Budgettip! | Leuke Lovespa producten van Action

Budgettip! | Leuke Lovespa producten van Action

Vandaag heb ik een leuke budget skincare tip voor je. Een paar weken geleden ontdekte ik de producten van Lovespa die te koop zijn bij Action, ideaal voor de feestdagen die eraan komen!

Terwijl ik deze blogpost schrijf bedenk ik me dat het serieus nog maar een paar weken duurt voordat onze Goed Heiligman weer in het land is. Wat gaat de tijd snel hé? Vieren jullie thuis Sinterklaas? Heb je samen met je vriendinnen, kids of sportclub lootjes getrokken? Dan ben je misschien wel op zoek naar betaalbare cadeautjes en de Lovespa producten vind ik een heel leuk cadeau idee voor beautylovers.

Lovespa voor een perfect spa-momentje thuis

Ik vind het zó ontzettend leuk dat er steeds meer fijne én betaalbare beauty producten verkrijgbaar zijn. Ik koop regelmatig producten bij Action, alleen zijn het vaak dan wel (oude) producten van de bekendere merken. Producten die exclusief bij Action verkocht worden? Hmmm, dat leek me eerlijk gezegd maar niets. Tot ik deze producten van Lovespa ontving, want dit is leuheuk!
Lovespa producten

Lovespa bodybutters & Bodyscrubs

De Lovespa bodybutters en bodyscrubs zitten in een heel vrolijk, metalen blikje en staan daardoor heel tof in je badkamer. Extra tof is de prijs want deze blikjes van 200 en 250 ml kosten €2,49. De bodybutter is gemaakt van karitéboter (shea butter) en verschillende natuurlijke oliën. De paarse variant komt uit de Flower & Fruit lijn en bevat ook nog eens abrikozenpitolie en granaatappelextract. Je raadt vast dat deze lijn behoorlijk zoet is maar voor wie daar niet van houdt is er ook één met Coconut en Vanilla geur. De bodyscrub is ook verkrijgbaar in Hammam uitvoering. Hij bevat amandel- en soja olie en is daardoor lekker zacht. Super fijn!
Lovespa producten van Action

Lovespa shower gels en bodyscrubs

De shower gels en bodyscrubs van het merk zijn nóg meer budgetproof. Beide producten zijn verpakt in handige tubes van 200 ml en kosten maar €1,29. Én voor ieder wat wils want ze zijn verkrijgbaar in de geuren Flower & Fruit, Coconut, Hammam, Vanilla en Honey. De Coconut douchegel is mijn favoriet, simpelweg omdat ik gék ben op de geur van kokos. Maar het mooiste vind ik dat deze bodscrub walnoot bevat, dat betekent geen plastic scrubdeeltjes. Yeah!
Ervaringen Lovespa producten van Action

Lovespa shower gels en bodyscrubs

Wat ik van deze producten vind? Niet voor niets noem ik dit een budgettip! Ik heb deze blogpost bewust bewaard omdat we langzaam richting de feestdagen gaan. Dit zijn fijne producten voor fijne prijsjes. Leuk om cadeau te geven maar ik kan me ook voorstellen dat je hier zelf super vrolijk van word. Cadeautje voor jezelf!?
Ben jij alweer bezig met cadeautjes voor de feestdagen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Share:

11 Reacties

 1. 3 november 2017 / 07:20

  Goh, het is echt al TIJDEN geleden dat ik heb gesnuffeld tussen de beautyproducten van Action. Ik heb ze wel online al veel voorbij zien komen, maar dus nog nooit écht in de winkel. Ik vind ze er erg leuk uitzien met al die vrolijke kleurtjes.

 2. 3 november 2017 / 08:59

  Action heeft nu echt super leuke producten in het beauty assortiment. Heb gisteren nog even gekeken. Deze lijn heb ik aan mij voorbij laten gaan maar er is nu weer een nieuwe lijn met douche en body producten waar ik erg enthousiast over ben.

 3. 3 november 2017 / 09:21

  Ik vind ze leuk! Lekkere vrolijke kleurtjes ook. De bodyscrub vind ik overigens wel wat te dun, maar ach…voor dat geld…

 4. 3 november 2017 / 09:53

  Ah ik zie ze telkens weer staan maar heb er nog nooit aan geroken. Ze leken mij aan de verpakking te zien echt heel chemisch te ruiken, maar blijkbaar zijn ze dus wel fijn.. Balen, dan moet ik wéér naar de Action.

 5. 3 november 2017 / 18:24

  Ik vind de verpakkingen er echt vrolijk uitzien. Ik heb alleen nu al zoveel liggen dat ik ff niet nieuwe ga kopen. Deze producten zijn ook dierproefvrij dat vind ik een hele grote pluspunt

 6. 4 november 2017 / 12:27

  Dit zijn zeker goede budget tips! Ik heb ze ook in huis en wat zijn ze goed, zeker voor dat geld!

 7. 4 november 2017 / 17:03

  Wat zien deze producten er super stylish uit! Klinkt heel erg goed.
  Ik ga snel eens kijken <3

 8. 4 november 2017 / 18:21

  Altijd weer een feestje als de Action wat betaalbare, maar ook nog eens goede producten heeft! Ideaal om een mooi cadeau pakket van te maken.

 9. 6 november 2017 / 14:07

  Die verpakking is zo leuk! Leuk inderdaad als cadeautjes, zeker als schoen/spel cadeautjes!

 10. 6 november 2017 / 19:06

  Oh wauw, zo leuk en zeker voor die prijs. Het is dat ik nog een enorme voorraad heb liggen.. Maar wie weet kan ik er iemand blij mee maken met de feestdagen 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.