MAC Vanilla Eyeshadow

MAC Vanilla Eyeshadow

Vandaag staat een heel klein potje oogschaduw in het zonnetje: de MAC Vanilla oogschaduw. Op het eerste oog is deze veel besproken oogschaduw niet zo heel bijzonder, maar wat is dit een fijn én kwalitatief goed product! Erg naturel en daardoor voor elke look, en voor elke vrouw geschikt. Ik kon hem je dan ook niet onthouden.
Mac Vanilla

Volgens MAC zijn de oogschaduws super gepigmenteerde poeders die zich egaal laten aanbrengen. MAC oogschaduws zijn beschikbaar in verschillende lijnen en in een heel breed scala aan kleuren. MAC Vanilla is een kleur uit de Velvet lijn; matte kleuren maar ze bevatten toch hele fijne shimmers. Deze kleur zit vast in het assortiment en is een veel besproken oogschaduw, juist omdat hij zó neutraal is.
Mac Vanilla

MAC Vanilla oogschaduw is een veilige keuze als je voor het eerst een MAC oogschaduw wil aanschaffen. De kleur is lastig te omschrijven; het neigt een beetje naar off-white. Een prachtige highlighter die vrij mat is en dus perfect is voor een eau naturel look. Er zit een hele subtiele glans in, die je alleen ziet in het zonlicht.
Mac Vanilla

MAC Vanilla kun je heel goed gebruiker als highlighter op je wenkbrauwbot en in je binnenste ooghoek. Maar ik gebruik hem ook gerust op mijn hele ooglid. De kleur is precies goed om je een frisse blik te geven! Waar deze oogschaduw ook perfect voor is? Voor het blenden van andere kleuren oogschaduw. Ik gebruik Mac Vanilla vaak in een bruine ooglook en vervaag hiermee dan harde lijnen.
Mac Vanilla

BeautyOpinie

Producten van MAC stellen mij zelden teleur omdat de kwaliteit bijna altijd goed is. En zo ook deze keer. De Mac Vanilla oogschaduw is misschien niet heel bijzonder maar wel een prima basic om aan te schaffen. Een fijne highlighter maar ook prima ‘alleen’ te dragen want hij geeft je een hele frisse en open blik! En hij brengt ook nog eens fijn aan, hij heeft nauwelijks fall-out.
Mac Vanilla kost 15 euro voor een verpakking van 1,5 gram.

Gebruik jij wel eens oogschaduws van Mac?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties

 1. 28 februari 2015 / 08:38

  Mmm misschien moet ik hem dan toch echt eens gaan aanschaffen. Ik wilde eigenlijk de pigmentversie hiervan kopen maar ik wil liever een mooi palette samenstellen. Deze review kwam als geroepen 😉

 2. Suze
  28 februari 2015 / 18:34

  Wat een mooi resultaat zeg, gaaf! En wat ziet je blog lay-out er ontzettend mooi uit 🙂 X

 3. saskia
  28 februari 2015 / 21:50

  Denk je dat als je Shroom hebt aangeschaft dit nog een goede toevoeging is? ik twijfel een beetje… Fijne review aangezien ik me net in vanilla aan het verdiepen was 😉

  • 1 maart 2015 / 08:39

   Hi Saskia! Als je Shroom hebt, zou ik Vanilla niet aanschaffen. Hij is wel heel iets anders maar heeft dan weinig toegevoegde waarde. Maar dat is mijn mening 😉

 4. Suzanne
  1 maart 2015 / 13:19

  Ik heb ook een zo’n basic oogschaduw kleurtje en ik ben nu al bang voor het moment dat hij op raakt. Is altijd handig zo’n kleur.