Nieuw! | Make up Factory Art of Glow sticks met een gouden tintje

Nieuw! | Make up Factory Art of Glow sticks met een gouden tintje

Vandaag laat ik je de Art of Glow sticks van Make up Factory zien. Helemaal vers van de pers en als je net zoals ik een highlighter lover bent word je hier vast heel enthousiast van!

Make up Factory

Voor iemand met een beautyblog heb ik eigenlijk maar weinig make-up. Ik bedoel, ik snap oprecht niet waarom ik 23 foundations, 10 mascara’s, 7 blushpalettes en 12 bronzers nodig heb. Op highlighters na dan, daar ben ik gek op! Subtiele shimmers, een gezonde gloed, daar gaat mijn beautyhartje wel sneller van kloppen hoor. De afgelopen jaren heb ik er al heel wat verslonden, in alle soorten, maten en prijzen.

Een paar weken geleden plofte er een persbericht van het merk Make up Factory in mijn mailbox met daarin de Art of Glow sticks. Nieuwe producten van het merk die een subtiele, natuurlijke glans met een vleugje kleur beloven. Jaaa, dan heb je me hoor.

Ze zijn verkrijgbaar in 5 kleuren, kosten €23,95 en je koopt ze bij de DA of Etos. Ik ontving van het merk de kleuren Golden sheen en Golden touch met allebei, je raadt het al, een gouden ondertoon.

Make up Factory

Mijn ervaringen met de Art of Glow sticks

De Art of Glow sticks zijn hele zachte highlighting creams die maar liefst 7 gram product bevatten. Dat is echt onwijs veel! Ik vind ze handig in gebruik maar als je smetvrees hebt is de verpakking waarschijnlijk niet jouw ding. Je ziet er namelijk ALLES op! Ik blend creamy producten vaak met mijn vingers dus na twee weken zat de stick vol vieze vingers. Voor mij is dat maar een klein minpuntje, als de inhoud top is, neem ik dit voor lief.
Ervaringen Make up Factory Art of Glow sticks

En die inhoud is wat mij betreft zeker top! De sticks zijn makkelijk omhoog te draaien, brokkelen niet snel af en smelten heel mooi in je huid weg. Dat vind ik het allerbelangrijkste. Een highlighter is voor mij een product om te accentueren, niet om er uit te zien als een halve discobal.

Make up Factory Art of Glow sticks ervaringen

Van dichterbij: Golden Sheen

Golden sheen is een hele warme highlighter en echt heel erg ‘goud’ van kleur.
Make up Factory Art of Glow sticks Golden touch

En Golden Touch

Golden Touch heeft ook een warme ondertoon en is wat meer roze van kleur. Dit is mijn favoriet van de twee.
Make up Factory Art of Glow sticks Golden sheen

Ik kan me voorstellen dat als je beide producten hierboven ziet, het verschil tussen de beide kleuren je nauwelijks opvalt. Maar ze verschillen toch écht wel als je ze aanbrengt. Kijk maar, boven zie je Golden touch, onder zie je Golden sheen. De onderste is veel meer ‘echt’ goud!
Make up Factory Art of Glow sticks swatches

BeautyOpinie

Mijn stash bestaat voornamelijk uit highlighters met een neutrale of koele ondertoon dus je snapt vast dat Golden touch mijn favoriet van deze twee is. Hij is warm van kleur maar absoluut niet té voor lichte huidjes. Wil jij ook liever een koelere highlighter? Dat kan hoor want die zitten ook in het assortiment, net zoals twee hele mooie roze tinten, alleen kon ik je die helaas niet laten zien.

Het fijnste van dit product vind ik dat ‘ie smelt met je huid en daarom heel geschikt is voor een every day make-up look. De sparkling en frisse gloed zie je wel maar hij is zeker niet opvallend. Extra mooi vind ik dat deze producten vrij zijn van parabenen en parfum. Je kunt ze dus ook heel goed gebruiken op je decolleté en jukbeenderen, mooi voor in de zomer!

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties

 1. 5 april 2018 / 05:15

  Wat een leuk product. Ik kende het merk helemaal niet. Zelf houd ik van een wat meer opvallende highlighter.

 2. 5 april 2018 / 09:27

  Oeh, prachtige producten voor in de aankomende twee seizoenen! Glowen met die handel. 😉

 3. 5 april 2018 / 17:11

  Ah heel mooi, ik ben ook dol op glansjes en altijd op zoek naar hét product voor die oh zo gewilde glow. Ik heb net zoals jij een heel lichte huid, fijn dat ze daar dan ook een tintje voor hebben.

 4. 5 april 2018 / 17:57

  Oooooh jaaaaah, vooral het glansje zet toch je toet in een heel ander daglicht! Mooi ook voor ons bleke meisjes!

 5. 6 april 2018 / 05:26

  Wat een mooi en subtiel glansje, dame! Vind het vooral mooi dat de glans in de huid lijkt en niet op de huid.

 6. Gonny
  6 april 2018 / 07:37

  Ik ben dol op make-up… maar gebruik nooit High Lighters.
  Deze zitten er wel erg mooi uit.
  Wie weet binnenkort toch maat eens proberen