Luxe | Cenzaa NWYRK huidverzorging

Luxe | Cenzaa NWYRK huidverzorging

Ben je klaar voor een beautytripje naar New York? Vandaag ga ik je namelijk weer twee heerlijke, luxe producten uit de Cenzaa NWYRK collectie laten zien.

Het is alweer eventjes geleden dat je op mijn blog kon lezen over de Cenzaa NWYRK producten. Als je BeautyOpinie al wat langer volgt is het vast geen geheim meer dat ik super enthousiast ben over dit Nederlandse skincare merk. Ik krijg er altijd zo’n luxe gevoel van! De NWYRK collectie is onlangs uitgebreid met een aantal nieuwe producten en natuurlijk laat ik je die zien. Wil je alle andere producten nog eens bekijken? Check dan mijn blogposts over de Cenzaa NWYRK Timeless Hands & lipconditioner, de NWYRK geur, Nutribombspray of de NWYRK gezichtsverzorgingnog eens, dan zie je alle producten op een rijtje.

Cenzaa NWYRK huidverzorging

De producten die ik je vandaag wil laten zien, zijn de body crush en de vitalizing bodycare. Een speciale bodyscrub en bodylotion die bij mij weer dat luxe New York gevoel opriepen.

Body Crush Intense Sugar Scrub

Ik kan me voorstellen dat je zoveel beautyproducten op BeautyOpinie voorbij ziet komen dat je niet snel meer onder de indruk bent van een ‘gewone’ scrub. Althans, dat heb ik stiekem wel haha. Toen ik de Intense Sugar Scrub zag vond ik ‘m er gelijk mooi en strak uitzien maar niet heel bijzonder….
Body Crush Intense Sugar Scrub

Tot ik de pot opende en de scrub voor het eerst gebruikte. De Intense Sugar Scrub is vrij stevig van structuur en moet je als het ware uit de pot ‘lepelen’. Vervolgens maak je wat ronddraaiende bewegingen met je handen en verandert de substantie in een super zachte polish. Hij is heel mild, schuimt licht en is daardoor anders dan de scrubs die ik tot nu toe gebruikt heb. Voor deze pot van 150 ml betaal je trouwens €29,95.
Review Cenzaa Body Crush Intense Sugar Scrub

Vitalizing Bodycare hydrating bodylotion

Om je New Yorkse douche én scrub ritueel compleet te maken heeft Cenzaa product nummer 8, de Vitalizing Bodycare hydrating bodylotion aan de NWYRK collectie toegevoegd. Deze vitalizing bodycare zit in een pompflacon die ik super fijn vind. Eigenlijk zouden alle merken over moeten stappen op zulke hygiënische verpakkingen en ook nog eens zuinig in gebruik zijn. De verpakking bevat 200 ml en kost €29,95.
Vitalizing Bodycare hydrating bodylotion

De bodylotion is lekker licht van structuur, smeert fijn uit, trekt snel in en ruikt bovenal heerlijk. Steeds als ik deze bodylotion draag zijn er mensen die vragen welk parfum ik op heb, omdat ze ‘m zó lekker vinden! En dat snap ik wel want de NWYRK geur is heerlijk verfijnd. Dat betekent dus wel dat er behoorlijk wat parfum in de bodylotion zit.
Review Cenzaa Vitalizing Bodycare hydrating bodylotion

BeautyOpinie

Je raadt het denk ik al he? Niet voor niets laat ik je regelmatig kennismaken met de producten van Cenzaa. Ik vind ze heerlijk! De scrub is denk ik wel één van mijn favoriete producten uit de collectie. Hij schuimt, is mild en ruikt bovenal fantastisch. De bodylotion gebruik ik niet elke dag vanwege de grote hoeveelheid parfum maar in het weekend vind ik hem heerlijk. Je ruimt hem goed, helemaal in combinatie met de parfum uit de NWYRK lijn. Fijn!

Wil je weten waar de Cenzaa producten bij jou in de buurt te koop zijn? Bekijk dan de salonfinder op de website van Cenzaa voor een overzicht van alle salons.

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Share:

6 Reacties

 1. 2 september 2017 / 05:34

  Oei klinkt weer als heerlijke producten. Rijkdom onder de douche.

 2. 2 september 2017 / 06:13

  Ah wat ziet die suikerscrub er zalig uit zeg. Ik moet zeggen dat ik niet heel vaak scrub, maar als ik het doe geef ik qua textuur ook de voorkeur aan één op suikerbasis. En zodra ik dan klaar ben, is mijn huid zo zacht dat ik elke keer denk;’ Goh, dit moet ik écht vaker doen!’ Wat ik dus vervolgens niet doe. Ik ben erg benieuwd naar dit merk, lees er goede verhalen over;-)

 3. 2 september 2017 / 13:40

  Dit lijken me erg fijne producten, ik ken het merk totaal niet.

 4. 3 september 2017 / 01:34

  Ik ken het merk ook niet maar leuk dat je er zo enthousiast over bent! Het ziet er wel ontzettend lekker uit zeg!

 5. 3 september 2017 / 16:37

  Het merk ken ik wel! Let altijd goed op als ik ergens ben. Deze ontdekte ik bij een salon bij mij in de buurt. Omdat het meestal een beetje buiten budget valt (ik geef liever veel geld uit aan meubels of zo… ) ben ik heel bewust met wat ik nodig heb.

 6. 3 september 2017 / 21:49

  Klinkt wel heel erg goed!! Mooie foto’s heb je gemaakt. Fijne review <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *