MAC RED Satin lipstick

MacRed

Toen ik mijn eerste Mac lipstick kocht was ik om, wat een fijne lipsticks! Alleen niet erg budgetvriendelijk. Maar laat ik nu al een tijd op zoek zijn naar een mooie rode lipstick en de juiste niet kunnen vinden. De ene kleur rood is de andere namelijk niet. Daarom besloot ik in de Mac store op zoek te gaan naar de juiste kleur rood voor mij en koos uit eindelijk voor de klassieker MAC Red. Kijk je mee?
MacRed

MAC red is echt een klassieke rode kleur. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet zo heel vaak rode lipstick draag, maar toen de boyfriend deze kleur zag vond hij dat ik hem MOEST kopen. En dat zegt heel wat!

MacRed
MAC red is een rode lipstick met blauwe ondertoon en satin finish. Door de blauwe ondertoon lijken je tanden witter en over het algemeen staat een rode kleur met blauwe ondertoon erg goed bij mensen met een lichte huid.
MacRed

MAC red heeft een satin finish; een lichte glans dus. Overal zie je matte tinten maar als je het mij vraagt is een rode satin lipstick ook echt een must have in je collectie. Door de satin finish droogt deze lipstick je lippen niet uit maar zien ze er verzorgd uit. Ik vind het gevoel van deze lipstick in elk geval erg prettig. En hoewel de lipstick best romig is; blijft hij ook nog eens lang zitten. Een paar uur overleeft deze lipstick zeker.
MacRed

MAC Red satin lipstick kost €19,00 en is verkrijgbaar bij de Mac Store of Douglas. Hij is niet goedkoop; maar als je het mij vraagt is het een goede investering als je op zoek bent naar een rode lipstick. Wat duurdere lipsticks kun je vaak uitproberen in de winkel; zo ook bij Mac. En zo voorkom je dat je wéér een rode lipstick koopt die het net niet is.

Vind jij het lastig om de juiste kleur rood te vinden? Of vind je rode lipstick maar helemaal niets?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 Comments

 1. Denise
  4 december 2014 / 09:04

  Wat een prachtig kleurtje ! Staat je erg mooi !

 2. 4 december 2014 / 09:30

  Wat een prachtige kleur. Staat je heel erg mooi en elegant!

 3. Manon
  4 december 2014 / 14:56

  Wat een geweldige kleur staat je goed!

 4. 4 december 2014 / 21:30

  Oh, liefde, liefde en nog meer liefde! Ik heb een zwak voor de lipsticks van MAC, omdat ze in zoveel kleuren komen, de finish is gewoon uitmuntend en de pigmentatie.. laten we daar maar niet over beginnen. De kleur Red staat je fresh, chic en gecombineerd met je ooglook ronduit FAB! Too cut dat je boy zei dat je deze moest meenemen, hij had gelijk! Ik ben dol op rood, inclusief nepwimpers en een winged eyeliner. I’m down for that gurll!

 5. Pingback: BeautyOpinie
 6. Pingback: BeautyOpinie