Make-up Factory | Lotus Garden limited edition make-up look

Make-up Factory | Lotus Garden limited edition make-up look

Vorige week ontving ik een aantal prachtige make-up producten uit de Lotus Garden limited edition van Make-up Factory. Een collectie met heerlijke kleuren voor de lente die ik je graag laat zien, net zoals de make-up look die ik ermee maakte. Kijk je mee?

Review | Make-up Factory Lotus Garden limited edition

Het afgelopen jaar heb je Make-up Factory al meerdere keren op BeautyOpinie voorbij kunnen zien komen. Keer op keer komt dit merk met nieuwe producten waar mijn beautyhartje sneller van gaat kloppen! Zoals bijvoorbeeld de Oxidized Glamour limited edition van afgelopen herfst en met de Lotus Garden limited edition die net uit is was het ook weer raak. Ik vind de kleuren zo mooi, draagbaar en geschikt voor iedereen. Love it!

In de Lotus Garden collectie staan zacht beige, roze en grijstinten centraal waarmee het merk een draagbare look voor iedereen wil creëren. Wat mij betreft is dat goed gelukt.
Review Make-up Factory Lotus Garden limited edition

Kijk bijvoorbeeld eens naar de prachtige mat lip fluid in de kleur Pink Karma. Ik ben gek op de lip fluids van Make-up Factory want ze zijn zijdezacht, blijven lang zitten en de kleuren vind ik gewoon super mooi. Deze lip fluid kost trouwens €16,50 en in de Lotus Garden collectie vind je ook nog een iets donkerdere teint.
Lotus Garden limited edition

Naast de lip fluids hebben ook de blushes van Make-up Factory mijn hart veroverd. Al maanden gebruik ik bijna elke dag de Rose Shine Blusher van het merk en daar is nu de blush uit de Lotus Garden collectie bij gekomen. Een prachtige kleur die vrijwel iedereen staat en super goed van pigmentatie is. Kosten? €17,50.
Make-up Factory blush review
blushes van Make-up Factory

Check deze beauties! De Make-up Factory Lotus Garden limited edition bevat 2 prachtige kleuren oogschaduw die perfect met elkaar, of met bruine tinten, combineren. De lichte kleur is mijn favoriet, heeft een mooie rosé shimmer en doet het ook goed als highlighter. De doosjes kosten €15,95 per stuk, zijn niet poederig en hebben een prima pigment. Wil je de kleur intenser maken? Dan kun je ze nat aanbrengen.
Review Lotus Garden limited edition oogschaduw
Makeup Factory Lotus Garden limited edition oogschaduw review

Tot slot wil ik je vandaag ook de Intensifying Lip Glow (€15,50) laten zien. Deze draag ik niet op de foto hierboven maar zit wel standaard in mijn tas. Deze lipgloss heeft namelijk iets extra’s. Hij kleurt de eigen kleur van je lippen nét een tikkeltje donkerder en geeft ze meer natuurlijke kleur. Daardoor kun je je look makkelijk opfrissen, zelfs als je geen spiegel in de buurt hebt. Handig!
Review Intensifying Lip Glow Makeup Factory

Wat vinden jullie van de Lotus Garden limited edition van Make-up Factory?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Comments

 1. 15 februari 2019 / 06:36

  Mooie producten zeg! Die lip glow zou echt wat voor mij zijn

 2. 15 februari 2019 / 07:31

  Wat een prachtige producten en geweldige kleuren . Waar zijn deze producten te koop?

  • Natascha
   Auteur
   15 februari 2019 / 12:05

   Hele terechte vraag, stom dat ik dat niet in de blogpost vermeld heb 😉 Make-up Factory koop je oa bij Etos, DIO of DA drogisterij

 3. ByChristiana
  15 februari 2019 / 09:19

  Oh wat mooi zeg, dit zijn ook echt helemaal mijn kleurtjes!

 4. 15 februari 2019 / 12:04

  Wat een super mooie lente look heb je ermee gemaakt! Het zijn inderdaad hele draagbare kleuren en ook voor iedere dag. De mat lip fluid (prachtig kleurtje, staat je ook erg goed!!) en de blush vind ik het mooiste.

 5. 1 maart 2019 / 13:11

  Wauw ik ben echt onder de indruk van de oogschaduws. Wat een toffe kleuren zijn het ook, die staan echt mooi bij elkaar. Echt een leuk merk, ik kende het nog niet.