Review | MAC Cosmetics stack mascara

MAC stack mascara review

De afgelopen maanden was de nieuwste mascara van MAC een enorme hype op onder andere Tiktok. Niet zomaar; een mascara die je waanzinnig lange wimpers geeft klinkt veelbelovend toch? Natuurlijk wil ik je ook vertellen wat ik er van vind, dus eindelijk is ‘ie daar dan: mijn MAC stack mascara review.

MAC stack mascara review

De MAC stack mascara belooft je wimpers met volume én lengte. Hoe? Door een klontvrije formule die je in zoveel laagjes kunt opbouwen als je zelf wilt en een nieuw, speciaal borsteltje in twee varianten. De MAC stack mascara is er met een micro en een mega brush. Je kiest jouw exemplaar op basis van of je lange (mega brush) of kortere (micro brush) wimpers hebt. Beiden kosten 33 euro.

MAC cosmetics stack micro brush
Ik kocht de micro brush.

Voor mijn korte wimpers kocht ik de MAC Cosmetics stack micro brush mascara. Wat me het eerste opviel is dat het siliconen borsteltje heel fijn in gebruik is. De textuur van de mascara is niet te dun of te dik en brengt inderdaad klontvrij aan, ook als je laag op laag aanbrengt. Op de foto hieronder draag ik meerdere laagjes en het resultaat vind ik mooi. .

En, is deze mascara écht zo fijn?

Ja. Ik vind dit een hele fijne mascara. Volgens MAC heeft deze mascara een klontvrije formule en dat klopt ook echt. Daardoor kun je makkelijk meerdere laagjes aanbrengen en merk ik zichtbaar meer volume en lengte. Hij blijft de hele dag zitten en voor een spinnenpootjes effect hoef je niet bang te zijn. Zelfs niet als je meerdere laagjes aanbrengt. Toch snap ik de hype ook weer niet helemaal. Het ‘lengte’ effect is niet mind blowing, en dat had ik stiekem wel een beetje gehoopt als ik sommige berichten las. Ondanks dat is dit wel een blijvertje. Het is een bovengemiddeld fijne mascara. Zeker het proberen waard!

Heb jij deze nieuwste mascara van MAC Cosmetics al geprobeerd?

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties

  1. 13 juni 2022 / 20:49

    Ik ben heel benieuwd, heb ‘em in de mega uitvoering. Ga ‘em binnenkort ook uitproberen. Qua vormgeving ziet er in ieder geval veelbelovend uit.

  2. Lilian rouwette
    30 oktober 2022 / 21:10

    Ga ik nooit meer kopen ! Lijkt een waterproof mascara , in deze prijsklasse zijn Chanel en Dior , stukken beter