Het zomergevoel vasthouden met Loveli Coconut skincare

Loveli Coconut

Met de regen van afgelopen week lijkt de herfst officieel in aantocht. Vind jij dat ook zo jammer? Dan zijn de producten uit deze Loveli review een aanrader voor je. Ik laat je namelijk een aantal heerlijke producten van het troepvrije merk Loveli zien, met kokosgeur om het zomergevoel vast te houden!

Loveli Coconut deodorant | 75 ml – €15,-

Ik begin deze Loveli review met de Loveli Coconut deodorant. Als je mij al wat langer volgt dan weet je dat ik al een jaar of twee alleen nog maar deodorant van dit merk gebruik. Het is namelijk de enige deo zonder aluminiumzout die écht voor me werkt. Deze XL uitvoering van de Loveli deodorant heeft een natuurlijk parfum van kokosnoot en werkt net zo goed als de andere deodorants van het merk.

Loveli Coconut deodorant

Body cream Coconut | 200 ml – €15,-

De kokosgeur komt nog beter tot zijn recht in de Body cream Coconut. Deze body cream is gemaakt van kokosolie (jaja!) en mangoboter. Hij trekt super snel in, verzorgt je huid en helpt haar te herstellen. De structuur is licht en daardoor heel fijn in de warme zomermaanden maar het verzorgende maakt hem ook weer heel geschikt voor de koudere periode die voor ons ligt.

Loveli Body cream Coconut
Loveli Body cream Coconut review

Body oil Coconut | 200 ml – €15,-

Liever een nog meer voedend product voor je droge huid? Dan is de body olie een aanrader! De Body oil Coconut bevat 5 verschillende plantaardige oliën die samen een combinatie van vetzuren bevatten welke sterk lijken op de vetzuren van je eigen huid. Dat zorgt voor een optimale voeding en het helpt ook het beschermlaagje van je huid te herstellen. Heel fijn dus voor de droge huid, én super geschikt als massageolie.

loveli Body oil Coconut review
Loveli Body oil Coconut ervaringen

Body wash Coconut | 200 ml – €15,-

Tot slot is er ook nog de 100% natuurlijke Body wash van Loveli, uiteraard ook met dezelfde kokosgeur. Elke ochtend krijg ik er een instant zomergevoel van en hij is bovendien zacht voor je huid. Het schuim is gemaakt van kokosolie en kun je ook goed als scheerschuim gebruiken. Fijn!

Loveli Body wash Coconut review
Loveli Body wash Coconut ervaringen

Ben jij ook zo’n fan van producten met de geur van kokos?

*

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties

  1. 18 september 2022 / 19:01

    Ik vind deze geurlijn van Loveli heerlijk! Als kokos lover word ik er helemaal blij van . Het is ook niet zo’n hele overheersende kokos geur (heb deze geurlijn ook thuis). Vind ‘em eigenlijk precies goed en net wat je zegt is ie ook ideaal om het zomergevoel nog een beetje langer mee vast te houden.

  2. 20 september 2022 / 14:11

    Oh ik ben helemaal fan van producten met de geur van kokos, zo benieuwd naar deze!