Luxe skincare | Zuurstof voor je huid van Skeyndor

Luxe skincare | Zuurstof voor je huid van Skeyndor

Vandaag vertel ik je alles over Power Oxygen. Dit is de nieuwste crème van Skeyndor die de strijd aangaat met een probleem waar onze huidjes allemaal mee te kampen hebben: luchtverontreiniging en zuurstofgebrek.

Het merk Skeyndor

Skeyndor is een merk waarvan ik al een tijd alle nieuwtjes volg maar waar ik nooit eerder over heb geschreven. Heb jij er wel eens van gehoord? Skeyndor is een van origine Spaans merk  en de naam is afgeleid van ‘skin’ (huid) en ‘d’or’ (van goud). En dat is precies wat het merk uit wil stralen. Skeyndor heeft een uitgebreid scala aan producten voor het gezicht en lichaam en de producten zijn doeltreffend en sluiten bovendien op elkaar aan. Skeyndor is geschikt voor elk type huid, elke leeftijd en verkrijgbaar in diverse prijsklasses en in schoonheidssalons. Zo verkoopt het merk veel producten in het midden segment maar ook in het hogere segment, zoals het product dat ik je vandaag laat zien.
ervaringen Power Oxygen van Skeyndor

Power Oxygen van Skeyndor

De nieuwe lijn van Skeyndor heet Power Oxygen en is geïnspireerd op één van de grootste problemen waar onze huid mee te maken krijgt: luchtverontreiniging en zuurstofgebrek. Hiervoor heeft het merk drie producten op de markt gebracht. Een serum en twee bijpassende dagcrèmes. Één voor de normale tot droge huid en één voor de gecombineerde tot vette huid. Die laatste gebruik ik sinds een paar weken.

Mijn ervaringen met de City Pollution block gel cream

Dit zijn toch wel de verpakkingen naar mijn hart hoor. Alleen hierom al kies ik vaak voor de betere skincare merken. Kijk eens wat een handige tube! De verpakking is niet bijzonder maar wel lekker clean en doet gewoon wat ‘ie moet doen. Hij doseert zuinig en is hygiënisch in gebruik. Deze tube bevat 50ml en kost €69,00.
Power Oxygen van Skeyndor
Power Oxygen van Skeyndor

Als ik kijk naar de ingrediëntenlijst van de City Pollution block gel cream zie ik bovenaan water, het natuurlijke en huidverzachtende Isononyl isononanoate en een siliconensoort Cyclopentasiloxane. De lijst gaat verder met nog meer verzachtende ingrediënten die voor een groot deel natuurlijk zijn. Perfluordecaline is het actieve ingrediënt van dit product, een zuurstofbindend molecuul en ik ben dan ook enthousiast dat ‘ie zo hoog in de lijst staat! Verder valt me op dat er nog wat siliconen in zitten en parfum staat helemaal onderaan de ingrediëntenlijst. Wel een lange lijst zeg.
CITY POLLUTION BLOCK GEL-CREAM + O2

De City Pollution block gel cream matcht het best bij een gecombineerde tot een vette huid. Heb je een normale tot droge huid? Dan is deze crème er ook in een variant die meer afgestemd is op de behoefte van dit huidtype.  Eerlijk gezegd had deze misschien ook wel beter bij mijn huid gepast want mijn huid neigt naar de gecombineerde huid maar is absoluut niet vet.

De substantie voelt vanwege alle verzachtende ingrediënten als zijde op je huid, heerlijk! De geur is heel subtiel, luxe en de crème voelt licht aan en laat geen vette waas achter.

BeautyOpinie

Dit is by far één van de fijnste dagcrèmes die ik de afgelopen maanden heb getest. Eerlijk is eerlijk, goedkoop is ‘ie niet. Skeyndor is een merk waar in salons mee gewerkt wordt en valt in het wat hogere segment. Waarom ik zo enthousiast ben? Ik zie mijn huid echt tot rust komen. De crème bevat veel mooie ingrediënten, het ruikt fan-tas-tisch en het is net dat kleine beetje extra’s wat mijn huid in de koude wintermaanden zo nodig heeft. Wie liever een product zonder siliconen gebruikt kan deze creme beter laten staan maar voor mij werkt het nu heel goed. Ik ben fan!

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

8 Reacties

 1. VWillemse
  9 maart 2018 / 05:23

  Deze verpakking is echt top.
  Ik had nog nooit van dit merk gehoord maar klinkt iig goed.
  Het prijskaartje vind ik zelf vrij pittig, zeker als je kijkt naar vergelijkbare creme’s die ook dezelfde fijne eigenschappen hebben (bv Olaz) voor de helft van de prijs en daarnaast ook makkelijker verkrijgbaar zijn.

 2. 9 maart 2018 / 05:27

  Ik kende dit merk nog niet maar het product spreekt mij zeker aan.

 3. 9 maart 2018 / 06:47

  Mooi hoor, lekker luxe. Fijn dat hij zo goed bevalt!!

 4. 9 maart 2018 / 13:29

  Ik kende dit merk helemaal niet, maar het klinkt wel erg goed! Wel vind ik de prijs aan de hoge kant, haha. Maar als het zijn werk goed doet…

 5. 9 maart 2018 / 16:34

  Dit soort verpakkingen vind ik ook heel goed altijd, klinkt als een fijne crème.

 6. 11 maart 2018 / 07:45

  Klinkt inderdaad heel fijn! Goedkoop is die niet inderdaad, maar voor een goede crème? Verpakking vind ik wel een beetje saai, maar dat hoeft niet altijd te betekenen dat de kwaliteit slecht is.

 7. 11 maart 2018 / 12:31

  By far de beste, wauw, ik geloof je direct. Ik heb ook nooit moeite met siliconen. Ik las dat ze zelfs genezend werken op kleine littekens. Ik gebruikte laatst een primer met een tintje (en siliconen) en mijn huid voelt dan zo zacht aan. Heerlijk, ik ga die gewoon als een “foundation”gebruiken!

 8. 11 maart 2018 / 13:31

  Deze klinkt superlekker, maar inderdaad wel aardig aan de prijs. Ik dacht dat ik duur was met € 50, haha.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.