MAC | De nieuwe Powder Kiss lipsticks

MAC Powder Kiss lipsticks

Ken jij de nieuwste innovatieve lipsticks van Mac al? Matte lipsticks met een bijzondere poeder structuur. Ik heb er twee en draag ze de laatste weken dagelijks. Vandaag review ik ze voor je.

Review | MAC Powder Kiss lipsticks

Toen ik twee weken geleden bij het Douglas de nieuwste MAC Powder Kiss lipsticks zag was ik direct verliefd. Allereerst vanwege de bijzondere kleur ‘a little tamed’ maar ook de structuur van deze nieuwste innovatie trok mijn aandacht.

De MAC Powder Kiss lipsticks hebben een nieuwe finish. Ze zijn matte maar met een poederachtige structuur. De poederigmenten bevatten vochtinbrengende stoffen die je lippen verzorgen en heel licht aanvoelen. Je kunt de lipsticks makkelijk vervagen wat een tof en wazig effect geeft.
MAC Powder Kiss lipsticks review

Ook de hulzen van deze lipsticks zijn soft als poeder, leuk detail!
Review MAC Powder Kiss lipsticks

In totaal zijn de MAC Powder Kiss lipsticks verkrijgbaar in 16 kleuren. Ik heb de koraal-achtige A little tamed zelf gekocht en de koele rode werk werk werk zat in mijn goodiebag die ik ontving van Douglas.
swatches a little tamed van Mac
swatches werk werk werk van Mac

Waarom zijn de MAC Powder Kiss lipsticks anders dan je gewend bent?

Het bijzondere aan deze lipsticks is de poederstructuur. Je kunt de lipstick héél lichtjes aanbrengen waardoor je een soort wazig effect krijgt. Ik vind dit heel mooi en breng de lipsticks dan ook altijd zo aan. Maar wil je een heftigere lipstick? Dan ga je gewoon voor nog een laagje. Op de foto hieronder zie je boven A little tamed en onder Werk werk werk.
swatches soft kiss lipsticks MAC

Zijn deze poederachtige lipsticks fijn?

Absoluut! Online heb ik héél veel slechte verhalen gelezen over de nieuwe powder kiss lipsticks van MAC. De geur zou niet te doen zijn zo chemisch en hij zou in een mum van tijd van je lippen verdwenen zijn.

Daar ben ik het echt helemaal niet mee eens, dat is ook de reden dat ik deze blogpost schrijf. Mijn lipsticks hebben namelijk helemaal geen vreemde geur! Ze ruiken ook niet lekker maar eerder geurloos dan vies. Wat ik wel merk is dat de lipsticks niet de hele dag blijven zitten. Maar dat lijkt me logisch. Het is immers geen stroeve matte lipstick die lang blijft zitten. Het gaat hier om een nieuwe finish en het hoort gewoon bij de substantie dat deze niet de hele dag blijft zitten.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties

 1. 2 april 2019 / 07:57

  ik ben nu erg nieuwsgierig geworden naar deze lijn!

 2. pluseenbeetjenl
  3 april 2019 / 05:28

  Klinkt een beetje als de puffy’s van NYX. Ben nu wel benieuwd naar deze variant van Mac

 3. 3 april 2019 / 19:53

  Nou, ik vind ze prachtig! En soms moet je niet te veel afgaan op negatieve geluiden… kijk, we zijn allemaal anders!

 4. ByChristiana
  7 april 2019 / 07:26

  Ik vind dat dan altijd zo gek, dat reviews zo ontzettend verschillend kunnen zijn. Ik ken ze zelf niet, dus ik kan alleen maar zeggen dat ik beide kleuren erg mooi vind. Ze staan jou ook echt goed.