelier hier in de buurt. Dat heb ik vast niet van een vreemde. En daarom heb ik lang moeten zoeken toen ik een mooi sieraad zocht om mijn moeder cadeau te geven.

Direct een stiekeme tip voor de feestdagen?

Ik slaagde uiteindelijk bij Parte Di Me. Een tof sieradenmerk met klassieke, echt zilveren en gold plated sieraden die ook nog eens redelijk betaalbaar zijn. In het atelier van Parte di Me worden alle sieraden met passie en persoonlijke aandacht gemaakt. Elk sieraad is uniek en vertelt een eigen verhaal. Het hart van elk sieraad wordt gevormd door een steen. Het sieraad staat voor een deel van jou. Een deel van mij.

Voor mijn moeder koos ik de Santa Maria del Fiore 925 sterling zilveren gold plated ring met 14 karaat gouden plating. Subtiel maar ook een eyecatcher. En check eens hoe haar nagellak matcht!

Parte Di Me review

Parte Di Me review

Inmiddels heb ik mijn oog ook op een ring voor mijzelf laten vallen. Je ziet ‘m hieronder; de eerste. Dit is de Mia Colore Verdi 925 sterling zilveren gold plated ring met 14 karaat gouden plating. Ik twijfel nog een beetje tussen de groene en blauwe steen. Voor welke zouden jullie gaan? Dit zijn twee van mijn favorieten van Parte Di me, maar het merk heeft zoveel meer tofs! De gemiddelde ring kost tussen de 30 en 60 euro en is gemaakt van echt zilver.

ringen

Naast de ringen, waarmee het merk mijn hart gestolen heeft hebben ze ook prachtige zilveren armbanden voor dames. Zelf ben ik helemaal weg van de wat dikkere schakelarmbanden maar ze hebben ook fijne en meer klassieke armbanden. Meer fan van goud? Dan zijn er prachtige gold plated versies.

armbanden

Tot slot wil ik je ook een kleine greep uit de kettingen van Parte Di Me laten zien. De eerste zilveren ketting is er ook in het goud, en match met de Mia Colore Verdi ring die ik van plan ben mijzelf cadeau te geven voor de feestdagen. Er is trouwens ook nog een bijpassende set oorbellen bij, daarmee is het plaatje compleet. Ook bij de ring van mijn moeder is een bijpassende ketting. Vrijwel alle sieraden van Parte Di Me kun je in een complete set kopen. Als je dat wilt, want ook los zijn deze kettingen prachtig!

kettingen

Parte Di Me verkooppunten

Ben je nou geïnspireerd geraakt en opzoek naar Parte Di Me verkooppunten? Je koopt de sieraden van dit merk op hun eigen website en daarnaast is Parte Di Me exlusief verkrijgbaar bij Brandfield. Daar hebben ze regelmatig leuke kortingsacties die de moeite waard zijn.

*

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie

  1. 23 november 2022 / 20:21

    Wat een prachtige ring heeft je moeder uitgekozen . Mooi gelakte nagels heeft ze ook! Ik draag normaliter ook wat meer minimalistische ringen, maar wanneer ik een feestje heb of nagel foto’s maak vind ik zo’n ring echt prachtig. Ik kende het merk nog niet en ga zeker even kijken.